Nie wiem, nie mogę się zdecydować Ces. Zacząłem więcej gotować ku niezadowoleniu ojca, a olałem prawo i historie magii. Nie jestem pewien, czy chce pracować w Ministerstwie tak, jak on tego chce. Znasz mojego ojca, ma przerost formy nad treścią.
Chcę też kupić auto i dom. Wyjąłem kasę z oszczędności na rozkręcenie kursów prawniczych.
A jak Ty sobie radzisz? Dobrze bawiłaś się przez resztę wakacji?
Możemy rzucić szkołę? Kupisz restaurację zamiast domu i zrobimy w niej galerię sztuki. Namaluję Ci obrazy. Mam nadzieję, że lubisz Czarne Obrazy Francisca Goi.
Charlie O. Rowle
Rok Nauki : III studencki
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 188cm
C. szczególne : łobuzerski, i rozbrajający uśmiech. nadmiar energii, pali
Osiągnęłaś wyższy poziom obrażania mnie tak, żebym się nawet specjalnie nie zdenerwował :P
Mi wszystko wychodzi. Wymyśl coś, a jak nie będę tego umiał, to się nauczę i Ci i tak zrobię. Zawsze też możesz zajrzeć do knajpy, jak będę miał zmianę.
Jak ogarnę sprawy z domem, bo koniecznie chce go kupić i wydać starego pieniądze, to myślałem, żeby mieć na suficie niebo z gwiazdami. Narysowane można by zaczarować, żeby świeciły.
A dlaczego Cię nie będzie? Cóż, sam tam długo nie będę. Dyrek pogada, zwinę pasztecik i spadam. Nie chce mi się tam siedzieć wyjątkowo. W ogóle nie chce mi się wracać do tego zamku po tych wszystkich wyprawach wakacyjnych.
No to że malarz, to się akurat domyśliłem.... Ty mnie serio masz za debila
Pomaluję Ci sufit. Bezpłatnie, dlatego, że Cię lubię, a nie dlatego, że mnie próbujesz do tego wykorzystać po znajomości.
Rozbolała mnie głowa. Nie spałam ostatniej nocy. Myślę, ze pójdę się od razu położyć bez kolacji. Przekażę to swojej opiekunce domu.
Nie... uważam tak. Po prostu interesujemy się innymi rzeczami. Myślę, że też nic nie wiem na temat choćby gotowania, albo innych rzeczy, jakie Cię interesują. Nie wiem nic na temat kobiet. Całowania. Seksu. To Cię interesuje, prawda?
Charlie O. Rowle
Rok Nauki : III studencki
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 188cm
C. szczególne : łobuzerski, i rozbrajający uśmiech. nadmiar energii, pali
I dlatego, że to były najładniejsze upośledzone owce, jakie widziałaś?^^ Nie przejmuj się, żartuje sobie.
Dobrze. Z Parmezanem?
GDYBYM CHCIAŁ CIĘ WYKORZYSTAĆ, NIE PROPONOWAŁBYM CI ZAPŁATY x_x Ja nie wykorzystuje zwykle ludzi, a już na pewno nie Calineczek.
Może powinnaś się przewietrzyć i skorzystać z ostatnich wieczorów lata? Zaraz będzie zimno. Cieszysz się na powrót do zamku? Ja nie za bardzo.
.... :O
Mój krąg zainteresowań jest ZNACZNIE szerszy, niż gotowanie, seks i kobiety, zapewniam Cię... To chyba ciekawiej, że ludzie mają różne zainteresowania.
Brzmisz, jakbyś chciała więcej wiedzieć o "moich" zainteresowaniach, szczególnie tych fizycznych. Ja też nie wiem nic o sztuce chociażby, dlatego to Ty jesteś od malowania sufitów, a ja od makaronu z pesto.