Jeżeli ktoś z was posiada nieco avatarów (ważne aby były na nich różne postacie i powinien mieć wymiary 170x270pix) może się tu z nami podzielić. Jeśli ktoś natomiast potrzebuje jakiś avatar, może napisać w tym temacie, a akurat może ktoś takowy będzie posiadać, albo uda mu się wyszukać. Sugeruję się także podanie linku do strony, gdzie są one również wrzucone, bowiem niestety dość często avatary w tym temacie ładują się dość długo. Ja na początek dam kilka, więc jeśli ktoś chce, to może sobie brać.
Wszystkie je można znaleźć także tutaj: http://img638.imageshack.us/gal.php?g=56509302c.jpg
Spoiler:
Ostatnio zmieniony przez Effie Fontaine dnia Czw 12 Sie 2010 - 23:53, w całości zmieniany 2 razy
edit Victoria, zerknij tutaj czy znajdziesz coś ciekawego, no i kilka już zrobionych, ale nie wiem czy o to ci chodziło. Jakoś specjalnie mi się nie podobają.
Witam ludzie będę miał do was prośbę ludzie. Czy ktoś zdolny, lub mniej zdolny zrobi dla mnie avek z człekiem który: Nie będzie mudzinem, nie będzie Japanem, typowy Europejczyk (Byle nie Niemiec ). Najlepiej jakby miał czarne włosy, zielone oczyska i kolczyk w lewym uchu. Za znalezienie czegoś takiego będę wdzięczny.
A dla mnie avami z Sashą Pivovarovą? Jestem na tyle wybredna, że cokolwiek ja znajdę, to mi się nie podoba. Jestem ciekawa zdania innych, bo ja już nie mam siły do szukania ładnej Pivovarovej, która by pasowała do Fleur.
Bardzo ładnie proszę o avki z panią, co się nazywa Martha Streck. Prosiłabym ładnie albo o jej rude wydanie, albo o takie, gdzie nie widać, że nie jest rude.