A kto nie jest wkurwiony, początek roku, a tu takie bagno się zrobiło. Pierwszy dzień zajęć lekcyjnych, Gryffindor traci 100pkt, następne dni? Fajna wiadomość, taka miła. xD
Niektórzy to zrobią z siebie idiotów. Byleby barwy domu były poprawne.
No ale co zrobisz.
Zephaniah van Wieren
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 193cm
C. szczególne : Tatuaż z łapą nundu na przedramieniu, Blizny i uszczerbki na zdrowiu: Dziennik
Moim zdaniem tak powinno być. Każdy pracuje na siebie, nie na kogoś. Co prawda rezygnujesz z oparcia jako tego, że masz "dom", ale... wydaje mi się to być bardziej sprawiedliwe.
A karawana jedzie dalej.
Ale przynajmniej tyle dobrego, bo zawsze można się o czymś ciekawym dowiedzieć właśnie.
Trójkąty, trójkąciki, orgie? Różne rzeczy tam można znaleźć, nie tylko miotły.
Zephaniah van Wieren
C. szczególne : Tatuaż z łapą nundu na przedramieniu, Blizny i uszczerbki na zdrowiu: Dziennik
Wiesz, Wrzeszcząca Chata nie jest tylko dla jednej osoby, inni też muszą sobie radzić - koniec końców w szkole jest ich znacznie więcej, niż mogłoby się to jakkolwiek wydawać.
Dlaczego ma być ona tylko i wyłącznie dla jednej osoby zatem?
Czekaj, alternatywy nie znała? To magią można wybudować domy, stworzyć miejsca czarodziejskie i załatwienie tego do następnej pełni nie byłoby w ogóle możliwe?
Pokój Życzeń byłby dobry, ale co w przypadku, gdyby jednak sytuacja wymknęła się trochę spod kontroli? Jakby nie było, to możesz z niego w każdym momencie wyjść, co nie? To też jest ryzyko.
Wepchała Ciebie i inne wilkołaki do Zakazanego Lasu? Przecież to też nie jest rozwiązanie.
Trzeba by było znaleźć jakieś rozwiązanie, bo to nie jest tak, że chata przysługuje jednej osobie tylko, w założeniu ma służyć dla wszystkich, jak dobrze kojarzę...
Zephaniah van Wieren
Mmmm, co najmniej zajebiście, tego mi było akurat trzeba. Co konkretnie wie w sprawach listów?
Mi nie chodzi też o to, by być lepszym niż pracownik. To prawda, na początku byłem zdziwiony, że cokolwiek takiego ma miejsce, ale po powrocie wytłumaczę to wszystko z Williamsem, bo mam przeczucie, że sytuacja idzie w złym kierunku.
Zephaniah van Wieren