Autor | Wiadomość |
---|
Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : Biały znak Zorzy łączący wewnętrzne kąciki oczu | Złote okulary (tłumaczki) | Krwawa 'obrączka' na lewej dłoni | Rude włosy | Brisingamen, Ijda Sufiaan i druidzki amulet na szyi | Delikatny zapach frezji
| Re: Jess & Cali Wto Sty 19 2021, 12:01; | |
| No tak, Darren. I tak... Chyba. W sensie, ja go chyba mogę nazwać przyjacielem, nie wiem jak on mnie Najlepsza jaką jadłam, szczerze mówiąc Nawet pizza "U Tony'ego" w Londynie nie jest tak dobra. A wcześniej klasyfikowałam ją na pierwszym miejscu. Już wszystko spakowałam, zaraz podejdę Oj nie przesadzaj Już choćby to, że się tak martwisz pokazuje, że dasz sobie radę. Ja Ci pomogę, nie martw się Wezmę włoskie wino i pomyślimy nad imieniem? |
|
| |
C. szczególne : bardzo krucha sylwetka, przenikliwe spojrzenie, ciężki zapach waniliowych perfum
| Re: Jess & Cali Wto Sty 19 2021, 19:29; | |
| Jess, Ty niedomyślny aniołku przyjaciel by Cię zabrał co najwyżej do wspomnianego Tony'ego a nie do jebanych Włoch przetrzyj okulary albo otwórz oczy ok, to czekam bardziej martwię się, że nie wiem, zniszczy coś od Sophie albo mi nasra do łóżka omm, właśnie, ja jeszcze muszę powiedzieć Soph, że mamy współlokatorkę :atchoo: to wino to najlepszy pomysł na jaki kiedykolwiek wpadłaś bo mi się już moja butelka kończy muszę to powiedzieć - dziękuję |
|
| |
C. szczególne : Biały znak Zorzy łączący wewnętrzne kąciki oczu | Złote okulary (tłumaczki) | Krwawa 'obrączka' na lewej dłoni | Rude włosy | Brisingamen, Ijda Sufiaan i druidzki amulet na szyi | Delikatny zapach frezji
| Re: Jess & Cali Sro Sty 20 2021, 11:57; | |
| czekaj nie rozumiem ... przyjaciel zabrałby mnie do Tony'ego to jak nie przyjaciel to kto, kumpel? przyjaciel, o ile się nie mylę, to jednak najwyższy stopień koleżeństwa lunaballe to nieśmiałe słodziaki a jak gdzieś nasra, to pół biedy. Wiesz, że ich odchody działają jak sterydy na rośliny? Myślę, że Soph nie będzie miała nic przeciwko mogłybyście z tą lunką założyć dobrze prosperującą hodowlę roślin na składniki eliksirów To mi to powiesz jak przyjdę Jeszcze tylko wyczeszę Boo |
|
| |
C. szczególne : bardzo krucha sylwetka, przenikliwe spojrzenie, ciężki zapach waniliowych perfum
| Re: Jess & Cali Sro Sty 20 2021, 16:05; | |
| :sciana: osłabiasz mnie jakim cudem jesteś Krukonką
brałaś pod uwagę, że to coś więcej niż przyjaźń? czy nie mieści Ci się to w tej Twojej główce, wypchanej informacjami o stworzeniach i ciekawostkami historycznymi? teraz już wiem może dzięki temu zaliczę zielarstwo, bo przyniosę staremu zgredowi odchody luny zlituj się powiedzenie tego na głos mnie zabije i osierocisz lunaballę, chyba że to Twój plan, żeby ją przejąć po mnie |
|
| |
| Re: Jess & Cali Pią Sty 22 2021, 20:29; | |
| . . . California Co Ty insynuujesz? Zrobię wszystko, żebyście obie żyły zgodnie |
|
| |
| Re: Jess & Cali Sro Sty 27 2021, 22:10; | |
| ... stwierdzam fakty, iż to wasze serwusowanie, podróżowanie i wpierdalanie mugolskiej pizzy jest podszyte czymś więcej niż przyjaźnią aż dziwne, że to właśnie ja Ci to muszę uświadamiać |
|
| |
| Re: Jess & Cali Sro Sty 27 2021, 22:48; | |
| ... . . . Na Merlina, a jest???? Cali, ja Ja nie mam pojęcia To tak wygląda? Nie no. Na pewno nie. Tak? :whaat: |
|
| |
| Re: Jess & Cali Sro Sty 27 2021, 23:52; | |
| no przede wszystkim to weź jakiś głęboki wdech i idź się przewietrz zanim do mnie przyjdziesz i nie patrz na to jak na światową katastrofę mówię Ci to, co zaobserwowałam sama sobie odpowiedz na pytanie jak to wygląda - zwłaszcza z Twojej strony |
|
| |
| Re: Jess & Cali Czw Sty 28 2021, 00:10; | |
| Tak, masz rację Ech, do prdele rzeczy dla lunki i wino, tak pomyślę nad tym na spokojnie wszystko ma logiczny powód, nie? Nie ma co wyolbrzymiać |
|
| |
| Re: Jess & Cali Czw Sty 28 2021, 00:51; | |
| Jess, gumochłonie jak zawsze kierujesz się logiką tak teraz stosujesz wysublimowane mechanizmy obronne to wino zdecydowanie Ci się dzisiaj przyda i gong :)
nie, nie wszystko powinnaś to brać pod uwagę jako osoba, która o magii dowiedziała się znacznie później wyolbrzymiać XD póki co minimalizujesz sprawę i udajesz, że jest nieistotna czy Darren jest dla Ciebie nieistotny? |
|
| |
| Re: Jess & Cali Czw Sty 28 2021, 10:22; | |
| OKEJ okej dobrze, zrozumiałam ... i nie, nie jest 'nieistotny' to okropne określenie... TAK JAK GUMOCHŁON wiesz, że są klasyfikowane jako NUDNE? Wiem, zmieniam temat. |
|
| |
| |
| |
|