C. szczególne : Mnóstwo tatuaży, rozmierzwione włosy, czarne ciuchy - raczej typ oldschoolowy, aniżeli ten "na czasie"; umówmy się, moda lat 90 jest niepowtarzalna
C. szczególne : Mnóstwo tatuaży, rozmierzwione włosy, czarne ciuchy - raczej typ oldschoolowy, aniżeli ten "na czasie"; umówmy się, moda lat 90 jest niepowtarzalna
książę się łaskawie odezwał w dupie mając spam, który wysyłałem jakieś sto razy
zacznijmy od tego, że piwem mi się za to nie wypłacisz
postanawiasz wrócić czy wpadasz tylko na chwilę?
Ostatnio zmieniony przez Trevor Collins dnia Nie 20 Paź - 21:59, w całości zmieniany 2 razy
Tristan Collins
Rok Nauki : II studencki
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 188
czy Ty się urodziłeś w średniowieczu? A patronus coś Ci mówi? Wyjec? Pieprzona sowa? Tylko wizbookiem się komunikujesz? Mugole nie mają żadnej poczty?
Brzmi ciekawie, chętnie spróbuję
skoro jesteś po rozmowie z Wang to znaczy, że jesteś gotowy dawaj wytrzymasz bez fajek te kilka godzin
ojcu powiedz, że jesteś
Tristan Collins
Słuchaj, mogę odezwać się w Święta jak chcesz, dobijemy do 10
Stary, kurwa, ja nie wiem - gdzie ja byłem przez pięć miesięcy, a chcesz żebym mugolskiej poczty szukał? I co, powiem im, żeby przekazali listy przez Peron 9 i ¾? Sądzisz, że jakby mi sowa wpadła do piwnicy, to byłoby łatwiej? Zresztą, ja nawet nie umiem krzyczeć, zatem... Wyjec też odpadał
Ha, kurwa, jaki Ty przekupny jesteś
Nie chodzi o fajki, tylko całą resztę
Kiedyś dam, na razie niech czeka
Trevor Collins
Rok Nauki : I studencki
Wzrost : 178
C. szczególne : czuć od niego zapach akonitu i mięty;
Ty naprawdę chcesz abym na dzień dobry Cię walnął, co?
Na haju jesteś, że nie wiesz gdzie byłeś? Gościu, to Cię zabije szybciej niż fajki czy alkohol. Wiem, że ojciec truł Ci dupę z tego powodu ale weź Ty sam oceń czy nie za bardzo się trujesz
Gdybyś chciał się skontaktować to znalazłbyś na to sposób.
napisałem, że chętnie spróbuję a nie, że cokolwiek Ci wybaczam ale dobry krok ogarnięcie studiów, może znajdziesz porządną pracę
która "cała reszta"? Powrót do normalnych ludzi dobrze Ci zrobi
Tristan Collins
Nie, wyjątkowo trzeźwy, ale jak jeździłem po Europie, to pamiętam tylko wieżę trójkątną z Paryża, cycki najbrzydszej Niemki świata i ogromne jezioro w Szwajcarii, a reszta? Nie była tak absorbująca
Chciałem, chociaż możesz nie wierzyć, czasem nawet miałem przebłysk, żeby wrócić
Ja mam pracę; tworzę muzykę, co Ty myślisz, że kurwa nagle pójdę sprzedawać słodycze?
Reszta, która będzie przypominała o niej
Trevor Collins
Wiesz, jak raz na jakiś czas dasz znać, że żyjesz i nie wiesz kiedy wrócisz to chociaż uspokoisz ojca, który czasami robi mi przesłuchanie czy aby na pewno nie wiem gdzie jesteś
uczepił się mnie jakbym był jasnowidzem
muszą Ci chyba nieźle płacić za tę muzykę skoro masz tyle kasy aby podróżować po świecie. chyba, że umiesz robić świstokliki to czad
ej, sprzedawanie słodyczy jest fajne o ile nie masz szefa rasisty!
z Holly i Cedem zrzuciliśmy się na campera. przyjdź kiedyś i nam coś zagraj, pochwal się co tam umiesz
to nie mieszkaj na Tojadowej znajdź jakiegoś współlokatora i baluj w innym miejscu odnów kontakty towarzyskie to Ci dobrze zrobi a jak będzie dalej źle to wiesz, mam świetny sposób na oderwanie myśli poganiam Cię w pełnię :)
Tristan Collins
Zawsze byłeś taki wylewny czy to przez to, że jesteś na mnie wkurwiony?
Powiedz ojcu, że nie masz pojęcia, co się ze mną dzieje. Niech nie udaje, że go to obchodzi... Gdybym miał siedem lat i spierdolił na choćby dwa dni, to pas zapewne znalazłby się w jego rękach bardzo szybko, a teraz co? W mordę mi da?
Jeszcze nie umiem, ale może się nauczę... Poza tym, głównie jeździłem na stopa, więc nie trzeba było płacić, za nocleg też, kiedy pojawiała się wieczorem inna dziewczyna... Jestem zajebiście przedsiębiorczy, braciszku
To jakiś inside joke?
No nie wiem czy jestem gotowy na integracje towarzyskie, poza tym... Przypomnisz mi, którzy to? Wytężanie zmysłów jest trudne
Kiedy się tak wyzłośliwiłeś? Ja nie chcę na razie mieszkać gdzieś indziej... Tamto mieszkanie nie jest nawet posprzątane, a szkoda, może byłoby łatwiej... Kto z Tobą zostawał w pełnię?
Trevor Collins
ja ojcu nic nie będę tłumaczył on chyba już wie, że traci trochę wpływu na nas
czyli odreagowywałeś romansami? ile ich tam było? nie mówię, że jednocześnie, tylko ogólnikowo przybliżona ilość
jak będziesz siedzieć w klitce z gitarą to nie będziesz gotowy na spotkania towarzyskie jesteś mi to winien za to, że miałeś mnie w dupie tyle miesięcy
jak nie dasz rady posprzątać to Ci to ogarnę, wiesz, że pas ojca szybko uczy sprzątania, a teraz wycwaniłem się i Chłoszczyść mam do perfekcji opanowane
nie jestem już dzieciakiem, dobra? ojciec powiedział, że nie będzie mnie więcej niańczyć więc radzę sobie sam
no dobra, Holly i Ced to przeżyli jak pierwszy raz widzieli jak się przeobrażam już się nie boją a teraz możemy Żądlibusem gdzieś pojechać w las daleko im do swobody jaką mieliśmy my no ale dają radę
to ci sami co u nas nocowali gdy miałem osiem lat nie zmieniłem ich żebyś miał ich nie pamiętać
Tristan Collins
świetnie mi wychodzi odświeżanie pamięci. Mogę pomóc!
A weź nie gadaj. Astrid uczy w Hogwarcie od paru tygodni. Wykłada transmutację. To dopiero sztos, co nie? Miałem z nią pierwszą lekcję i dostałem najwyższą ocenę. JA. Zamieniłem z Benjaminem wodę w piwo. Wiedziałem, że szwagierka doceni nasz kunszt.
Nie nazywam Cię dziwką tylko jak już to od święta kretynem. Ciekaw jestem, no co?
z randkami jestem wybredny ale możesz mnie gdzieś zabrać na jedzenie jeszcze mnie trochę łamie w kościach pełnia schowała się o ÓSMEJ DWANAŚCIE RANO. gdy już słonce świeciło. Pojebana sytuacja, mówię Ci.
Nie mam żadnych traum, ile razy to mówiłem. Dawał mi więcej swobody bo dostaję wciry co miesiąc i nawet on ma serce, aby nie dokładać za często swojego pasa. Teraz nie ma już tej mocy to może tylko gadać.
Ten bąbelek gryzie, pamiętaj słodziaczku
Dlaczego mam przywiązywać Holly i Ceda do drzew? I to łańcuchami? Za jakie grzechy?
pff, roszczę sobie prawa do pierwszeństwa na jedzenie mnie gdzieś zabierz Ty stawiasz
Tristan Collins
A jak ona się czuje? Dawno z nią nie gadałem... I co to za Benjamin? Chyba nie Bazory? Jak Bazory to się przewrócę
Nie wiem, chyba jednak wolę dziwkę... Poznałem taką Mary, Lily i Penny chyba, ale nie było nic szczególnego, serio... Byłem zajebiście grzeczny, aż dziwne, nie?
Jak to w ogóle znosisz? Następnym razem będę przy Tobie, obiecuję. Wiem, że teraz wyszło słabo, ale... Naprawdę nie umiem się pozbierać, chyba nie chcę. Lubię ten stan, w którym tkwię, bo one wtedy są dalej żywe
Stary, no worries - ja Ci tych traum narobię i to tyle, że będziesz błagał o litość jak trojańska pizda
Ugryź mnie
Hahahahahah nie no oni Ciebie, wtedy nie będziesz się rzucał jak Twoje pchły
Dobra, niech będzie. Masz jakieś ulubione miejsce czy dasz się zaskoczyć?
Trevor Collins
bo się stęskniłem? Serio muszę pisać dosłownie i W Y R A Ź N I E? nie widać tego???
To się przewróć tylko uważaj na łeb
A kto powiedział, że ja to znoszę? Mam schemat działania jak wytrzymać Ostatnio szwankował ale próbuję dalej
mną się nie martw wiesz, że mi uzdrowiciele pomogli wszystko poukładać we łbie i dlatego nie mam traum? Nie sądzisz, że też powinieneś spróbować?
grabisz sobie, ziom straciłeś wyczucie granic żartu zardzewiałeś hahaha
jestem dobrze wychowanym wilkołakiem jedyne na co się rzucam to na czerwone kapturki są obrzydliwe w smaku, nie polecam
zaskocz mnie!
Tristan Collins
Jeśli zdrapię z nieba księżyc to wtedy będzie ogarnięte i opanowane No zobacz, nie przewracam się już na łeb w trakcie przeobrażania. Ced liczył, zajmuje mi to już 4 i pół minuty. Niezły postęp!
Wiesz, że tam chodzi się po prostu gadać? Ba, wiesz jak to pomaga? A jak nie to pani Finch jest mistrzynią wszelaką, polecam. Zajebiście łata ciało to pewnie głowę też.
Bo za mną kilka łaziło bo czuły, że tam gdzie jestem to jest krew. Bezczelne mendy. Przegoniłem a na jednego wpadłem i jakoś tak zahaczyłem zębami.
Na gacie Merlina, gdzie? Jakie przejście? Mówisz o tych ruchomych cegłach?