Autor Wiadomość C. szczególne : cydrąż wyglądający z rękawa szaty, ciemne jak noc oczy, zapach jabłek
Re: Oceń avatar! Czw Sie 08 2024, 20:36; A to chyba mój ulubiony avek Aoife, 10/10
C. szczególne : wolisz nie wiedzieć
Re: Oceń avatar! Czw Sie 08 2024, 22:50; Delikatny i lekki, totalnie jak DeeDee 10/10
C. szczególne : pomalowane usta, wyprostowane plecy; metamorfomagicznie zwiększony wzrost;
Re: Oceń avatar! Sob Sie 10 2024, 08:09; wakacyjny
choć za mało widać tej przystojnej twarzy, to takie zgrabne 8,5 ode mnie :)
C. szczególne : zjawiskowo długie nogi, blizna na prawym boku, arystokratyczny akcent, tytanowy pierścień (pierścień działania)
C. szczególne : Dużo piegów, kilka małych tatuaży
Dodatkowo : Metamorfomagia
Re: Oceń avatar! Pon Sie 12 2024, 12:51; Kurcze, niby wszystko się tutaj zgadza ale nie wiem czemu, bardzo drażni mnie jej wyraz twarzy, dlatego tylko 7 :(
C. szczególne : Ubrania umorusane farbą olejną; włosy w artystycznym nieładzie i uśmiech - naprawdę zachwycający
Dodatkowo : metamorfomagia, prefektka
C. szczególne : czuć od niego zapach akonitu i mięty;
Re: Oceń avatar! Nie Sie 18 2024, 11:04; Gdyby przybliżyć i wyostrzyć to przykuwałoby więcej uwagi :3
Ode mnie 8 bo wizerunek ma fantastyczny potencjał
C. szczególne : Dużo piegów, kilka małych tatuaży
Dodatkowo : Metamorfomagia
Re: Oceń avatar! Sro Sie 21 2024, 11:25; Wolałam poprzedni, na tym ma taki jakiś dziwny wyraz twarzy. utaj takie 6,5 :(
C. szczególne : miedziane włosy, piegowata twarz
Re: Oceń avatar! Sro Sie 21 2024, 12:03; Jezu kocham ten nowy avek 1000/10 wspaniała zmiana!!!
C. szczególne : dołeczek w lewym policzku; szeroki uśmiech; gitara przewieszona przez plecy
Re: Oceń avatar! Sro Sie 21 2024, 14:35; Ja lubię ten wizerunek i avek też fajny, trochę szkoda, że buzi lepiej nie widać, ale i tak
10 /10
C. szczególne : mocny szkocki akcent, piegi na całym ciele, kilka pryszczy na twarzy, niedawno przeszedł mutacje
Re: Oceń avatar! Sro Sie 21 2024, 21:45; ha! mam Cię!
10, a nawet 12 za przywrócenie rangi (bo w kolorku to wszystko ładniej wygląda
)
uroczy dołeczek, nie mogę się doczekać kolejnych bo aiden ma teraz mnóóóóstwo ślicznych zdjęć
C. szczególne : filigranowa postura, pieprzyki rozsiane po ciele, kilka piegów na twarzy, skromna biżuteria; zapach fiołków;
Re: Oceń avatar! Pią Sie 23 2024, 10:07; Uwielbiam w swojej prostocie! Jest tak realne, pozytywne i pełne energii! Ujmuje ;) zasłużone 10!
Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : golden retriever energy | irlandzki akcent | duże oczy | zapach cytrusów
Dodatkowo : kapitanka drużyny Gryfonów
Re: Oceń avatar! Wto Sie 27 2024, 21:42; bardzo przyjemny 10
Dodatkowo : metamorfomagia, prefektka
C. szczególne : karminowe usta, nosi pierścień uznania, jej spódnice bywają krótkie i jest to eufemizm, kolczyk w pępku
Re: Oceń avatar! Sro Sie 28 2024, 16:33; 10
w avatarach Kasi absolutnie kocham to, że każdy jest kasiowaty na swój sposób, ale każdy jest też... inny? nie wiem, jak to określić
C. szczególne : piegi, kolczyki w lewym uchu
Re: Oceń avatar! Czw Sie 29 2024, 22:42; Bardzo ładny, trochę jesienny vibe przez ten płaszczyk, ale rok szkolny już za pasem to co się dziwić, 10
C. szczególne : wolisz nie wiedzieć
C. szczególne : filigranowa postura, pieprzyki rozsiane po ciele, kilka piegów na twarzy, skromna biżuteria; zapach fiołków;
C. szczególne : irlandzki akcent | zapach błękitnych gryfów
Re: Oceń avatar! Sob Sie 31 2024, 15:17; Bardzo ładny, fajnie światło pada, chociaż zdziwiło mnie że jakoś totalnie inaczej jej twarz wygląda niż na poprzednim, aż dwa razy patrzyłam na nick XD 9
C. szczególne : rosyjski akcent, postura tancerza
Re: Oceń avatar! Czw Wrz 05 2024, 16:16; Za Ricky'ego na zielarstwie nie może być mniej niż 10
C. szczególne : cydrąż wyglądający z rękawa szaty, ciemne jak noc oczy, zapach jabłek
Re: Oceń avatar! Czw Wrz 05 2024, 18:17; nic dodać nic ująć... tylko cieszyć mordkę
zasłużone 10
C. szczególne : jest piękny, co więcej trzeba
Re: Oceń avatar! Czw Wrz 05 2024, 18:33; kochampieski/10 ale wole jak widać lepiej twarz postaci