Autor | Wiadomość |
---|
Dodatkowo : jasnowidzenie
| Re: Ces-Zac Pią 17 Lip - 22:56; | |
| pressura? wiesz co jest dobre na stres? magiczne zioło |
|
| |
C. szczególne : Okulary, dołeczki w policzkach, drobne tatuaże; wiecznie uśmiechnięty
| Re: Ces-Zac Pią 17 Lip - 22:57; | |
| Niby dużo rzeczy jest dobrych na stres Ale niewiele faktycznie pomaga, kiedy stawką jest... no, wszystko A to zioło to tak z doświadczenia? |
|
| |
| Re: Ces-Zac Pią 17 Lip - 22:58; | |
| z recepty a dobry stres? jest dobry stres pocałunek to nie stres? |
|
| |
C. szczególne : Okulary, dołeczki w policzkach, drobne tatuaże; wiecznie uśmiechnięty
| Re: Ces-Zac Pią 17 Lip - 23:01; | |
| Sprytnie, muszę o to popytać... Z recepty mi się jeszcze nie zdarzyło. Dobry stres jest o wiele lepszy, ale to dalej stres Zależy od pocałunku. Ale jeśli pocałunek ma być stresujący, to tylko w tym dobrym znaczeniu. |
|
| |
| Re: Ces-Zac Pią 17 Lip - 23:03; | |
| nie przykładasz do niego wagi dlatego cię nie stresuje kiedy ostatni raz się stresowałeś... za drzwiami? |
|
| |
| Re: Ces-Zac Pią 17 Lip - 23:05; | |
| To nieprawda Pocałunki mogą być różne, mogą znaczyć różne rzeczy I dalej mogą być ważne. Ale tak, staram się nimi nie stresować. Nie wiem. Nie pamiętam. Czy Ty się stresowałaś? |
|
| |
| Re: Ces-Zac Pią 17 Lip - 23:08; | |
| tak, zważywszy na okoliczności niepersonalnie, najpewniej nie mam porównania jak często to robisz skoro nie pamiętasz? |
|
| |
| Re: Ces-Zac Pią 17 Lip - 23:10; | |
| O, rozumiem To nie kwestia ilości czy częstotliwości Nie chcę tego stresu, więc próbuję się go pozbyć, nawet jeśli to ma być tylko zapomnienie Pilnuję tych dobrych aspektów |
|
| |
| Re: Ces-Zac Pią 17 Lip - 23:12; | |
| już wszystko wiem, dobranoc |
|
| |
| Re: Ces-Zac Pią 17 Lip - 23:13; | |
| Polecam się na przyszłość Miłej nocy, Caelestine |
|
| |
| Re: Ces-Zac Sob 1 Sie - 21:01; | |
| Możesz mi napisać najbardziej niemiłą rzecz na mój temat jaka przyjdzie Ci do głowy? |
|
| |
| |
| |
|