Autor Wiadomość C. szczególne : wolisz nie wiedzieć
C. szczególne : czuć od niego zapach akonitu i mięty;
Re: Do kogo pasujesz? Sro 2 Paź - 20:23; <------------------- <------------------- <------------------- <------------------- <------------------- <-------------------
C. szczególne : Ubrania umorusane farbą olejną; włosy w artystycznym nieładzie i uśmiech - naprawdę zachwycający
Dodatkowo : metamorfomagia, prefektka
C. szczególne : piegi, septum, rude loki, pachnie masłem shea, chodzi w kolorowych szatach czarodziejskich;
C. szczególne : mocny szkocki akcent, piegi na całym ciele, kilka pryszczy na twarzy, niedawno przeszedł mutacje
C. szczególne : zapach czilli-pieprzowy z papierosów, eleganckie garnitury
Re: Do kogo pasujesz? Nie 6 Paź - 20:19; Marla! Nie znam tak dobrze postaci ale z karty wnioskuje że przydałby się ktoś energiczny
C. szczególne : niezdrowo blada cera; chłodne spojrzenie; szorstki zapach tytoniu
C. szczególne : rosyjski akcent, postura tancerza
C. szczególne : Piegi, blizny na rękach
C. szczególne : Ubrania umorusane farbą olejną; włosy w artystycznym nieładzie i uśmiech - naprawdę zachwycający
Dodatkowo : metamorfomagia, prefektka
C. szczególne : mieszanka irlandzko-hiszpańskiego akcentu
C. szczególne : zagojone blizny po cięciach na przedramieniu zakryte zazwyczaj koszulą z długim rękawem
Re: Do kogo pasujesz? Pon 7 Paź - 9:56; Iris
______________________ Miałem skrawek sumienia Myślałem, że mam ich, a tylko znałem imienia Miałem swój stres, swój gniew, chwałę, cierpienia Wartości się jak olej w aucie wymienia ~
C. szczególne : niezdrowo blada cera; chłodne spojrzenie; szorstki zapach tytoniu
C. szczególne : burza loków, anorektyczna budowa ciała
C. szczególne : zagojone blizny po cięciach na przedramieniu zakryte zazwyczaj koszulą z długim rękawem
Re: Do kogo pasujesz? Wto 8 Paź - 8:03; Lockie
______________________ Miałem skrawek sumienia Myślałem, że mam ich, a tylko znałem imienia Miałem swój stres, swój gniew, chwałę, cierpienia Wartości się jak olej w aucie wymienia ~
C. szczególne : Beton na twarzy
Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : golden retriever energy | irlandzki akcent | duże oczy | zapach cytrusów
Dodatkowo : kapitanka drużyny Gryfonów
Re: Do kogo pasujesz? Wto 8 Paź - 15:03; Może Gwen??
C. szczególne : rosyjski akcent, postura tancerza
C. szczególne : b. wysoka
C. szczególne : piegi, kolczyki w lewym uchu
C. szczególne : burza loków, anorektyczna budowa ciała
C. szczególne : irlandzki akcent | zapach błękitnych gryfów