|
|
Autor | Wiadomość |
---|
C. szczególne : mocny szkocki akcent, piegi na całym ciele, kilka pryszczy na twarzy, niedawno przeszedł mutacje
| |
| |
C. szczególne : mocny szkocki akcent, piegi na całym ciele, kilka pryszczy na twarzy, niedawno przeszedł mutacje
| Re: @dance & @terryble Wto 6 Lut - 22:28; | |
| Hej!!! Masz ochotę na dawno obiecaną czekoladę? Jeśli tak, to zapraszam za pół godziny do kuchni PS nie przyjmuję odmowy :)) |
|
| |
C. szczególne : rosyjski akcent, postura tancerza
| Re: @dance & @terryble Wto 6 Lut - 22:32; | |
| Cześć, Terry! ...czy moment jest odpowiednio idealny? Wiesz, atmosfera czy... Jakoś takś to ujął żartuję, żartuję. Przebiorę się i zaraz będę |
|
| |
| |
| |
| Re: @dance & @terryble Pią 6 Wrz - 21:17; | |
| Terry? wszystko u Ciebie okej? miałem wrażenie, że na ONSM we wtorek źle się czujesz a dawno nie rozmawialiśmy i trochę się martwię
|
|
| |
| Re: @dance & @terryble Pią 6 Wrz - 21:41; | |
| czesć Danny wszystko w porządku, musiałem wstać lewą nogą, nie przejmuj się a jak wakacje? |
|
| |
| Re: @dance & @terryble Pią 6 Wrz - 21:47; | |
| Ja chciałem podejść, ale ja pomyślałem, że może ty nie chcesz poza tym Loki już do ciebie szedł pracowicie dostałem rolę! więc siedziałem w Londynie i chodziłem na próby i występy podobno wakacje były w Polsce? Jak ci się podobało? to tak blisko Rosji, że żałuję, że nie mogłem pojechać może udałoby nam się złapać jakiś tani świstoklik i pokazałbym ci parę miejsc... |
|
| |
| Re: @dance & @terryble Pią 6 Wrz - 21:56; | |
| co, dlaczego miałbym nie chcieć? tyle czasu się nie widzieliśmy! OMG GRATULACJE!!! musisz mi koniecznie wszystko opowiedzieć tak Podlasie było super nie uwierzysz, ale przywiozłem stamtąd gęś! ...taką żywą oczywiście przypałętała się do mnie i nie chciała zostawić szkoda, że nie pojechałeś, ale trudno się dziwić, skoro podbijałeś londyńskie sceny może jeszcze kiedyś będzie okazja |
|
| |
| |
| |
| Re: @dance & @terryble Pią 6 Wrz - 22:07; | |
| syczuchę dokładniej niestety nie, ta durna szkoła nie pozwala nawet na psy, więc szczerze wątpię, żeby dyrka zgodziła się na gęś Klementynka mieszka tymczasowo u Lockiego |
|
| |
| Re: @dance & @terryble Pią 6 Wrz - 22:10; | |
| w Rosji też są! Strasznie śmieszne ptaki mam nadzieję, że Loki mieszka w Hogsmeade i będziesz mógł ją odwiedzać Huh, Terry... jeszcze jedno jak następnym razem wstaniesz lewą nogą, to... pamiętaj, że możesz do mnie napisać, czy coś. Mogę ci nawet zrobić czekoladę, skoro już umiem. |
|
| |
| Re: @dance & @terryble Pią 6 Wrz - 22:14; | |
| to... strasznie miłe, dziękuję musimy zweryfikować, czy nie zapomniałeś tego przez wakacje ale jak już wiesz, na to trzeba odpowiedniego wieczoru |
|
| |
| |
| |
| Re: @dance & @terryble Wto 8 Paź - 18:50; | |
| to ja usiądę... no, to ja usiadł czekaj, ja zgadnę eee zgodziłeś się zaśpiewać w chórze w Halloween? |
|
| |
| Re: @dance & @terryble Wto 8 Paź - 18:52; | |
| ...nie chociaż to mogłoby mieć równie tragiczne skutki zgodziłem się zorganizować spotkanie kółka miłośników przyrody ;_; |
|
| |
| Re: @dance & @terryble Wto 8 Paź - 18:58; | |
| o, gratulacje, cieszę się...? (Terry, cieszę się? Powinienem się cieszyć?) to to kółko o zielarstwie, czy to o zwierzętach? A może to to samo kółko... i co na nim zrobisz? Co się robi jesienią z roślinami? Zbiera jabłka? |
|
| |
| Re: @dance & @terryble Wto 8 Paź - 19:04; | |
| nie ma z czego Danny przecież jak to wyjdzie tak, jak trening quidditcha to mnie ze szkoły wywalą ...chyba, że tego właśnie chcesz, co? oba, ale tym razem skupimy się bardziej na zielarstwie a konkretnie na dyniach błagam Cię przyjdź ze mną, zrobie za ciebie wypracowanie do Patola, czy co tam sobie zażyczysz potrzebuje wsparcia moralnego |
|
| |
| Re: @dance & @terryble Wto 8 Paź - 19:20; | |
| Gdybyś wyleciał ze szkoły, to z kim bym tu gadał? Bez sensu. To nie leży w moim interesie... póki co dynie, dynie... to te takie duże i pomarańczowe? żartuję no nie wiem, Terry, widziałeś mnie kiedyś w cieplarni? ja ci powiem - raz. Oblazły mnie robale, a glicynia kopnęła mnie prądem i więcej tam nie przyszedłem to by musiało być bardzo dobre wypracowanie... albo prywatne korepetycje... |
|
| |
| Re: @dance & @terryble Wto 8 Paź - 19:28; | |
| XD przez moment zwątpiłem i zacząłem Ci rysować, jak wygląda dynia wiem pamiętam, też mi się wtedy oberwało glicyną ale tu będzie fajnie, będziemy zbierać dynie, możesz sobie zrobić fotke na jesień o taką jak ja np no choooooo mogą być i korki, ale to na własną odpowiedzialność |
|
| |
| Re: @dance & @terryble Wto 8 Paź - 19:31; | |
| korki i zdjęcie z dynią deal przyjdę pod twój pokój wspólny, daj tylko znać kiedy |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| Re: @dance & @terryble Sob 12 Paź - 23:19; | |
| nadal uważam, że to jawna dyskryminacja niby dlaczego można mieć koty a psów nie? w każdym razie nie tym razem, chodzi o profil na wizzie @PSIDWACZEKźródło najświeższych plotek jest fragment o profesorze Swansea, możesz podesłać Anyi |
|
| |
| Re: @dance & @terryble Sob 12 Paź - 23:28; | |
| bo psy trzeba wyprowadzać w sumie nie wiem, zawsze można użyć po nich chłoszczyść co, dlaczego mówisz mi dopiero teraz kto prowadzi ten profil? @@ idę czytać *5 minut później* jak to, Latif przyleciał tu na dywanie? i flirtują ze Swansea? Nic nie zauważyłem na zajęciach, jestem w szoku wow, tyle mnie omija. Skąd oni to wszystko wiedzą? Brzmi prawdopodobnie, jak się nad tym zastanowić... |
|
| |
| Re: @dance & @terryble Sob 12 Paź - 23:34; | |
| po czyjej jesteś stronie co? po kotach też trzeba sprzątać! nie mam pojęcia, ale to tylko dodaje mu uroku to moze być KAŻDY - super sprawa co? Ty się lepiej ciesz, że nikt nie napisał jak Twoja siostra z nimi flirtowała XD a tak na poważnie, ja bym brał przez pół to co tam piszą, ale i tak... DRAMA myślisz, że Honeycott naprawdę jest w ciąży? bo w to, że Swansea i Latif mają sie ku sobie jestem w stanie uwierzyć |
|
| |
| |
| |
|