Wszystko w porządku. Ja właśnie w tej sprawie. Możesz zapomnieć, co tak powiedziałam? Rzucić w niepamięć. Tak będzie wygodniej. Dla Ciebie i dla mnie. Milej.
Charlie O. Rowle
Rok Nauki : III studencki
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 188cm
C. szczególne : łobuzerski, i rozbrajający uśmiech. nadmiar energii, pali
Szczerość. Nie kryłaś się za grzecznością. Już wiem, jak mnie nie znosisz.
Nie musisz mi wierzyć, ale ja zawsze piszę szczerze, co myślę. Nie widzę potrzeby włażenia w tyłek komukolwiek. Nie ma sensu. Odbieraj to jednak, jak chcesz, Celestyno.
Kiedy tak często mówisz: "piękna", "skarbie", "ładnie wyglądasz", "masz ładne oczy" i wszystkim, nie masz wrażenia, że z czasem tak wartościowe uwagi, przestają się liczyć? Co jeśli kiedyś komuś będziesz chciał powiedzieć, że jest wyjątkowy? Jak mu to powiesz? Skoro powtarzasz to każdemu.
Charlie O. Rowle
Piękno trzeba doceniać. Tak mi się wydaje? Lubię, gdy ktoś się przez to uśmiecha. Brzydkiemu człowiekowi przecież nie powiem, że jest ładny.
Gdy spotkam kogoś wyjątkowego, Cele, to wtedy użyje takich słów, jakie z moich ust jeszcze nie padły. Tak mi się wydaje. Chociaż ja chyba nie jestem stworzony do miłości.
Znajdę swój sposób, aby to powiedzieć i pokazać. Tak, jak wcześniej nikt dla tej dziewczyny by nie zrobił.
I to tylko fragment całości tej kompromitacji mojej xD
Nie mów Cassiusowi
Nie czytam poezji. Nienawidzę romantycznej poezji. Nie rozumiem romantycznej poezji. Nie widzę sensu w romantycznej poezji. Co to za porównywanie miłości do kwiatów czy innych pierdół, tęsknoty do gwiazd? Meh.
Są różne rodzaje wrażliwości. Sposób, w jaki mówisz o swojej sprawia, że zaczynam dopisywać Twojej dziwne przywary i skrzywienia. Więc jak z nią jest? Twoją wrażliwością.
Charlie O. Rowle
Tak sądzę, masz tego za nas dwoje. Jesteś artystką Cele, to tak chyba działa. Widzisz świat dużo ładniej czy coś. Nie wiem, umiem tylko grać na perkusji i umiem narysować głowę psa i kotka.
Wątpię w jej istnienie. Jakie to przywary dopisujesz?
Nie mam zbyt wielu zainteresowań. Malarstwo. Architektura. Trochę rzeźby, muzyki klasycznej...? Wieczorki poetyckie. Byłeś kiedyś w Damaszku albo Jemenie?
Charlie O. Rowle