ale zaczynam silnie odczuwać starość i związaną z nią postępującą demencję
czy pamiętasz może abym miała przy sobie podczas powrotu z zajęć z zielarstwa taką książkę, która wyglądem bardziej przypomina zeszyt większych gabarytów?
Ostatnio zmieniony przez Freja Nielsen dnia Sro Kwi 22 2020, 21:59, w całości zmieniany 2 razy
Autor
Wiadomość
Freja Nielsen
Rok Nauki : III studencki
Czystość Krwi : 25%
Wzrost : 169cm
C. szczególne : śnieżnobiałe włosy; pojedyncze rzemyki na nadgarstkach
zobaczymy co z tego będzie. teraz i tak nic mi to nie da.
oczywiście, że jest, matołku
nie wierzę, że te wątpliwości tak łatwo przechodzą ci przez strony
co Cię tak naprawdę powstrzymuje?
jeżeli lęk, to jest irracjonalny. chyba, że naprawdę nie chcesz już tego robić, wtedy zrozumiem. ale nie wierzę, że tak się stało. to TWOJE życie. czy widzisz siebie szczęśliwego w kitlu? czy może potrzebujesz innej drogi?
wiecznie z rodziną mieszkał nie będziesz
a to słuchaj, bo to fajne powiedzonko
dopóki nasi, czyli np. koledzy z ravu będą bili w tabaraby, to wszystko się uda
... to kiedy mogę wpaść przywalić Ci w łeb podręcznikiem, aby cała jego wiedza wiedziona uderzeniem wpadła do Twojej głowy?
to podobno działa, ale nie testowałam. chyba jednak tato mi to mówił. śmiał się niesamowicie, ale nie rozumiem dlaczego.
tararab to śmieszne określenie na głowę. ciekawe jakie ma pochodzenie? pewnie to z jakiegoś innego języka.
tabaran*
Aslan Colton
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 189 cm
C. szczególne : rodowy sygnet na palcu, multum durnych tatuaży
najważniejsze, że już stąpasz po fundamentach swojej twierdzy
to tylko kwestia czasu aż ją ostatecznie przejmiesz
zawsze będę Cię wspierać
to bardzo ważne. ty jesteś ważny.
masz prawo się wahać. pomyśl sobie, że teraz masz szansę zerknąć na to wszystko z zupełnie innej perspektywy. to już się staje namacalne, aslan. coraz bardziej prawdziwe. nie siedzisz w poczekalni z bólem brzucha, a kierujesz kogoś z tym bólem dalej.
bardzo w Ciebie wierzę
... to co? nie skusisz się? jedno małe uderzenie. na szczęście. jemu zawsze warto dopomóc.
przecież nikt nie każe trzymającemu książkę machać nią nad czyjąś głową niczym w trakcie epileptycznego ataku!
Aslan Colton
chyba masz rację. zaczynam wierzyć, że sobie poradzimy.
znaczy ja. ty jesteś człowiekiem sukcesu.
jakby nie było, znam gorsze końce świata.
jak jeszcze niespieszno ci do kołder i poduszek, to chodź do Wspólnego
pozbędziemy się Twych wątpliwości
poćwiczymy kitlowanie. nie ubierzesz fartucha bez uzdrawiania, a ja miałam sobie powtórzyć te pierdołki z zakresu reakcji alergicznych. to powiązane z eliksirami. pójdzie nam sprawniej!
dwie pieczenie na jednym ogniu
za godzinę czterdzieści i tak będzie już jasno.
... no i szybciej pierdolnę w ten cymbał, nie?
no. to na co czekasz. złaź, bo nam grzeję poduchy!
Aslan Colton
ktoś musi ją ostrzec, że nie jesteś najlepszym materiałem na tatusia. nawet przyszywanego.
dobrze, że jest już martwa, więc o własne życie bać się nie musi. gorzej z jej psychiką Tobą, mam nadzieję, że nie jesteś pod ciągłą obserwacją. Współczuję!
Ja rozmawiałam przez chwilę z miłą dziewuszką, wydaje się być niesamowicie ciepłą osobą. Mimo tego, że już dawno jest... no, zimna. Wiesz, o co chodzi.
hej! może one się znają i będą w stanie sobie wzajemnie pomóc? wtedy my będziemy mogli zająć się sobą, bez towarzystwa małych dziewczynek
wpadnij kiedyś, skopię Ci tyłek w eksplodującego durnia!
Aslan Colton
Nie lubi ludzi, dlatego zdecydowała się rozmawiać z Tobą
To bardzo ciekawe spostrzeżenie, Colton
Myśl o jakichkolwiek podobiznach odzwierciedlających mą skromną osobę, które mogłyby się znaleźć w Twoim posiadaniu, wprawiają mnie w wyjątkowy stan niepokoju.
Nie rób tego.
Co do wesołego miasteczka, to wiesz, bardzo chętnie, ale mam do napisania trochę listów. Różnych. Najróżniejszych.
Słaba ze mnie przyszywana mama. Poza tym, ten dzieciaczek chce tam zaciągnąć Ciebie, nie mnie.
w horrorach wesołe miasteczka z diabelskim młynem zamieniają się w piekielne. a już zwłaszcza gdy kręci się gdzieś tam duch
Baw się dobrze i bądź dzielny! Zdaj raport ze swojej przygody.
o ile sam się w ducha nie obrócisz
Aslan Colton
najpierw obowiązki, później zabawa. nie nauczyli Cię tego?
i jeszcze jedno - żadnej karuzeli!
nie słyszałam nic o żadnych amuletach, ale jeśli znowu złapała cię jakaś wiedźma od wspaniałych środków czyszczących, to wiedz, że to bujda na resorach
co ten amulet robi? sprząta za Ciebie? nakłada pracodawcy okulary, w których widzi, że pracujesz, choć tak na serio się pięknie opierniczasz? gotuje?
a może wszystko jednocześnie? i pewnie kosztuje twoich osiem wypłat?
to bujda, Aslan. ostrzegam.
a jeśli oferta wyszła od tej niewinnej dziewczynki, to ją pożegnaj, naprawdę.
Aslan Colton
ja wiem, że późno już, ale czy chciałbyś wyrbać się na rytuał dzięczykny ze mną? bardzo przepraszam, że proszę cię o to dopiero teraz, ale.. byłoby cudnie, gdybyś mi towarzyszył. dowiedziałam się niedawno i pierwszy wpadłeś mi do głowy.
jeśli nie dasz rady - zrozmjem
dobrej nocy freja
ojej, przecież wesz, że to ja, nie trzeba się podpisywać!
* wiadomości pisane były ewidentnie na półśpiku
Aslan Colton