Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : zawsze długi rękaw, nosi bransoletkę z ayahuascą, zapach cytrusowo-drzewny, piżmowy, ziemisty, jest *duży*, mówi z akcentem
| @add.honey & @FOMO Sob 16 Mar 2024 - 23:34; | |
| - Kod:
<div class="wizchat">tekst</div>
Początek rozmowy z @FOMO w środę po zajęciach czekam w izbie pamięci płace 40g za jedną sesje jak nie przyjdziesz do szóstej - uznaje, że nie chcesz uczestniczyć @Adela Honeycott |
|
C. szczególne : Piegi, blizny na rękach
| Re: @add.honey & @FOMO Sob 16 Mar 2024 - 23:37; | |
| Mam nadzieję, że to jest warte 40 galeonów I że przeżyje Albo chociaż starzy rozpoznają moje zwłoki Widzimy się Coś muszę wiedzieć? |
|
C. szczególne : zawsze długi rękaw, nosi bransoletkę z ayahuascą, zapach cytrusowo-drzewny, piżmowy, ziemisty, jest *duży*, mówi z akcentem
| Re: @add.honey & @FOMO Sob 16 Mar 2024 - 23:40; | |
| wszystko jest warte darmowych 40g nic nie musisz wiedzieć, lepiej żebyś nie wiedziała też mam nadzieje, że przeżyjesz |
|
| Re: @add.honey & @FOMO Sob 16 Mar 2024 - 23:44; | |
| dzięki mordo no dobra, powiedzmy, że moje życie nie jest warte dużo więcej niż 40 galeonów widzimy się |
|
| Re: @add.honey & @FOMO Czw 24 Paź 2024 - 0:13; | |
| siema wydłubali Ci farbe z oczu? chciałem Ci powiedzieć, że świetnie grałaś ale jak to komuś powtórzysz, to sie wypre ;p |
|
| Re: @add.honey & @FOMO Sro 30 Paź 2024 - 19:58; | |
| elo czekam aż ty mi ją wydłubiesz frajerze ;p robię magizrzut ekranu i wieszam na ścianie, bo takich komplementów raczej juz od ciebie nie doczekam a tak serio to dzięki, czekam na rewanż @Lockie I. Swansea |
|