Autor | Wiadomość |
---|
C. szczególne : filigranowa postura, pieprzyki rozsiane po ciele, kilka piegów na twarzy, skromna biżuteria; zapach fiołków;
| Re: @imogen & @irys Pon 30 Wrz 2024 - 15:12; | |
| jasne, zakochać we mnie. To jakaś abstrakcja. Jak już to w jedzeniu. pewnie, nie pozwolę aby ktoś Cię obrażał na moich oczach ;) przecież nie ubieram się brzydko... prawda??? |
|
| |
C. szczególne : filigranowa postura, pieprzyki rozsiane po ciele, kilka piegów na twarzy, skromna biżuteria; zapach fiołków;
| Re: @imogen & @irys Nie 27 Paź 2024 - 21:24; | |
| NIE ODPISAŁAŚ. Mama oszalała Zasypała mnie listami bo dostałam odznakę prefekta! Ojć? |
|
| |
C. szczególne : Dużo piegów, kilka małych tatuaży
Dodatkowo : Metamorfomagia
| Re: @imogen & @irys Pon 28 Paź 2024 - 8:14; | |
| Wiesz jak bardzo kocham takie nowinki technologiczne Śmiało możesz ze mną pogadać na żywo! ŻARTUJESZ?! DOSTAŁAŚ PREFEKTA?! xZnaczy wiesz, gratulacje i w ogóle, ale JAK?! Przecież prefekci w Hufflepuff byli obsadzeni dawno temu... |
|
| |
| Re: @imogen & @irys Pon 28 Paź 2024 - 8:23; | |
| pani Wang powiedziała, że to nie jest pomyłka i właśnie ja miałam to dostać Ced zrezygnował, nie wiem nic więcej umówiłam się już z Terrym na pierwszy mój patrol wieczorny po zamku, uff |
|
| |
| Re: @imogen & @irys Pon 28 Paź 2024 - 8:25; | |
| Nie no, gratulacje! Bardzo się cieszę, serio! Kto jak kto, ale ty na to zasługujesz Ale jak wlepisz mi szlaban, to przysięgam, że wytarzam Merkurego w kupie hipogryfa przy najbliższej okazji |
|
| |
| Re: @imogen & @irys Pon 28 Paź 2024 - 8:32; | |
| Jeszcze nic nie zrobiłam a już wchodzisz ze mną na ścieżkę wojny wierz mi, choćby jeden mały brud na Merkurym to będzie katastrofa nie dla niego. |
|
| |
| Re: @imogen & @irys Pon 28 Paź 2024 - 8:43; | |
| W takim razie, bardzo się cieszę, że się rozumiemy ;) Czyli będziesz mogła legalnie zwiedzić łazienkę prefektów? Super jest kurek z pianą o zapachu czekolady! minutę później... Nie to, żebym sama z niego korzystała, tylko kolega mi opowiadał |
|
| |
| |
| |
|