ale zaczynam silnie odczuwać starość i związaną z nią postępującą demencję
czy pamiętasz może abym miała przy sobie podczas powrotu z zajęć z zielarstwa taką książkę, która wyglądem bardziej przypomina zeszyt większych gabarytów?
Ostatnio zmieniony przez Freja Nielsen dnia Sro Kwi 22 2020, 21:59, w całości zmieniany 2 razy
Autor
Wiadomość
Aslan Colton
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 189 cm
C. szczególne : rodowy sygnet na palcu, multum durnych tatuaży
dlatego uważam, że co jak co, ale to już jest przesada. chciałbyś się kiedykolwiek obudzić jako kobieta? no nie sondze.
wystarczy, że dzielę z tobą ławki podczas zajęć lekcyjnych i gęste powietrze (pachniesz poziomkami. ładnie. jak baba. nie podkradaj koleżankom szamponów)
dobra, dziękuję za helpunek, agencie coltonie
na pewno złożymy na ręce dyrektora coś na wzór wyjca
pozdrów ode mnie Tess!
Aslan Colton
to proste - co wolno wojewodzie, to nie Tobie, pustułko
nie widziałam jak wygląda, a słyszałam go tylko raz w życiu, jak byłam bardzo mała. teraz zaczęłam się zastanawiać czy może jednak trochę go nie wyciszyłam w tej głowie wydawało mi się, że brzmi całkiem sympatycznie i melodyjnie!
na pewno się da! ja twoje gadanie niektórych uczniów znoszę doskonale, tylko w trakcie ręka mi dziwnie chodzi
zawsze możemy pomyśleć o pijaństwie już po zabawie w trytolandii, co myślisz?
dla Ciebie każda pora jest niebotycznie wczesna
Aslan Colton
Pewnie jakiś operator wojewódki, kolejnego sprzętu, którego instrukcją obsługi uraczysz mnie jutro
... oszczędzę Ci tego, bo widzę, że moje ciekawostki nie do końca kodują Ci się w główce
a to może być dla Ciebie za dużo
zwłaszcza, że nie ma tam do czynienia z żadną grzałką
ano zapraszam, co mi szkodzi. może po drodze spotkamy jakiegoś trytona i będziemy mieli okazję do przetestowania naszych nowych umiejętności w praktyce?
nastaw sobie budzik już na 6:40, to o może 7:15 usłyszysz moje wrzaski
do zobaczenia! będzie super, zobaczysz!
NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ
fajno, że idziemy tam razem!
Aslan Colton
jakbym była wilkołakiem to bym sobie chociaż pohasała, a tak tylko mnie ten srebrny balon na niebie wkurza. a przy okazji uwaga stop kontrola - jaki wywar przez tydzień poprzedzający pełnię spożywają zarażeni likantropią?
pomagałeś czy przyszpilili Cię szlabanem? jeśli to pierwsze to naprawdę dziwny akt miłosierdzia.
choć nasz woźny faktycznie wygląda jakby nie miał sił udźwignąć miotły. jest przezroczysty. myślisz, że to przez latające i rozpieprzające wszystko gówniaki ślizgońskie pierwszoroczniaki? biedny.
no nie wiem. mam poczucie, że wiedzy w mojej głowie jest mniej niż jeszcze miesiąc temu.
nawet formułka motywacyjna nie działa. znasz ją?
Aslan Colton
w sumie chyba wiodę jednak dość spokojne życie. niektórzy mają prawdziwe problemy. czy jestem teraz niewdzięczna? czy przez późną porę piszę głupotki? czy nie piszę za dużo? przecież się uczysz, przepraszam!
uuu, ty eliksirowarze! pięć punktów w Twą łapę za poprawną odpowiedź
widzisz? jesteś doskonale przygotowany
rzuć to wszystko co złe i ze mną pędź
to znaczy pietruszkę. albo cebulę. możemy pędzić warzywa. to element zielarstwa.
matką kalkutą, ty bęcwale
aslanie coltonie
będziesz DOSKOnałym uzdrowicielem
marzysz o tym
idź po to, dobrze? masz wszystko, co tylko potrzeba, aby być dla kogoś wsparciem i nadzieją na lepsze jutro
nie marnuj tego
w sumie to możesz nie znać. nie pamiętam, czy serwował mi to tato czy mama. ale jak tato, to pewnie nie słyszałeś. a może jednak?
słuchaj jeno, pono nasi biją w tarabany
wiesz, co to oznacza?
Aslan Colton