Autor Wiadomość C. szczególne : wolisz nie wiedzieć
Re: @alike & @bazory Sro Wrz 11 2024, 16:49; Dobra to taki plan Zgarniasz siske, ogarniasz proporcje Ja całą resztę Prof. Ćpunki nie odwiedzamy Deal?
Re: @alike & @bazory Wto Paź 22 2024, 13:31; Beniszcze, potrzebuję wielopaka – eliksir regenerujący, wiggenowy, łagodzący, rozluźniający mięśnie i detoksacyjny, jak już będziesz na fali. Opłacę składniki Ale jak chcesz za robociznę to już się pięknie wypucowałem Pachnę najlepszymi kosmetykami Beverly Ok, to akurat źle, że pachnę Twoją matką Idę się umyć w tojadowym
C. szczególne : wolisz nie wiedzieć
Re: @alike & @bazory Wto Paź 22 2024, 13:47; Kogo chciałeś na to poderwać? Patola? Poczekaj, sam cię umyję
Re: @alike & @bazory Sro Paź 23 2024, 14:12; Wolałbyś bym chciał zerżnąć matkę? Wiedziałem, że jest w tobie coś pojebanego Bro
Re: @alike & @bazory Sro Paź 23 2024, 23:41; Faceta też bym nie przeruchał Chyba że ciebie po rzymsku Ale jestem w stanie obiektywnie ocenić Idź przeproś matkę, mała niewdzięczna kurwo
Re: @alike & @bazory Sro Paź 23 2024, 23:47; Lubie jak świntuszysz ;* Nie przeproszę i co z tym zrobisz?
Re: @alike & @bazory Sro Paź 23 2024, 23:55; Niedostępny? Lubie wyzwania Pamiętaj nie wchodzić pod prysznic przed To ważne ;*
Re: @alike & @bazory Czw Paź 24 2024, 00:25; Widziałeś kiedyś kobiety w kolejce do faceta? To nie w ich stylu Mogę ci pokazać kolejkę w kuchni wyciągam kieliszki idziesz?
Re: @alike & @bazory Pią Lis 22 2024, 14:38; twoja mnie nie kocha
potrzebuję dużo miłości
i uwagi
gdzie twoja uwaga?
ale tym razem to nie matka, lepiej
Re: @alike & @bazory Pią Lis 22 2024, 15:19; ty lepiej się nie odzywaj
to twoja wina, że jestem niedopieszczony
Re: @alike & @bazory Pią Lis 22 2024, 16:21; cosplay feniksa to jakiś twój fetysz? nie spodziewałem się co jeszcze?