witaj LJ, jak ci mija dzień, czy pozwolisz że o coś zapytam?
(i tak zapytam) otóż czy ty naprawdę naprawdę nie znasz lepszych sposobów jak uwieść kobietę swoich marzeń niż wyciąganie na wierzch jej najgorszych lęków i traum??
Zdecydowanie powinnaś szukać własnych fajerwerków. Jak mógłbym nazwać w ten sposób tego, że przypadkiem doprowadziłem ją niemal do ataku paniki, którego nie da się ot tak pozbyć zwykłym stwierdzeniem "nic się nie dzieje".
Gdybym uznał to za fajerwerki, zdecydowanie mógłbym piastować miejsce na tej samej półce co jej były. Nie sądzę, żeby ktokolwiek marzył o tego typu wrażeniach.
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 170
C. szczególne : dużo gada, nie zawsze z sensem; pachnie konwaliowymi perfumami
Oj LJ, bo się skupiasz w ogóle nie na tym aspekcie co powinieneś
jak oboje będziecie tyle rozmyślać to umrzecie samotni, naprawdę
...po prostu po tym co usłyszałam od mamy viks, myślałam że w koncu spadły wam te klapki z oczu i nastąpił jakiś przełom
ale masz rację, ostatecznie to nie moja sprawa. po prostu ponosi mnie trochę jeśli chodzi o wnikanie w życie uczuciowe Vicki, bo moje własne fajerwerki zaręczyły się z kimś innym :') ale skoro nasza teoria z początku roku jest nieaktualna, to obiecuję dać ci już spokój. W tej kwestii.
Nie na tym aspekcie? Gdybym nie doprowadził jej do takiego stanu, prawdopodobnie skończyłby m uderzony przez nią. Nie była zadowolona z tego, że przyszedłem i najwyraźniej korespondowanie ze mną jest lepsze od zwykłej rozmowy.
Owszem, to w dużej mierze moja wina i nie powinienem się dziwić jej niechęci na mój widok, ale uznałem, że na tyle się znamy, że mogę po prostu przyjść do nich.
Nie wiem co mówiła ci Pani Brandon, ale to, co widziała to była próba naprawienia tego, co zepsułem i łapanie oddechu przez Victorię.
Nie miało to nic wspólnego z zadurzeniem w niej.
Masz rację, przepraszam. Czy z nią też tak rozmawiasz?
To jak tyle wiesz, to zdradź mi jak dużo wiesz i niej
Jak dureń? W którym momencie zachowałem się jak dureń? Chyba nie wracasz do wspomnienia jej lęku przed wodą. To był przypadek i dlatego że zaczęła twierdzić, że mam ją za tchórza. Spróbuj się z nią samą pokłócić i chętnie zobaczę jak bardzo panujesz nad słowami i ich doborem...
Żeby dzieło nabrało kształtu potrzeba trochę czasu, droga Zoe
Nie mogę powiedzieć, że to była randka, ale nie powiedziałbym, że nie była. Zależy jak uczestnicy na to spoglądają, więc odpowiedź na to jest znana tylko im.
Powiedziała ci o naszym obiedzie? Właściwie kolacji, biorąc pod uwagę późną porę.
Powiedziała, owszem, tylko próbowała się wymigać od faktu, że nie było to neutralne spotkanie. Przysięgam ci, ona się zachowuje jakby urodziła się wczoraj i nic nie wiedziała o świecie! Proponuję ci następnym razem nazywać rzecz po imieniu, bo Victoria jest ślepa na oczywistości
Jeśli nazwę rzeczy po imieniu, kolację będę jeść sam.
Znasz Victorię, wiesz więcej o tym, jak spogląda na podobne sprawy, więc powinnaś wiedzieć, że skoro powiedziała, że było to neutralne spotkanie, to właśnie takie było. Nie wydarzyło się nic, co mogłabyś uznać za element obowiązkowy na randce. Po prostu zjedliśmy obiad, znów rywalizując, który była mi winna.
Kiedyś usłyszysz o naszej randce i wtedy to będzie randka
Droga Zoe... Do tej pory byłem jej rywalem. Teraz być może zaczyna postrzegać mnie w kategoriach, które moglibyśmy nazwać koleżeńskim, przyjacielskimi.
Na cokolwiek więcej musimy czekać. Zgaduje ze zdążyłaś już przeczytać książki które wysłałem ci blisko rok temu?
NO DOBRA. enemies to lovers to długotrwały proces, masz rację
LARKIN!
Muszę przyznać, że był to bardzo... oryginalny... kawałek literatury, ale poddałam się po pierwszym tomie. Odechciało mi się dalszych fajerwerków po tym jak moja babcia pożyczyła sobie jeden i prawie dostała zawału
Oczywiście! Prawdę mówiąc, potrzebuję modelki do jednego zamówienia dla mugoli. Chcą wróżkę do ogrodu. Uważam, że będziesz do tego projektu idealną modelką
To jest najwspanialsza propozycja jaką kiedykolwiek ktokolwiek mi złożył! umrę ze szczęścia, przysięgam, już się nie mogę doczekać, obiecuję że będę najbardziej profesjonalną modelką jaką miałeś