Dołączam sykla w ramach zapłaty. W przypadku wygrania maskotki, poproszę śmierciotulę.
Salem Omar Usama Latif
Skyler Schuester
Czystość Krwi : 10%
Wzrost : 179 i PÓŁ!
C. szczególne : Ciepłe spojrzenie, zapach cynamonu i Błękitnych Gryfów/mugolskich fajek; łatwy do wywołania uśmiech; czasem da się wypatrzeć malinkę czy dwie (jedna to tatuaż przy obojczyku); ciepły, niski głos i raczej spokojne tempo mówienia, tatuaże (dziennik); pierścionek zaręczynowy
W przypadku wygrania maskotki, proszę o lunaballę.
California Reagan
William S. Fitzgerald
Rok Nauki : II studencki
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 183,5 cm
C. szczególne : tatuaże: motyw quidditchowy na lewym ramieniu, czaszka wężna na prawej piersi i runa Algiz po wewnętrznej stronie lewego przedramienia | amulet z jemioły zawsze na szyi
Wraz z listem wysyłam jednego snykla, jako opłatę. W przypadku wygrania maskotki poproszę Dementora
Drake Lilac
Percival d'Este
Czystość Krwi : 0%
Wzrost : 203cm
C. szczególne : Piegi, tatuaże na całym ciele, kolczyki. Chorobliwie biała cera. Krzyż Dilys na łańcuszku na szyi. Szmaragdowa blizna na dłoni, która jawi się zielonkawym świetle przy ludziach z genetyką, blizna na nodze po złamaniu.
W kopercie dorzucam kwotę o wysokości jednego sykla. W przypadku wygrania maskotki wybór pozostawiam wam, jest mi to totalnie obojętne.
Percival d'Este
Salazar Morales
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 183 cm
C. szczególne : blizny ciągnące się przy lewej nerce i po prawej stronie żeber | niewielkie, krwawe znamię w kształcie krzyża na grzbiecie prawej dłoni | krwawy znak w kształcie obrączki
Do koperty dołączam wpisowe w wysokości jednego sykla. W przypadku trafienia jako nagrody maskotki, poproszę o przesłanie pod wskazany adres pluszowej lunaballi.
Salazar Morales
Mirta I. Lucero-Fernández
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 224 cm
C. szczególne : proteza lewego przedramienia, wysoka, zbudowana
W związku z loterią podsyłam srebrnego sykla oraz moje typy:
333 333 333
Julia Brooks
Doireann Sheenani
Rok Nauki : I studencki
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 158
C. szczególne : Jest drobna i wygląda zdecydowanie młodo. | Na lewym barku ma blizny po Sectumsemprze, a pomiędzy łopatkami ma tatuaż. | Posiada kolczyk w nosie. | Końcówki włosów pofarbowane są na żółto.
W związku z trwającą loterią umieszczam opłatę w wysokości jednego sykla oraz typuję numery: 6 4 3 2 2 5 4 1 2 W przypadku wygrania maskotki proszę o popiełka.
Poniżej umieszczam wytypowane przeze mnie numery. 5 3 2 5 1 6 3 4 6 Zgodnie z podanymi informacjami dołączam opłatę w wysokości jednego srebrnego sykla. Ponadto informuję, że w wypadku wygrania przeze mnie maskotki wybieram nieśmiałka.
Z wyrazami szacunku,
Valerie Vesper
Maximilian Felix Solberg
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 194 cm
C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
W związku z loterią, opłatę w wysokości jednego sykla umieszczam w kopercie oraz typuję numery:
2 6 2 4 6 1 1 1 2
W przypadku wygrania maskotki - poproszę langustnika ladaco.
Z wyrazami szacunku, Jessica Smith
Wiktor Krawczyk
Rok Nauki : VII
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 160cm
C. szczególne : Mańkut, Rude włosy, centymetrowa blizna na udzie w kształcie smoka. Na policzkach i nosie ma piegi, które według rodzeństwa dodają mu uroku. Amulet Uroborosa zawsze na szyji +1 ONMS