Bardzo się cieszę! Mam nadzieję, że tym razem uda wam się dogadać!
CZY WSZYSCY MUSZĄ O TYM GADAĆ?! TO PRZEZ TE CHOLERNE KAMIENIE!
Wcześniej nawet nie zauważyłam, że jest na zajęciach, a przez te kamienie nie widziałam nikogo innego prócz niego. Merlinie... Co za dziwna sytuacja...
Iris Skylight
Rok Nauki : VII
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 163,5 cm
C. szczególne : filigranowa postura, pieprzyki rozsiane po ciele, kilka piegów na twarzy, skromna biżuteria; zapach fiołków;
... I mam szczerą nadzieję, że w końcu przestałaś to po kryjomu robić, wystarczy, że ja swoje zżeram cały czas...
Chłopaka popsuć jest bardzo łatwo, ale ty masz dobre serce i tego nie zrobisz. Znam Cię jednak trochę bardziej, niż myślisz ;)
Ponieważ działo się to na lekcji?! Przy wszystkich tam obecnych?! Merlinie, Isi, jakbyś nie zauważyła, ja raczej się nie obnoszę ze swoim życiem miłosnym na forum publicznym. Szlag mnie trafia, że wszyscy to widzieli i dopowiadają sobie nie wiadomo jakie teorie...
NAWET IKE MI O TO DOGRYZAŁ, A NIE BYŁO GO NA LEKCJI!
Iris Skylight
C. szczególne : filigranowa postura, pieprzyki rozsiane po ciele, kilka piegów na twarzy, skromna biżuteria; zapach fiołków;
Peszą? Dziewczyno, przyzwyczajaj się, bo z wiekiem jest tylko gorzej!
Mega słodki i przystojny Ślizgon? Który to taki?
Może jego kobieca wersja miała akurat "te dni" i nie chciał się na Tobie wyżywać? Ale przecież obie wiemy, że on jest miły i kochany jak się zapomni...
Iris Skylight
Jasne, zakupy są w porządku aczkolwiek nie doradzę. Wciąż nie mam wyczucia stylu.
jest bardzo miły i fajnie przeinacza słowa. Uratował mnie przed Irytkiem. A Lockie, ten duży ze Slytherinu, kojarzysz? Zbierał mnie z podłogi po tym jak wpadłam w pułapkę Irytka.
Nie chcę wiedzieć, oszczędź mi tego, Mimi. Im mniej wiem tym lepiej śpię
zawsze uważam na siebie ;) nie tak łatwo mnie skruszyć
jest dosyć popularny, zwłaszcza, że został prefektem. Jest naprawdę miły i ani razu nie odmówił mi pomocy. I jak to mężczyźni, potwierdziłam, jest łasy na pochwały
jeśli chodzi o Ike to nie wiem czy mnie to cieszy jest naprawdę zdolnym metamorfomagiem
To jest dla mnie tak niesamowite, że szok! Nawet z Kate się o niego pożarłam i to tak całkiem poważnie, a nawet nie mam pojęcia, jakim cudem do tego doszło
A ten Daniil, wiesz coś więcej na jego temat?
Iris Skylight
Nie podoba mi się! Podoba się wszystkim wokół, w tym Kate, a jak wypomniałam jej, że chyba ma na jego punkcie obsesję, to się wkurwiła. Tyle że ta dziewczyna nie mówi o niczym innym, niż on.
Nawet Ciebie podejrzewała o to, że go podrywasz! No i w sumie przez to poniekąd się pogryzłyśmy...
Brzmi... całkiem zwyczajnie. Co akurat jest dobre! Najgorsze są te typy dziwaki, którzy potem przysparzają tylko samych kłopotów!
Iris Skylight
zakochanie się to chyba nic złego? Dlaczego więc z Twojego opisu wynika, że jest to problemem?
podrywałam go? ja?! Kiedy?
Daniil nie jest zwyczajny. Ma w sobie coś lekkiego, świeżego. Sama nie wiem. Nie znam go jeszcze tak dobrze ale odezwał się do mnie na wizzengerze i chyba chce mnie gdzieś zabrać
nie mam powodu aby uważać , że jesteś w nim zakochana. Mam na myśli opis reakcji Kate. Wydają się... nieadekwatnie intnesywne
pff, nie karmiłam go tylko dałam mu swój posiłek bo zrobiłam za dużo. A dostałam za to świetna ocenę od profesor to myślę, że mu smakowało. Nie wiedziałam, że karmienie chłopaka to podrywanie chłopaka.
czyli tyle lat podrywałam Gaela dając mu różne przekąski czy robiąc mu kanapki??? Oj
jeju, aż mi źle. Przecież niż złego nie zrobiłam to czemu się Tobie obrywa? rzadko widzę Katie w jego towarzystwie a tym bardziej w nim zakochaną. On w ogóle o tym wie?
Ja nie wiem, co ona ma w głowie jeśli chodzi o tego chłopaka i nie chcę w to wnikać, serio.
No widzisz? To tyle lat biedna żyłaś w nieświadomości!
Daj spokój, przecież to nie Twoja wina! Po prostu nie pozwoliłam Kate Cię obrażać, jedno poprowadziło do drugiego i tyle. Ty tutaj nic złego nie zrobiłaś, więc się nie zadręczaj!
No... Znaczy... nie jestem pewna. Trzeba to ustalić... Co konkretnie Ci powiedział, jak Cię zapraszał?
Iris Skylight
na moją głowę to też za dużo i chyba nie chcę być w to wciągana
dzięki, że się za mną wstawiłaś. Doceniam to, Mimi ;)
ach, to dlatego się mówi "przez żołądek do serca"? Dziwne tylko, że ani Lockie ani Gael nie odebrali mnie jako podryw. Najwyraźniej nawet nieświadomie jestem w tym kiepska
to, co napisałam:) pokazanie fajnego miejsca, w którym chyba jeszcze nie byłam a to w zamian za pomoc.
Daj spokój, tu nie ma za co dziękować. Przecież zrobiłabyś to samo dla mnie
Może faktycznie stąd to powiedzenie. Jedno jest pewne, obaj muszą być w Tobie zakochani od pierwszego kęsa
Ubierz się ładnie! Teraz to koniecznie musimy iść na te zakupy i to najlepiej przed tym spotkaniem! Pamiętaj, że lepiej ubrać się zbyt ładnie, niż za brzydko!