Autor Wiadomość Re: Poczta profesora Swanna Pią Lis 27 2020, 21:16; Szanowny Panie Profesorze,
na osobnym pergaminie przesyłam odpowiedzi do zadanej przez Pana pracy domowej z ONMS. Z wyrazami szacunku,
Lucas SinclairIX rok Slytherin
Kostka: 5
Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : Biały znak Zorzy łączący wewnętrzne kąciki oczu | Złote okulary (tłumaczki) | Krwawa 'obrączka' na lewej dłoni | Rude włosy | Brisingamen, Ijda Sufiaan i druidzki amulet na szyi | Delikatny zapach frezji
Re: Poczta profesora Swanna Sob Lis 28 2020, 23:42; Szanowny Panie Profesorze,
Na załączonym do listu pergaminie przesyłam zadaną pracę domową z ONMS.
Z poważaniem,
Jessica Smith Ravenclaw
C. szczególne : Średniej wielkości znamię w kształcie krzyża pod okiem; Silny, szkocki akcent
Re: Poczta profesora Swanna Wto Gru 01 2020, 10:52; Szanowny Profesorze Swann,
Do listu załączam osobny pergamin, na którym znajduje się rozwiązanie zadania domowego zadanego przez Pana.
Z poważaniem, Cassian Hector Beaumont Gryffindor VII Rok
C. szczególne : Burza brązowych loków na głowie i uśmiech przyklejony do twarzy, tatuaż z runą algiz na lewej kostce
Re: Poczta profesora Swanna Wto Gru 01 2020, 12:12; Szanowny Panie Profesorze,
na załączonym pergaminie przesyłam swoje zadanie domowe z ONMS.
Nancy Ava Williams Hufflepuff
C. szczególne : Ciepłe spojrzenie, zapach cynamonu i Błękitnych Gryfów/mugolskich fajek; łatwy do wywołania uśmiech; czasem da się wypatrzeć malinkę czy dwie (jedna to tatuaż przy obojczyku); ciepły, niski głos i raczej spokojne tempo mówienia, tatuaże (dziennik); pierścionek zaręczynowy
Re: Poczta profesora Swanna Wto Gru 01 2020, 12:17; Szanowny Panie Profesorze,
Z wyrazami szacunku
Skyler SchuesterHufflepuff II stopień III rok
Re: Poczta profesora Swanna Wto Gru 01 2020, 12:24; Szanowny Panie Profesorze,
na dodatkowym pergaminie umieszczam słowa znalezione w wykreślance. Z wyrazami szacunku,
Cherry Eastwood
C. szczególne : Blizna na prawym policzku sięgająca do podbródka oraz oczy, które wyglądają jakby były lekko podbite
Re: Poczta profesora Swanna Wto Gru 01 2020, 15:57; Szanowny Panie Profesorze,
Przesyłam pracę domową z Opieki Nad Magicznymi Stworzeniami. Na dodatkowym pergaminie zostały umieszczone odpowiednie słowa odnalezione w wykreślance.
Pozdrawiam, Ignacy Mościcki
C. szczególne : rodowy sygnet na palcu, multum durnych tatuaży
C. szczególne : bardzo krucha sylwetka, przenikliwe spojrzenie, ciężki zapach waniliowych perfum
C. szczególne : lekka wada wzroku, blizna w okolicy serca, sygnet rodu Avery na placu wskazującym
Re: Poczta profesora Swanna Czw Gru 03 2020, 18:12; Szanowny Panie Profesorze,
Przesyłam pracę domową z Opieki Nad Magicznymi Stworzeniami. Na dodatkowym pergaminie zostały umieszczone odnalezione słowa.
Z wyrazami szacunku, Daemon Avrey
C. szczególne : Wiecznie goszczący na ustach uśmiech, twarda angielska wymowa z wyraźnymi końcówkami
Re: Poczta profesora Swanna Czw Gru 03 2020, 18:22; Szanowny Panie Profesorze,
na dodatkowym pergaminie przesyłam pracę domową z ONMS.
Z wyrazami szacunku, Narcyz Bez
C. szczególne : długie, blond włosy, w okresie letnim - piegi na nosie i policzkach, tatuaż kwiatu niezapominajki na prawym obojczyku
Re: Poczta profesora Swanna Czw Gru 03 2020, 18:34; na osobnej kartce pergaminu wysyłam rozwiązanie wykreślanki.
Z wyrazami szacunku, Gabrielle Levasseur, Huflepuff
Kostka: 4
Ostatnio zmieniony przez Gabrielle Levasseur dnia Czw Gru 03 2020, 18:41, w całości zmieniany 1 raz
C. szczególne : lekka wada wzroku; zmuszona jest przez nią nosić okulary, wąskie usta, gęste i długie włosy
Re: Poczta profesora Swanna Czw Gru 03 2020, 18:39; na osobnej kartce papieru przesyłam wykreślankę, przepraszam za brak pergaminu, jednak skończył mi się.
Z poważaniem, Olivia Callahan, Gryffinfor
czwóreczka
C. szczególne : wyjątkowo niski i zachrypnięty głos | tatuaż z runą algiz na wnętrzu lewego nadgarstka | na palcu prawej dłoni zawsze obrączka Bruhavena, a nad nią krwawy znak | blizny: na palcach i wierzchu lewej dłoni oraz jedna biegnąca w poprzek jej wnętrza, na łydce po ugryzieniu inferiusa, w okolicach zregenerowanego lewego ucha
Re: Poczta profesora Swanna Czw Gru 03 2020, 19:05; Szanowny Panie Profesorze Swann,
na oddzielnej rolce pergaminu przesyłam rozwiązanie pracy domowej.
Z poważaniem, Violetta Strauss
C. szczególne : azjatycka uroda, zawsze na nadgarstku ma bransoletkę z wiecznych fiołków i drugą czarno-żółtą z zawieszką borsuka
Re: Poczta profesora Swanna Czw Gru 03 2020, 19:38; Szanowny Panie Profesorze Swann,
na oddzielnej rolce pergaminu przesyłam rozwiązanie pracy domowej.
Kość: 6
C. szczególne : Podłużna blizna przy prawym obojczyku; pierścień Sidhe na palcu;
C. szczególne : Tatuaż z łapą nundu na przedramieniu, Blizny i uszczerbki na zdrowiu: Dziennik
Re: Poczta profesora Swanna Czw Lut 11 2021, 19:05; Profesorze Swann
Przesyłam na dołączonym pergaminie swoją pracę domową.
Zephaniah van Wieren
C. szczególne : Biały znak Zorzy łączący wewnętrzne kąciki oczu | Złote okulary (tłumaczki) | Krwawa 'obrączka' na lewej dłoni | Rude włosy | Brisingamen, Ijda Sufiaan i druidzki amulet na szyi | Delikatny zapach frezji
Re: Poczta profesora Swanna Czw Lut 11 2021, 21:06; Szanowny Profesorze Swann,
Na drugim pergaminie przesyłam zadaną przez Pana Profesora pracę domową
Z wyrazami szacunku,Jessica Smith, Ravenclaw
C. szczególne : blizna z pazurów wzdłuż kręgosłupa do połowy pleców; na ramionach tatuaże run nordyckich wpisanych w islandzką, mistyczną symbolikę i zarys skalnych grani
Re: Poczta profesora Swanna Czw Lut 11 2021, 21:11; Prof Swann,
*rozwiązana wykreślanka*
Gunnar Ragnarsson II rok studiów, Slytherin
PS: Brzmi, jakby to Shercliffe pisała Panu pytania do haseł. Za mało konkretów, za dużo brytyjskiego humoru.
C. szczególne : Na prawej dłoni nosi Sygnet Myrtle Snow i Pochłaniacz Magii. Spokojne spojrzenie, łagodna aparycja.
Re: Poczta profesora Swanna Pią Lut 12 2021, 00:57; Do Ajaxa Swanna,
profesora ONMS
Na osobnym arkuszu zamieszczam odpowiedzi do zadanego przez Pana zadania domowego.
Pozdrawiam,
Felinus Faolán Lowell
C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
Re: Poczta profesora Swanna Pią Lut 12 2021, 10:48; Szanowny profesorze SwannT
Na odwrocie pergaminu przesyłam odpowiedź na zadanie domowe
Maximilian Felix SOlberg, Slytherin, VII rok
______________________ I thought that I could walk away easily But here I am, falling down on my knees
C. szczególne : Burza rudych włosów, piegi, lawendowy tatuaż za lewym uchem, krwawa obrączka na palcu
Re: Poczta profesora Swanna Pią Lut 12 2021, 10:57; Szanowny profesorze Swann
Na osobnym pergaminie załączam odpowiedź na zadaną przez Pana pracę domową.
Z wyrazami szacunku, Irvette de Guise, Slytherin VIII rok
______________________ A star becomes a sun, under the pressure of darkness.
The author of this message was banned from the forum - See the message C. szczególne : Bardzo często nosi ze sobą pluszowego lisa o imieniu "Malia", miewa napady lękowe i ataki paniki
C. szczególne : Pieprzyk po jednej i drugiej stronie nosa na tym samym poziomie, wory pod oczami które mocno podkreślają oczy. Duży pieprzyk na szyji.
Re: Poczta profesora Swanna Nie Lut 14 2021, 14:09; Szanowny Panie Profesorze,
Z poważaniemMorius Crow Slytherin VII
Re: Poczta profesora Swanna Nie Lut 14 2021, 18:22; Szanowny profesorze Swann,
w związku z zadaną przez Pana pracą domową z ONMS, na osobnym pergaminie dołączam rozwiązaną wykreślankę. Z wyrazami szacunku,
Lucas SinclairIX rok Slytherin
Re: Poczta profesora Swanna Nie Lut 14 2021, 18:50; Szanowny profesorze Swann,
na osobnym pergaminie przesyłam pracę domową z ONMS.
Z wyrazami szacunku,Hunter O. L. Dear