Autor Wiadomość Baby i Emrys Sro Lis 24 2021, 20:26; Chcesz raz a dobrze sprawdzić kto jest lepszym czarodziejem?
C. szczególne : Rzadko się uśmiecha, jeszcze rzadziej śmieje; ma na nadgarstku małą bliznę ugryzieniu gnoma
Re: Baby i Emrys Sro Lis 24 2021, 20:29; Oceny to jedno. Nie, żebyś miał mnie w tym przebić - ale nawet jeśli, kto i tak będę lepsza w akcji. Chyba, że się z tym nie zgadzasz i chcesz mi to pokazać dzisiaj na pojedynku? O północy na błoniach?
C. szczególne : Rzadko się uśmiecha, jeszcze rzadziej śmieje; ma na nadgarstku małą bliznę ugryzieniu gnoma
Re: Baby i Emrys Sro Lis 24 2021, 20:35; ...o północy? Zwariowałaś? Czy jesteś zupełnie głupia?
Nie ma szans, że wyciągniesz mnie o takiej godzinie na błonia. To wbrew regulaminowi.
Re: Baby i Emrys Sro Lis 24 2021, 20:38; Oczywiście, że nie, bo nie masz za grosz odwagi
Co tylko dowodzi mojej racji i bez pojedynku
Re: Baby i Emrys Sro Lis 24 2021, 20:41; Oczywiście, że mam odwagę. Ale też szacunek do zasad.
Jest prawie grudzień. Jest zimno, mokro i po błoniach mogą kręcić się dziwne stworzenia. Poltergeist to za mało dla ciebie?
Możemy spotkać się w Hogwarcie.
Re: Baby i Emrys Sro Lis 24 2021, 20:42; XD Dobrze, księżniczko. W wielkiej sali
Re: Baby i Emrys Sro Lis 24 2021, 20:46; Oczywiście, że głupio wybierasz pomieszczenia
Pewnie, chodźmy do największej sali, gdzie dźwięki są jeszcze głośniejsze. O to nam chodzi w nocy.
Na trzecim piętrze w skrzydle zachodnim jest sala pojedynków.
Albo na piątym piętrze wyciszona sala.
Re: Baby i Emrys Sro Lis 24 2021, 20:48; Najciszej byłoby na błoniach, na które nikt w nocy nie wychodzi, zwłaszcza w te pogode. Dobra, niech bedzie ta sala pojedynków