Ooo, temperamentny to on jest. Z pewnością. Przekonały się o tym moje spodnie.
Wujaszek uratował go od samotnej nocy pod ławką na tarasie widokowym. A ancymon to tak pieszczotliwie. I chyba tak mu dam na imię, skoro ma już ze mną zostać...
Jak uciekł, to jeszcze gorzej. Musiało mu być źle u mamusi. Może bał się, że zamknie go gdzieś i będzie go tuczyć eklerkami.
Alise L. Argent
Rok Nauki : II studencki
Czystość Krwi : 90%
Wzrost : 171 cm
C. szczególne : dołeczki w policzkach przy uśmiechu, zawsze nosi bransoletkę ze smoczym akcentem i łańcuszek z zawieszką z Irlandzką Koniczynką
Podobno te z dziurami są teraz modne, Lucas! Mały z niego projektant!
.... Jakie ma już z Tobą zostać? Od kiedy, przepraszam bardzo? Nie mam pojęcia, jak on dotarł aż na taras widokowy.. Co za urwis! Jego koleżanka za nim tęskni, jest samotna.
... No mamusia jego to by utuczyła, Ty za to o eklerkach możesz zapomnieć, paskudo :<
Modne, nie modne, ja nie będę chodził jak jakiś menel w dziurawych spodniach. Nigdy trendy mnie nie jarały.
Od wtedy jak mi się sam wpakował do płaszcza i nie opuszcza mnie na krok. W sumie to nawet milusi jest teraz, ale to może dlatego, że zagroziłem mu, że jak coś przeskrobie, to go oddam mamusi...
Poproszę minutę ciszy dla moich eklerków
minutę później
Nie musisz ograniczać się do paskudy. Śmiało. Wiem jakim jestem złym ślizgonem. Jednak pamiętaj - obrażając mnie, sprawiasz też przykrość Ancymonowi.
Alise L. Argent
C. szczególne : dołeczki w policzkach przy uśmiechu, zawsze nosi bransoletkę ze smoczym akcentem i łańcuszek z zawieszką z Irlandzką Koniczynką
Jesteś okropnym ślizgonem, moja lodowa smoczyca będzie teraz samotna i to wszystko, to będzie Twoja wina, mały wężyku :X
A już myślałam, że pójdziesz dalej, niż dziurawe spodnie i odkryjesz w sobie modowe powołanie..
Wiesz, mam paczkę ciastek i kulek z musem truskawkowym. Chciałam się z Tobą podzielić, ale teraz wygląda na to, że będę musiała zjeść sama. Gwarantuje Ci, że Ancymonek przyznałby mi rację :)
Merlinie, ale się zdenerwowałaś. Ochłoń. Dwa wdechy, wydechy.
Nie, wszystko co niesie ze sobą jakieś abstrakcyjne myślenie i kreatywność jest raczej nie dla mnie. Chyba, że chcesz uszyć najbrzydszą sukienkę na świecie, to mogę pomóc.
Nie jedz sama, pójdzie Ci w boczki. A my z Ancymonkiem tacy głodni. Nawet nie ma siły pokiwać łebkiem, taki jest słaby.
Alise L. Argent
Potrzeba czegoś więcej, żeby mnie zdenerwować, Ejerkoku :D
Zaintrygowałeś mnie, bo znam się akurat na szyciu. Masz jakiś konkretny projekt? Wizualizację?
... Czy Ty mi właśnie zasugerowałeś, że powinnam schudnąć?XDDD Nie szkodzi, zjem i tak. No tak, nie podzieliła się z dobrego serca, to wezmę na litość i na ukradzione podstępnie dziecko. TYPOWY ŚLIZGON !
Yyy, może te... falbanki? Duuużo falbanek. To jest to co będzie całkowicie passe w tym sezonie.
Nie, nie, nie. Powiedziałem, że jak to zjesz perfidnie, nie dzieląc się, to padniesz ofiarą uroku, który spowoduje, że pójdzie Ci w boczki. Bardziej to była groźba (bo uznałem, że lepiej dla mnie posłużyć się groźbą niż zasugerować diete; jeszcze chce żyć)
A branie na litość zawsze działa. Nie mów, że nie.
Alise L. Argent
O nie, będę musiała wyrzucić swój sweterek z falbanką na przedzie pojedynczą? Taka wtopa! A chciałam go ubrać w weekend na spacer =/ Jakieś jeszcze wskazówki modowe?
Jesteś cwańszy, niż sądziłam Sinclair, naprawdę. Pięknie rozegrane, zasługujesz na kulkę z truskawkowym musem ;> Ale to wciąż zbyt mało, na ciastko.
.... no okey, nie powiem, że nie... Przerażające, czego nie zrobisz dla słodyczy! :O
Zanim go wyrzucę to przyjdę w nim, jak się będziemy widzieć. Żebyś mógł popatrzeć, skoro by Ci się spodobał i żebyś nie był smutny. Może dorzucę ciasteczko?:>
BĘDZIESZ MI TO WYPOMINAŁ DO KOŃCA ŚWIATA, PRAWDA?
No okey, masz mnie. Obydwoje jesteśmy niebezpieczni : |