Autor Wiadomość C. szczególne : grzywka, tatuaże, pedantyzm, wisiorek z osą, pierścień działania na palcu,pachnie lawendą
Dodatkowo : (ex)Kapitanka Krukonów
Re: Well, Bro Sro Mar 10 2021, 20:03; dobra, ja zacznę od Londynu, skoro jestem na miejscu. Odezwę się jak go znajdę albo nie
C. szczególne : grzywka, tatuaże, pedantyzm, wisiorek z osą, pierścień działania na palcu,pachnie lawendą
Re: Well, Bro Sro Mar 10 2021, 22:00; Londyn pusty. Soton też, bo się aportowałam w miejsca, gdzie byliśmy. Teraz się biorę za DG. A u ciebie jakieś postępy?
C. szczególne : Na prawej dłoni nosi Sygnet Myrtle Snow i Pochłaniacz Magii. Spokojne spojrzenie, łagodna aparycja.
Re: Well, Bro Sro Mar 10 2021, 22:52; Dom rodzinny pusty, nie widziałem tam niczego podejrzanego. Miejscówki, w których byliśmy - także.
Julia.
Gdzie byś poszła, żeby wylać gniew po przegranym meczu Quidditcha, jeżeli Ognista by nie zadziałała?
Tak czysto orientacyjnie.
C. szczególne : grzywka, tatuaże, pedantyzm, wisiorek z osą, pierścień działania na palcu,pachnie lawendą
Re: Well, Bro Czw Mar 11 2021, 11:08; Nie wiem. Pewnie bym poszła do brata na piwo, żeby się mu wyżalić. Albo odwiedziła doki w Soton, żeby pobyć chwilę samą w dobrze znanym miejscu.
C. szczególne : Na prawej dłoni nosi Sygnet Myrtle Snow i Pochłaniacz Magii. Spokojne spojrzenie, łagodna aparycja.
Re: Well, Bro Czw Mar 11 2021, 11:11; Hmm.
Skontaktowała się ze mną profesor Dear. Czekam na odpowiedź obecnie.
Jakby coś się działo, to dam znać.
Re: Well, Bro Czw Mar 11 2021, 11:14; wyślij mi proszę jego adres w Szkocji, to się aportuję i popytam. Nie mam zamiaru czekać
Re: Well, Bro Czw Mar 11 2021, 11:21; Jasne.
Jakby co, to staraj się nie stresować nikogo. Nie wiadomo, czy po prostu nie leży najebany w cztery dupy gdzieś w rowie.
Re: Well, Bro Czw Mar 11 2021, 12:50; Brooks, Dear prosi nas do pokoju nauczycielskiego.
Najwidoczniej jesteśmy za głupi, by troszczyć się o kolegę.
Nawet mnie nie pytaj o humor, jestem wściekły.
Aaa, no i jak się nie wstawimy, to mamy zawieszone prawa ucznia. Iks de.
Re: Well, Bro Czw Mar 11 2021, 12:57; Zawiesi? xD Na jakiej podstawie?
Jestem pełnoletnią studentką, mieszkającą poza Hogwartem. Mam się pytać Becię o pozwolenie na chodzenie po pubach i pytanie o Maxa? Dobre sobie
Niech robi, co uważa za stosowne. Ja lecę odwiedzić jeszcze kilka knajp w DG.
Re: Well, Bro Czw Mar 11 2021, 13:01; Właśnie, kurwa, nie wiem. XD
Mnie to też bawi. Tym bardziej, że... no, nie oszukujmy się, potrafimy jako tako się bronić, jeżeli coś by się stało.
Jasne, ja lecę się wstawić na to spotkanie. Chuj, może coś z tego wyniknie.
Re: Well, Bro Czw Mar 11 2021, 14:48; W Dolinie Godryka również go nie widziano. Jak coś, to ja teraz aportuję się do tej jego szkockiej mieściny. Popytam bezdomnych, czy czegoś nie widzieli. Oni wiedzą wszystko. No i zahaczę o speluny i monopolowe. Są jakieś knajpy, w których już byłeś? Żebym niepotrzebnie nie dowalała sobie chodzenia.
Re: Well, Bro Pią Mar 12 2021, 20:16; Nie, nie byłem w knajpach; szukałem tam, gdzie ten mógłby się potencjalnie znajdować. Rozejrzałem się trochę po obrzeżach, ale nic poza tym.
Dam znać, co tam u nas i do jakich wniosków doszliśmy.
Re: Well, Bro Sob Mar 13 2021, 16:54; Puby w Inverness puste, a pijaczki pod monopolowymi chuja wiedzą. A tak poza tym, to WPADŁAM NA VORALBERGA. I to całkiem dosłownie, tak więc zajebiście. Jak masz przy sobie smartfona, to dzwoń do mnie, bo tu pełno mugoli.