Autor Wiadomość C. szczególne : Złota obrączka
Re: Aurora i Dorien Pon 9 Gru - 0:19; 9.12 00:19
Słyszę, że się kręcisz na dole. Masz zamiar przyjść do łóżka, czy mam wysłać specjalne zaproszenie?
Aurora C. I. Dear napisał: A tak, kiedy Cię nie ma muszę sięgnąć pod łóżko.
Nie chciałbym być do tego zmuszany.
C. szczególne : obrączka na palcu
Re: Aurora i Dorien Pon 9 Gru - 14:03; Możesz tutaj przyjść, zamiast do mnie pisać. Nie masz daleko.
Robię Ci jedzenie do pracy, jutro będziesz mi dziękował.
Widzisz jakie dziwne niebo? Ciężko określić co jest niebem, a co chmurą.
Znowu przyjdę do łóżka, a ty powiesz dobranoc i pójdziesz spać?
C. szczególne : Złota obrączka
Re: Aurora i Dorien Pon 9 Gru - 16:01; Ugrzałem już
Jak wyjdę, to znów będzie zimno.
Myślisz, że te brązowe ciapki to niebo, a granatowe z błyszczącymi punktami to chmury???
Jeśli się pospieszysz, to może nie zasnę.
Re: Aurora i Dorien Pon 9 Gru - 18:11; Jak przyjdę, to wpuszczę zimno pod kołdrę i się odwrócisz tyłkiem w moją stronę.
Od kiedy chmury są brązowe... I nie ma żadnych widocznych gwiazd, można się kłócić.
Jak zaśniesz to Twoja strata.
Re: Aurora i Dorien Pon 9 Gru - 19:44; Nieprawda, jeszcze cię ugrzeję.
Możesz już skończyć i przyjść na górę?
Od kiedy niebo jest brązowe?
Re: Aurora i Dorien Pon 9 Gru - 19:57; Uuu, w jakiś ciekawy sposób?
A od kiedy chmury są brązowe?
Zaraz przyjdę, nie bądź taki niecierpliwy. To i tak tylko 3,5 minuty ;p
Re: Aurora i Dorien Wto 10 Gru - 0:36; No nie wiem, będziesz musiał mi to udowodnić. Bo, że to Twoje ulubione 35 minuty to wiadomo.
Re: Aurora i Dorien Wto 10 Gru - 1:21; Ciekawe jak byś śpiewała, gdybym faktycznie zostawił cię po 3,5 minuty.
Kończy mi się cierpliwość. Zejdę po ciebie zaraz.
Re: Aurora i Dorien Wto 10 Gru - 1:36; Ciekawe jak byś był w stanie przerwać cokolwiek po 3,5 minuty.
Zaniesiesz mnie wtedy do sypialni?
Re: Aurora i Dorien Wto 10 Gru - 3:28; Jakbym chciała Cię oskarżyć o przemoc domową to bym zrobiła to już dawno. Nawet teraz mam siniaki na ramieniu i udzie, bo ktoś mnie pogryzł.
Teraz specjalnie nie przyjdę na górę.
Re: Aurora i Dorien Wto 10 Gru - 4:00; Nie sięgasz pod łóżko, zmuszony do tego przez swoją okropną żonę?
Re: Aurora i Dorien Sro 11 Gru - 5:45; 11.12 03:41:27
Śnią mi się koszmary, kiedy nie ma Cię na noc w łóżku.
Musisz mieć nocne zmiany? Masz małe dziecko.
Musisz mieć w ogóle jakieś zmiany? Nie możesz zrezygnować z tej pracy?
Wróć szybko, boję się wracać do spania. Co jak to będzie kontynuacja tego przerwanego snu? :(
Re: Aurora i Dorien Sro 11 Gru - 6:30; Nic się nie dzieje, siedzę w biurze.
Rzucić pracę? Właściwie... To mogę.
Zrób herbatę, już niedługo będę.
Re: Aurora i Dorien Sro 11 Gru - 11:14; Rzucić pracę w sensie dosłownym?
Nie wychodź jak musisz coś zrobić, nie chcę, żebyś miał przeze mnie problemy.
Ja powinnam już wrócić do pracy. Nie mogę siedzieć w domu aż Willow będzie pełnoletnia, chociaż mnie skręca na samą myśl, że miałaby być bez nas tyle czasu.
Re: Aurora i Dorien Sro 11 Gru - 14:18; W sensie złożyć wypowiedzenie, wyjść i nigdy więcej nie wrócić. I ty też nie musisz wracać. Możemy robić coś innego przez resztę życia
Re: Aurora i Dorien Sro 11 Gru - 14:39; Wiesz, że to nie takie proste... Dostałam awans, niecałe pół roku później poszłam na macierzyński i teraz mam tak po prostu im powiedzieć, że nie wracam?
W jakim świetle to postawi Twojego tatę? Oboje wiemy, że miał wpływ na mój awans.
Poza tym co zamierzasz robić? Wiesz, że długo nie usiedzimy w miejscu. Nie możemy też pozbawić się kompletnie dochodów, co jak się stanie coś nieplanowanego? :/
Moja praca przynajmniej nie jest tak niebezpieczna jak Twoja. We mnie avadami nikt nie rzucał.
Re: Aurora i Dorien Sro 11 Gru - 15:14; Byłaś w biurze praktycznie do ostatniego dnia, aż cię siłą położyłem do łóżka, a teraz przecież i tak ktoś zajmuje twoje miejsce. Co za różnica. Poza tym, niewiele osób wie, że zawdzięczasz co nieco mojemu ojcu.
Znasz się na eliksirach?
Re: Aurora i Dorien Sro 11 Gru - 15:42; Byłam w biurze do ostatniego dnia i powinnam była tam wrócić już kilka miesięcy temu. Nie chcę być "tą, która nigdy nie wróciła z macierzyńskiego". Poza tym wiesz, że dużo robię z domu, nawet jak ktoś mnie zastępuje.
Średnio. Zawsze wolałam zaklęcia. Pieprzowy zrobię, ale z Wielosokowym czy Felix Felicis może być ciężko. A co? Przecież i tak zaopatrujemy się u Twojej mamy.
Re: Aurora i Dorien Sro 11 Gru - 18:45; Bla, bla.
Ty to byś pewnie chciał, żebym w ogóle nie pracowała, tylko siedziała w domu jak prawdziwa matka.
Nie ma tak łatwo. Lunaballe możesz hodować sam.