|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Dodatkowo : jasnowidzenie
| |
| |
C. szczególne : Okulary, dołeczki w policzkach, drobne tatuaże; wiecznie uśmiechnięty
| Re: Ces-Zac Pią Lip 17 2020, 21:28; | |
| Jest niesamowity To cykl, czy pojedyncze dzieło? |
|
| |
| Re: Ces-Zac Pią Lip 17 2020, 21:32; | |
| Być może kiedyś cykl teraz pojedyncze dzieło mogę cię o coś spytać? |
|
| |
C. szczególne : Okulary, dołeczki w policzkach, drobne tatuaże; wiecznie uśmiechnięty
| Re: Ces-Zac Pią Lip 17 2020, 21:33; | |
| O, czyli klamka nie zapadła... Pytaj |
|
| |
| Re: Ces-Zac Pią Lip 17 2020, 21:34; | |
| zależy do jakich drzwi z której jesteś klasy, Zacharias? |
|
| |
| Re: Ces-Zac Pią Lip 17 2020, 21:36; | |
| Myślę o "naszych" drzwiach Bo na ten obraz też patrzę trochę jakby był "nasz" Idę teraz na drugi rok studencki. Mogę spytać skąd to pytanie? |
|
| |
| Re: Ces-Zac Pią Lip 17 2020, 21:39; | |
| A, te drzwi... nie A naprawdę musisz? |
|
| |
| Re: Ces-Zac Pią Lip 17 2020, 21:42; | |
| Nie? Naprawdę muszę. Skąd to pytanie? |
|
| |
| Re: Ces-Zac Pią Lip 17 2020, 21:44; | |
| dobrze, jeśli odpowiesz mi na jeszcze inne pytanie zgadzasz się? |
|
| |
| |
| |
| Re: Ces-Zac Pią Lip 17 2020, 21:52; | |
| Zastanawiałam się czy jeszcze kiedyś Cię spotkam. Jak szybko zapomnisz, co działo się za tymi drzwiami? |
|
| |
| Re: Ces-Zac Pią Lip 17 2020, 21:55; | |
| A wiesz, jaka odpowiedź by cię ucieszyła? Myślę, że nie zapomnę jeszcze długo. Pewnie ucieknie ode mnie to wspomnienie dopiero kiedy się ustatkuję i cały Hogwart zacznie się wydawać odległym snem. Ale sny czasem przypominają się zupełnie przypadkiem Więc może kiedyś zobaczę w deszczu jakąś rudowłosą piękność i przypomnę sobie o tym, co działo się za naszymi drzwiami? |
|
| |
| Re: Ces-Zac Pią Lip 17 2020, 22:00; | |
| moje sny nigdy nie są przypadkowe ustatkujesz? naprawdę planujesz? i jak wygląda taka stateczność w twoich planach? |
|
| |
| Re: Ces-Zac Pią Lip 17 2020, 22:07; | |
| Nigdy? Nie planuję Ale biorę pod uwagę, że może się to kiedyś wydarzyć Wielu osobom się to przytrafia... Chcesz czytać o moich marzeniach przyszłościowych? I przewidywaniach? |
|
| |
| Re: Ces-Zac Pią Lip 17 2020, 22:09; | |
| tylko takie pamiętam mogę czytać o nich albo historię luizjany wolę marzenia i pragnienia |
|
| |
| Re: Ces-Zac Pią Lip 17 2020, 22:23; | |
| Będę mieszkał w Londynie, albo jego obrzeżach Czyli albo w apartamencie, albo w domu Nieważne. Zarówno apartament, jak i dom, byłyby przeze mnie zaprojektowane W całości. Będę już kogoś miał, więc to, co chcę zaprojektować, zmieni się tysiąc razy, żeby pasować też do tego kogoś Ale na pewno będą ogromne okna i balkon, żeby wychodzić w deszczu Przejmę firmę mojej mamy, będę zajmował się nieruchomościami Będę żyć Są pewne elementy tych przewidywań, które wydają mi się mało realne. |
|
| |
| Re: Ces-Zac Pią Lip 17 2020, 22:25; | |
| nie brzmi nierealnie brzmi abstrakcyjnie normalnie ty tak naprawdę nie chcesz być sam, chcesz się zakochać dlaczego sobie w to nie wierzysz? |
|
| |
| Re: Ces-Zac Pią Lip 17 2020, 22:27; | |
| Teraz nie chcę. Ale nie wiem czy to jest kwestia chęci Po prostu widzę po ludziach, że to robią, więc może też kiedyś to zrobię... w sensie, zakocham się. Ja po prostu wierzę, że to jest zły pomysł. A Ty? Widzisz jakoś swoją przyszłość? |
|
| |
| Re: Ces-Zac Pią Lip 17 2020, 22:30; | |
| zostanę znaną w świecie czarodziejskim malarką oddalę się od rodziny zostanę sama tak ją widzę ale sztuka jest warta poświęceń jak myślisz? |
|
| |
| Re: Ces-Zac Pią Lip 17 2020, 22:31; | |
| Myślę, że nad sztuką można pracować I można kochać każdy z wykonywanych projektów I one zawiodą tylko wtedy, kiedy my zawiedziemy A ludzie mogą zawieść zawsze. Twoja wizja brzmi bezpieczniej, podoba mi się. |
|
| |
| Re: Ces-Zac Pią Lip 17 2020, 22:33; | |
| nie powinna Ci się podobać widziałeś kiedyś kogoś naprawdę samotnego? |
|
| |
| Re: Ces-Zac Pią Lip 17 2020, 22:38; | |
| Tak Tak myślę Widziałem też dużo nieszczęścia, które wynikało z "miłości" Może patrzymy z innej perspektywy? |
|
| |
| Re: Ces-Zac Pią Lip 17 2020, 22:44; | |
| największe nieszczęście zawsze wynika z miłości tak samo, jak największe szczęście więc pomóż mi zrozumieć twoją, co ci się podoba |
|
| |
| Re: Ces-Zac Pią Lip 17 2020, 22:46; | |
| Podoba mi się bezpieczeństwo. W samotności nie ma stresu, który przynoszą inni ludzie Ja po prostu nie chcę takiego stresu. |
|
| |
| Re: Ces-Zac Pią Lip 17 2020, 22:48; | |
| obserwowałam ludzi, którzy są blisko innych, wydają się mniej zestresowani nie radzisz sobie ze stresem? |
|
| |
| Re: Ces-Zac Pią Lip 17 2020, 22:55; | |
| Mam trochę ograniczone możliwości, jeśli chodzi o radzenie sobie ze stresem Ale stres jest w życiu nieunikniony, trochę zawsze się przytrafi Ja chcę go po prostu jak najmniej Choruję na pressurę, dlatego to dla mnie takie ważne. |
|
| |
| |
| |
|