Ostatnio zmieniony przez Bridget Hudson dnia Pon Gru 11 2017, 01:18, w całości zmieniany 1 raz
Autor
Wiadomość
Skyler Schuester
Czystość Krwi : 10%
Wzrost : 179 i PÓŁ!
C. szczególne : Ciepłe spojrzenie, zapach cynamonu i Błękitnych Gryfów/mugolskich fajek; łatwy do wywołania uśmiech; czasem da się wypatrzeć malinkę czy dwie (jedna to tatuaż przy obojczyku); ciepły, niski głos i raczej spokojne tempo mówienia, tatuaże (dziennik); pierścionek zaręczynowy
To naprawdę miło z Twojej strony, ale zaczynam myśleć, że zaszła jakaś pomyłka. Za miękki jestem na taką robotę. Gdy tylko zabiorę komuś punkty, to szukam pretekstu, żeby je dać komuś innemu z tego samego domu. Też tak miałaś na początku?
Chyba nadal prefekt Hufflepuffu Skyler
Lyall Morris
Rok Nauki : III studencki
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 196
C. szczególne : blizna na dłoni, cierniowa bransoleta, złe intencje
Życzę Ci wszystkiego najlepszego na święta! Mam nadzieję, że prezent przyda się w pracy.
Kochająca Lotta
Dolaczony podarunek:
okulary diagnostyczne RTG O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Bri! Wszystkiego najlepszego i miłej lektury!
Ściskam, Lys
Dolaczony podarunek:
biografia Dona Lockharto z autografem O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Bri! Wszystkiego dobrego na święta!
Vivien
Dolaczony podarunek:
szczesliwa talia O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
(Nie)święty Mikołaj
Dolaczony podarunek:
Elegancka parasolka, syrenia spinka, wyjec wyspiewujacy “Merry Christmas, Happy Holidays” O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Na gorsze dni. Wesolych swiat. Riley
Dolaczony podarunek:
Wlasnorecznie wykonany, z dowolnego drewna rozdzkowego, okragly medalik z wytloczona nan runa. Po potarciu przywoluje dowolne, mile wspomnienie. O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Z życzeniami zwiększonej frekwencji na spotkaniach Runiarzy. Wesołych Świąt! Darcy
Dolaczony podarunek:
Zestaw kamieni runicznych i slodycze O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Bridget, wesołych Świąt i smacznego jajka!
Ette Wykeham
Dolaczony podarunek:
rozowe kostki lodow kokosowych, kociolkowe pieguski i kandyzowane ananasy O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Wesołych Świąt dla największego mózgu z runów w Hogwarcie! ~Matt
Dolaczony podarunek:
Recznie robiona bransoletka (+1 Runy), lapacz snow, ujawniacz (+1 OPCM) O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Wesołych świąt Biddy.
Dolaczony podarunek:
Zwierciadelko w niewielkiej, eleganckiej, czerwonej torebce z zołto-czarna wstazka. O przedmiotach mozna przeczytac wiecej w spisach.
Skyler Schuester
Czystość Krwi : 10%
Wzrost : 179 i PÓŁ!
C. szczególne : Ciepłe spojrzenie, zapach cynamonu i Błękitnych Gryfów/mugolskich fajek; łatwy do wywołania uśmiech; czasem da się wypatrzeć malinkę czy dwie (jedna to tatuaż przy obojczyku); ciepły, niski głos i raczej spokojne tempo mówienia, tatuaże (dziennik); pierścionek zaręczynowy
Dużymi krokami zbliża się do nas zakończenie semestru i zanim z kopniaka wyważy drzwi, to chciałbym Wam wszystkim przypomnieć, że ani punkty domu, ani oceny nie są ważniejsze od Waszego zdrowia. Szczerze wierzę, że każdy z Was pracował systematycznie przez cały semestr, więc proszę, abyście teraz pamiętali o odpowiedniej dawce snu i nie pomijali żadnych posiłków, a punkty i oceny zdobywali w sposób uczciwy. Nawet jeśli dla Was nie jest to stresujący okres, to może takim być dla Waszych bliskich, więc warto też być nieco bardziej wyrozumiałym i okazać im trochę puchońskiego wsparcia. Pamiętajcie, że jeżeli potrzebujecie jakiejkolwiek pomocy, to na pewno odnajdziecie ją u mnie czy pozostałych prefektów, jak również i u naszej opiekunki domu. Powodzenia!
Skyler Schuester Prefekt Hufflepuffu
Ps. Liczba ciastek nieprzypadkowa. Zachęcam (ale nie wymagam!) podzielić się z kimś spoza Hufflepuff’u.
*Do listu dołączone pudełeczko z czterema puchońskimi ciastkami*
Mam czysto teoretyczne pytanie, które od dawna mnie zastanawia, a plotki na mieście niosą, że ma Pani dużą wiedzę o psidwakach, więc uznałam, że to będzie dobry adres. Jakie są skutki krzyżowania psidwaków z ludzkimi psami? Czy może to skutkować wadami genetycznymi albo powstawaniem dziwnych hybryd, łamiących Ustawę o Tajności?
Z góry dziękuję za odpowiedź i ślę wyrazy szacunku Adela Honeycott
Może mnie Pani nie pamiętać, spotkałyśmy się jedynie dwa razy w Klinice, kiedy robiła tam Pani jakieś praktyki. Nie wiedziałam, czy do pani pisać, ale już nie wiem co robić ani kogo pytać. Zaginął mój charjuk. Lola. Pamięta Pani Lolę? Szukam jej od trzech miesięcy, ale moja rodzina mówi, że nigdy nie miałam psa, hodowla, z której kupiłam Lolę mówi, że nigdy nie miała żadnej Loli w miocie, byłam nawet w klinice, nie ma żadnej dokumentacji Loli. Moi kuzyni rozważają wysłanie mnie do szpitala na badania, ale ja przecież nie zwariowałam! Lola jest moją najlepsza przyjaciółką... rozmawiałyśmy o tym, jaki olej kupować by nie wypadała jej sierść. Miała jedno ucho mniejsze i pytałam, czy jej to przeszkadza w słyszeniu. Pamięta Pani Lolę? Błagam, proszę o jakąś odpowiedź, bo chyba tracę zmysły.
Lola była pacjentką Kliniki dla zwierząt Findabair i tam też się poznałyśmy. To była zwykła charjuczka, ale miała jedno uszko mniejsze. Pierwszy raz zrobiła Pani jej komplet szczepień, drugi raz bo zaatakowała szpiczaka w parku i miała pokłuty pysk. Dołączam jej zdjęcie, przecież nie mogłam zmyślić zdjęcia... Bardzo się martwie, to już trzy miesiące, nie wiem co robić...
Zgubiłem jeden dzień podczas tego wakacyjnego wyjazdu, niechciałbym jednak, byś pomyślała, że zapomniałem o Twoich urodzinach. Wszystkiego najlepszego moja droga asystentko :) sukcesów na polu zawodowym jak i miłosnym, satysfakcji z życia i dużo świętego spokoju!
Atlas Rosa
Do listu dołączono magiczną siatkę do łapania stworzeń wodnych.
Nawet Pani nie wie jaką ulgą jest widzieć, że ktokolwiek poza mną Lolę pamięta. Zaczynałam wierzyć w to, że oszalałam. Jestem zrozpaczona jej zaginięciem, jeśli byłoby cokolwiek, co mogłaby Pani mi podpowiedzieć, pomóc, jak moge jej szukać skoro nikt jej nie widział i nikt jej nie pamięta. Nie wiem co robić. Myśli Pani, że coś Pani znajdzie w gabinecie? Myśli Pani, że celowo ukryli jej dokumenty? Jestem bardzo szkołowana.
Zostało mi tylko to zdjęcie, które Pani wysłałam. Mam w domu jej kojec i ulubioną piłeczkę, ale mój mąż mówi, że nie wie, skąd te rzeczy się tu wzięły.
Będę wdzięczna za jakąkolwiek pomoc. Wypatruje Pani listów.