Mogli o niej napisać? Na Rasputina. Myślałem, że to tylko o nauczycielach i znanych osobach.
...czyli o mnie też mogliby napisać?
...gdyby mieli o czym ofc
Nie wiem, trzeba będzie się jej przyjrzeć
Chociaż u niej to trudno powiedzieć, jak przytyje to może być równie dobrze dlatego, że sezon na dynię jest jej ulubionym i nie może się powstrzymać przed zjedzeniem własnych placków...
ja też, daj spokój, totalnie hot
tak pewnie teraz mówi połowa dziewczyn w szkole
podobno Swansea ma robić z Honeycott jakąś lekcję, wspominał coś wczoraj na zajęciach. Trzeba będzie się przyjrzeć, może to jednak jego dziecko...
Terry Anderson
Rok Nauki : VI
Czystość Krwi : 0%
Wzrost : 173 cm
C. szczególne : mocny szkocki akcent, piegi na całym ciele, kilka pryszczy na twarzy, niedawno przeszedł mutacje
zawsze możesz udawać, że nie mówisz, bo angielsku, wtedy nawet jak coś palniesz to nikt nie zrozumie
jest taka szansa, ale jeśli chcesz, żeby te zdjęcia były ogólnie dostępne, to pamiętaj, żeby ustawić je jako wpis publiczny
no chyba że wolisz robić wrzutki tylko dla znajomych
nie śmiej się, ale wyobraziłem sobie Ciebie jako rosyjskiego celebrytę/arystokratę
a w takim razie nie mógłbyś poprosić kogoś z Rosji żeby Cię polecili? No wiesz jak to czasem jest, że bez znajomości ciężko zacząć. Chyba że w środowisku baletowym jest inaczej?
oh damn
możesz wrzucać trzecie, wtedy sala na pewno się zapełni
pierwsze jest urocze, drugie takie bardziej profesjonalne - zależy w co celujesz
rany ale by było, gdybyś faktycznie okazał się jakimś oligarchą czy innym magnatem
...bo nie jesteś, nie?
trzymam Cię za słowo, chociaż kto wie, może jak zostaniesz sławnym tancerzem, to zapomnisz o nas szaraczkach
oh okej, wybacz nie wiedziałem
polecam się na przyszłość
zresztą źle na to patrzysz, co z tego z jakiego powodu, ważne że byłaby pełna sala, a jak będzie pełna sala, to będą Cię chcieli częściej zatrudniać - problem solved, mistrz biznesu
o! to jest super!
rany ale to musi robić wrażenie tak stać na scenie naprzeciw takiej widowni
...
nie potwierdzam, nie zaprzeczam
na pewno zaskarbiłoby ci najwięcej uwagi na wizzie