Autor Wiadomość C. szczególne : obrączka na palcu
Re: Aurora i Dorien Wto 28 Sty 2020 - 13:25; Aurora Dear się nie poddaje.
To mam jeść, kiedy nie jestem głodna czy zmuszać się do większej ilości, kiedy już się najem?
Przesadzasz Misiu
C. szczególne : Złota obrączka
C. szczególne : obrączka na palcu
Re: Aurora i Dorien Sro 29 Sty 2020 - 4:13; Tylko nie mów tak o mnie głośno przy ludziach
stracę cały autorytet
Re: Aurora i Dorien Sro 29 Sty 2020 - 18:46; Autorytet? Zawsze musisz być złym amnezjatorem, groźnym Dorienem?
Re: Aurora i Dorien Sro 29 Sty 2020 - 20:25; Czy to znaczy, że ja muszę być złą i groźną Aurorą?
Re: Aurora i Dorien Sro 29 Sty 2020 - 21:04; Nie, ty możesz być tą o której mówią 'jak to możliwe, że taka cudowna kobieta z nim wytrzymuje'.
Re: Aurora i Dorien Sro 29 Sty 2020 - 21:57; No w sumie to bardzo dobre pytanie, na które sama nie znam odpowiedzi.
Re: Aurora i Dorien Czw 30 Sty 2020 - 16:14; Zrobisz naleśniki i herbatkę do łóżka?
Czy dalej będziesz groźnym Dearem?
Re: Aurora i Dorien Pią 31 Sty 2020 - 2:04; Nie za zimno na taki strój?
Będziesz nosić w domu czy musi poczekać do lata?
Piękna jesteś.
Re: Aurora i Dorien Pią 31 Sty 2020 - 2:19; A chcesz, żebym nosiła ją w domu?
Wezmę ją na nasz wyjazd.
I będę ją nosiła tak jak w tej chwili.
Re: Aurora i Dorien Pią 31 Sty 2020 - 2:42; Pewnie!
Nie wiem, czy zauważyłaś, ale ramiączko ci się zsunęło.
Piękna jesteś.
Re: Aurora i Dorien Pią 31 Sty 2020 - 2:50; Nie zauważyłam.
To źle? Możesz to naprawić.
Ty jesteś przystojny.
Re: Aurora i Dorien Pią 31 Sty 2020 - 3:14; Znam jeszcze kilka innych trików.
Nie mogę zdradzić ci wszystkiego od razu, bo za szybko ci się znudzę. Mam kilka asów w rękawie.
Re: Aurora i Dorien Pią 31 Sty 2020 - 3:22; Po dwóch latach masz jeszcze asy w rękawie?
Nie to żebyś miał mi się kiedyś znudzić, ale zaintrygowałeś mnie.
Re: Aurora i Dorien Pią 31 Sty 2020 - 14:44; Jeśli już po dwóch uważasz, że nie jestem w stanie cię zaskoczyć i czeka nas już tylko stagnacja, to co będzie po dwudziestu?
Re: Aurora i Dorien Pią 31 Sty 2020 - 15:40; Hej, nie to miałam na myśli. A przynajmniej nie tak miało zabrzmieć.
Po prostu dwa lata, to dość sporo na spróbowanie wszystkiego na co ma się ochotę.
To nie wiąże się od razu że stagnacją
Re: Aurora i Dorien Pią 31 Sty 2020 - 21:43; //jakiś czas później, tego samego dnia
Zmieniając temat, jestem absolutnie wkur-wio-na. Przyszłabym do Ciebie do biura, ale nie mogę wyjść.
Mój genialny vice, który doprowadził mój departament praktycznie do ruiny przez ten czas kiedy mnie nie było w MM, blokował moją pracę za moimi plecami.
Powiedział mi do jasnej avady, że ma większe kompetencje i mam go traktować z szacunkiem. Takiego chuja dawno nie widziałam.
Najchętniej bym go wyjebała w tym momencie, ale pracuje nad jakimś projektem z aurorami (co do cholery miało trafić do mnie, ale sobie to przejął) i Minister mi nie pozwoli
Ostatnio zmieniony przez Aurora C. I. Dear dnia Pią 31 Sty 2020 - 23:02, w całości zmieniany 2 razy
Re: Aurora i Dorien Pią 31 Sty 2020 - 22:59; Czekaj, czekaj, co?
Sabotuje cię i jeszcze śmie ci mówić, że jesteś niekompetentna?
Pójdę zaraz do ojca i przyjdę do ciebie później.