Jeżeli ktoś z was posiada nieco avatarów (ważne aby były na nich różne postacie i powinien mieć wymiary 170x270pix) może się tu z nami podzielić. Jeśli ktoś natomiast potrzebuje jakiś avatar, może napisać w tym temacie, a akurat może ktoś takowy będzie posiadać, albo uda mu się wyszukać. Sugeruję się także podanie linku do strony, gdzie są one również wrzucone, bowiem niestety dość często avatary w tym temacie ładują się dość długo. Ja na początek dam kilka, więc jeśli ktoś chce, to może sobie brać.
Wszystkie je można znaleźć także tutaj: http://img638.imageshack.us/gal.php?g=56509302c.jpg
Spoiler:
Ostatnio zmieniony przez Effie Fontaine dnia Czw Sie 12 2010, 23:53, w całości zmieniany 2 razy
I jakby komuś się chciało to Vanessa Hudgens mile widziana. Tylko bez większych wyszczerzów i żeby miała przedziałek na środku głowy, albo włosy jakoś odgarnięte - bez grzywki! z góry dzięki :3
mógłby mi ktoś znaleźć jakieś fajne avy pań: Ariana Grande (jak miała wiśniowe albo proste brązowe włosy) , Maite Perroni, Stacey Farber i Leighton Meester? Chodzi mi o takie ponure zdjęcia, gdzie nie mają uśmiechu na twarzy, są poważne, tajemnicze, mroczne...Będę wdzięczna :3
Luke Gringott
Rok Nauki : I
Czystość Krwi : 100%
Dodatkowo : Legilimencja i oklumencja, teleportacja
Byłoby miło, gdyby ktoś trzasnął z: Mathias Lauridsen, Kurt Cobain i ewentualnie Natalie Portman, ale najbardziej mi na pierwszych dwóch zależy. Z góry dzięki
mógłby mi ktoś przyciąć to? I poprosiłabym jeszcze o więcej avów z tą panią (Ana Beatriz Barros) :3 Żeby wyglądała na nich tajemniczo, dziko i mrocznie, żeby się nie uśmiechała i żeby wyglądała jak taka wredna suka. A, i żeby wyglądała stosunkowo młodo bo modelka ma 29 lat, a ja robię osiemnastolatkę. Będę wdzięczna