C. szczególne : Ciepłe spojrzenie, zapach cynamonu i Błękitnych Gryfów/mugolskich fajek; łatwy do wywołania uśmiech; czasem da się wypatrzeć malinkę czy dwie (jedna to tatuaż przy obojczyku); ciepły, niski głos i raczej spokojne tempo mówienia, tatuaże (dziennik); pierścionek zaręczynowy
Na Merlina, on ma jakiś namiar na Ciebie czy co????
Areen widziała Twoją głowę odprowadzaną przez inną głowę. Mieliście iść za mną! Jakbyś poćwiczył od czasu do czasu zaklęcia zabijające to bym się nie martwił.
Musiałem szukać tego idioty bo polazł gdzieś w las. Szlag mnie przez Was w końcu trafi.
*3 minuty później*
Udajmy, że nie nazwałem go właśnie idiotą.
Skyler Schuester
Czystość Krwi : 10%
Wzrost : 179 i PÓŁ!
C. szczególne : Ciepłe spojrzenie, zapach cynamonu i Błękitnych Gryfów/mugolskich fajek; łatwy do wywołania uśmiech; czasem da się wypatrzeć malinkę czy dwie (jedna to tatuaż przy obojczyku); ciepły, niski głos i raczej spokojne tempo mówienia, tatuaże (dziennik); pierścionek zaręczynowy
No ale nie, miałem po prostu wizbooka przy sobie i do niego napisałem, właściwie... nie wiedząc czego po tym oczekuje, ale kazał mi rzucać Perriculum i szukał do skutku. Więc da się bez zabijania.
Idiota czy nie, to wydaje się o Ciebie dość mocno zazdrosny. A myślałem, że to ja jestem terytorialny
Finn Gard
Rok Nauki : II
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 177
C. szczególne : Podkrążone oczy, nerwowość i spięcie widoczne w każdym ruchu i grymasie, trochę nieprzytomny wzrok.
Jest fajne zaklęcie śledzące. Trudne, długotrwałe, ale fajne. Uhh, tyle dobrego, że jednak Cię pilnuje i ma głowę na karku
Widziałem Cię rano w stołówce to znaczy, że nic Ci nie jest. Cool.
I co ja mam zrobić z jego zazdrością?
Skyler Schuester
Huh, interesujące. Ma jakąś nazwę? Da się gdzieś o nim przeczytać? Jest piekielnie dobry z zaklęć, więc z pewnością by sobie z nim poradził. Nie żebym znów planował się gubić w jakimś lesie...
To zależy. Przeszkadza Ci jego zazdrość? Czy przeszkadza Ci tylko to, że jest przy tym nerwowy i drażni Cię brak kontroli?
Finn Gard
C. szczególne : Podkrążone oczy, nerwowość i spięcie widoczne w każdym ruchu i grymasie, trochę nieprzytomny wzrok.
Och, ma jakąś nazwę, a tak się cudownie składa, że mam w domu podręcznik o takim zaklęciu. Nowy nabytek. Będzie to kosztować... paczkę słonych krakersów
yyyyyy
Przeszkadza mi, że przy tym nie daje sobie przemówić niczym do rozsądku, jak groch o ścianę. I nie można nic mu wbić do głowy bo wyskakuje z łapami
... wtedy mi ta zazdrość przez pół minuty schlebiała... zanim się zdenerwowałem
Skyler Schuester
Nie zrobiłeś nic złego, to było nawet miłe tylko musiałem dobitnie dać do zrozumienia Maxowi, że to nie jest zaproszenie do zejścia się i chyba w końcu coś załapał
Niech tylko Cię tknie to odpowiem podobnym tonem
a tak poza tym u Ciebie ok? chcesz trochę arraksbollar? To szwedzka czekolada z alkoholem, wspóllokatorki nie wyjadły, szukam zainteresowanego
Skyler Schuester
Czekoladą zawsze jestem zainteresowany, ale Lou nie jest na nią chętna?
No bo chyba... alkohol jej aż tak nie przeszkadza, nie?
Wszystko u mnie okej. Nawet bardziej niż okej. Zdecydowanie bardziej. Ale wydaje mi się, że u Ciebie też. Czy to zbyt śmiały wniosek z marnej obserwacji?
Finn Gard
Lou już się częstowała, sam ich trochę wciągnąłem. Ok to podrzucę Ci je albo wykorzystam jakiegoś dzieciaka aby to zrobił za mnie jeśli czasu nie będzie (: alkohol jest w trzech losowych wersjach: rum, whiskey, piwo gruszkowe.
hmmm... Ok, dobrze, że jest okej. Niech będzie tak cały czas.
chyba też jest okej. Nie wiem, tak mi się wydaje, że chyba robi się w końcu stabilniej...
ja... Ja chyba zaczynam myśleć o kimś częściej niż pozwala na to przyzwoitość
Skyler Schuester