Ja tylko staram się być dobrą dziewczyną. Ah nie mów, że Ci się nie podoba, nawet jeśli to tylko tymczasowe.. Nawet jako kuleczka, byłbyś dalej przystojny.
Tak pomoc to dla mnie sama przyjemność. A poza tym, Ty mi też pomagasz, zapomniałaś? Moje fanki, czające się za każdym rogiem?
Jasne, to nawet może być ciekawe, jak spróbujemy przećwiczyć niektóre kwestie. Będzie wiarygodniej brzmieć przy ludziach. Bo wiesz chyba, że abyś miała spokój z chłopakami to nikt nie może mieć wątpliwości, że jesteś zajęta...?
Alise L. Argent
Rok Nauki : II studencki
Czystość Krwi : 90%
Wzrost : 171 cm
C. szczególne : dołeczki w policzkach przy uśmiechu, zawsze nosi bransoletkę ze smoczym akcentem i łańcuszek z zawieszką z Irlandzką Koniczynką
Pewnie, spróbujmy kłamać! Może mniej oberwę w plecy od ludzi od których się tego nie spodziewam, jak zrobię sobie jakąś osłonkę ^^ Mhmmm zaskocz mnie, może być weekend :D Od rana w sobotę nic nie planować?
Już to widzę ;P Kobieta bez tajemnic podobno jest jak niebo bez gwiazd, mało atrakcyjna! Aż tak Cię ciekawość zżera?:>
Pewnie masz rację, tylko nie jestem pewna, czy cokolwiek z wytworzenia tej osłonki nam wyjdzie. Słyszałam, że jestem ciężkim przypadkiem. Z drugiej strony jednak, Ty jesteś ślizgonem niedobrym, więc.. Może jest nadzieja?XD
Okey. Przed bramą czy masz w planach jeszcze śniadanie? To możemy spotkać się w Wielkiej Sali.
Pytasz czy jestem ciekawy czy Tobie podoba się moje towarzystwo? Oczywiście, że jestem mega ciekawy!
Sugerujesz, że może udać mi się próba zgorszenia najporządniejszej Krukonki? Miejmy nadzieję
Właśnie doszły mnie słuchy, że w Dolinie Godryka jest potańcówka. Nie miałabyś ochoty, żeby tam poćwiczyć aktorstwo? Wtedy byśmy spotkali się na śniadaniu, posilili przed tańcami a potem zawładnęli parkietem Oczywiście, jeśli chcesz, bo jak nie to możemy wybrać coś innego, dla mnie nie ma problemu
Hej, moja piękna dziewczyno. Masz plany na dzisiejsze słoneczne popołudnie?
Zresztą, nawet jak masz plany to obiecuję Ci, że warto je zmienić. Bo porywam Cię. Porwanie to fajna sprawa. Zobaczysz. Tylko musisz głośno krzyczeć, żeby było widać wyraźnie, że to porwanie.
A tak zupełnie serio: to jeśli masz czas to będę czekał przy bramie zamku o 16tej
Alise L. Argent
Rok Nauki : II studencki
Czystość Krwi : 90%
Wzrost : 171 cm
C. szczególne : dołeczki w policzkach przy uśmiechu, zawsze nosi bransoletkę ze smoczym akcentem i łańcuszek z zawieszką z Irlandzką Koniczynką
Ohh, porwanie mówisz? Jak mogłabym odmówić tak intrygującemu zaproszeniu. Dobrze się składa, bo chciałam się z Tobą spotkać przed wyjazdem mój przystojny chłopaku ;> Do zobaczenia o 16.