Autor Wiadomość C. szczególne : Złota obrączka
Re: Aurora i Dorien Nie Paź 27 2019, 22:03; Poradzisz sobie, czy skądś cię odebrać?
Ja nie widzę swojej Babeczki, a powinna być już w łóżku.
C. szczególne : obrączka na palcu
Re: Aurora i Dorien Nie Paź 27 2019, 22:16; Możedsz mi pomóc utrzymać równowagę?
Bo na ciebiw lece
C. szczególne : Złota obrączka
Re: Aurora i Dorien Nie Paź 27 2019, 22:39; Zauważyłem jakiś czas temu, ale zgrywam niedostępnego.
I nie, żebym Cię popędzał i namawiał do powrotu z wyraźnie udanego 'babskiego wieczoru', ale Twoje ubrania powinny już leżeć w nieładzie na podłodze naszej sypialni.
Re: Aurora i Dorien Pon Paź 28 2019, 14:38; mam kocie uszka
wroce nawet bez konczenia drinka
spelniłam moją część układu, ty musisz swoja
Re: Aurora i Dorien Pon Paź 28 2019, 14:54; Świeczki, płatki róż w łóżku i szampan, czy to nie jest dziś aż tak istotne?
Re: Aurora i Dorien Pon Paź 28 2019, 17:28; Wyobrażanie sobie Ciebie nago to najbardziej produktywna rzecz, jaką dziś robiłem.
Możesz to zmienić.
Ale nie na odległość.
Czekam.
Re: Aurora i Dorien Pon Paź 28 2019, 17:35; A nie bola cie nogi?
caly sieczor chodzisz mi po glowie
to tez prodyktywne
Re: Aurora i Dorien Pon Paź 28 2019, 18:24; Coś mi się wydaje, że Ciebie będzie jutro boleć głowa.
Znam dobre sposoby na bóle głowy.
Re: Aurora i Dorien Pon Paź 28 2019, 19:19; eliksir na kaca twojej mamy?
no chyba ze mnie zaskoszysz
bede za ziesięś minut
kocham cie
Re: Aurora i Dorien Pon Paź 28 2019, 19:54; Potraktuję Cię jak ciastko z kremem.
Szybciej.
Bo tęsknię.
Re: Aurora i Dorien Pon Paź 28 2019, 20:27; Nie, bo Hardek będzie musiał sprzątać w środku nocy.
I wolałbym, żeby nudności nie wpłynęły na Twój humor.
No i żebyś wróciła w jednym kawałku. Podzielona mogłabyś stracić na uroku.
Re: Aurora i Dorien Wto Paź 29 2019, 18:31; Sam twój widok załatwia obie kwestie.
Najlepiej bez koszuli.
Re: Aurora i Dorien Wto Paź 29 2019, 20:51; To aż takie proste? Będę używał tej umiejętności w najmniej oczekiwanym przez Ciebie momencie.
Re: Aurora i Dorien Wto Paź 29 2019, 20:56; To już nie moja wina, że trafił mi się taki gorący i przystojny mąż.
Poza tym co to za "aż takie"
Mówisz, że gdybym chodziła po domu półnago nie robiłoby to na Tobie wrażenia? : /
Re: Aurora i Dorien Wto Paź 29 2019, 23:01; Nie mówię o takim wrażeniu. No chyba, że tak na Ciebie działają płaszcze.
Re: Aurora i Dorien Sro Paź 30 2019, 00:21; Po prostu wiem, co kryje się pod spodem, silly.
Jesteś cudowna.
Re: Aurora i Dorien Sro Paź 30 2019, 15:21; Uważaj, bo pomyślę, że za tymi komplementami kryje się coś więcej.