Nick: Bardzo przyjemny, prosty i sympatyczny. Łatwo zapamiętać: ) Avatar: Dość wyrazisty, mocny kadr i wydaje mi się, że może trochę nie pasować do charakteru Bri, ale i tak dyszka <3 Podpis: - Posty: Czekam, aż w końcu uda nam się coś razem zagrać, jednak miałam przyjemność czytać część twoich postów i muszę przyznać, że jestem absolutnie oczarowana. Świetnie się to czyta, choć sporo kwestii to hejty na R XD
Harriette Wykeham
Rok Nauki : II studencki
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 168
C. szczególne : za duży, powyciągany wełniany sweter na grzbiecie, łańcuszek z obrączką na szyi
Nick: 10, nazwiska na W są najlepsze Poza tym ładnie wygląda, wiadomo jak się czyta - cud, miód, malina c; Avek: dam 9, bo nie wiem do czego się przyczepić, ale wcześniej miałaś chyba inny i chociaż już nie pamiętam jaki, to pamiętam, że mi się bardziej podobał xDDD Podpis: dyszka <3 Posty: ja chcę coś znowu popisać :3 Ładnie piszesz, przyjemnie się czyta.
Lotta Hudson
Wzrost : 174
C. szczególne : Mała blizna na palcu dłoni, mocne oparzeliny na rękach i lekkie na szyi
Nick: Imię mi się podoba, lubię takie dłuższe i nieco bardziej "dostojne", nazwisko trochę mniej, ale też ładne. Avek: 7 - nie jest jakiś super, ale pasuje do postaci Podpis: Dycha - bardzo mi się podoba Posty: nie grałyśmy razem, ale poczytałam sobie i są super! Fajny styl, dobra interpunkcja, ciekawe, błyskotliwe. I obelgi ❤
Blaithin 'Fire' A. Dear
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 160cm
C. szczególne : chuda, opaska na twarzy, blizny, tatuaż, zapach damasceńskich róż
Nick: Tak bardzo kojarzy mi się z Werterem, a ta książka była taka sobie xD Ale Weltschmerz to całe Twoje życie, więc aprobuję Nazwisko jest proste i to mi się podoba. Avek: Nie mam się do czego przyczepić, zwłaszcza włoski uwielbiam Podpis: - Posty: Nie grałyśmy co prawda, ale czytuję czasami coś Twojego i styl masz bardzo dobry, nawet błędów nie robisz (albo to ja jestem ślepa heh). Także przydałoby się kiedyś tam rozegrać coś wspólnie c:
Imię i nazwisko: Co ja mam komentować skoro sama się do imienia nie przyjmujesz? A nazwisko to w ogóle, tylko wskazuje na plagę i zarazę, która dosięgnęła to forum. Ale no, wracając, to imię masz ładne. Avatar: Mimo własnych uszczypliwości, podoba mi się XD Podpis:A no nie wiem, dam takie 8 za tematyczność do postaci, ogólnie też jest spoko ale... mogło być lepiej, prawda? Posty: Bez komentarza. Żałosne.
Leonardo O. Vin-Eurico
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : Ok. 222cm
C. szczególne : Wzrost; blizny na udzie i łopatce; umięśniony
Nick: Ładny :3 Lubię Danio, a nazwisko też jest spoko. Ogólnie, łatwo zapamiętać i w ogóle. Nie jest przekombinowane XD Avatar: 10/10, te włosy! <3 Podpis: Nie podoba mi się ;-; Posty: W porządku Oprócz tego jednego wątka, gdzie mi się wcisnąłeś i Caithin musieli uciec... Ale wybaczam.
Nick : Podoba mi się <3 Avatar : Dam 9, bo coś mi nie do końca gra :< Podpis : No szokuje mnie ten podpis <3 Posty : A nie wiem, nie graliśmy razem, więc nie oceniam
Nick: Edgar to stan umysłu, sorki, wywaliło mi skalę Avatar: taki trochę zamazany :c 7 Podpis: hihi jak kiedyś pisałam, po pomniejszeniu od razu lepiej, 8! Posty: czytałam, podoba mi się, brak zarzutów i lubię twoich bohaterów
Dreama Vin-Eurico
Wzrost : 185 cm
C. szczególne : Wyjątkowo szczupła, posiada kilka drobnych tatuaży, kolczyk w nosie.
Nick: Lubie, podoba mi się, Bergamnn kojarzy mi się z niemcem jakimś najgorszym, ale ten niemiec to jednak nie taki najgorszy niemiec. Avatar: ładny, ładny, 8,5 Podpis: a lubię, lubię, ładnie się zgrywa z avatarkiem, bo szaro i tak z boku i chyba nawet w tym samym photoshootcie robione 9,5 Posty: Uuuuu, bardzo lubię, chociaż czasem mam wrażenie, że trochę za często i za d u ż o. Treść piękna, słowa piękne, widać, że wprawę masz i oby więcej lekcji superowych <3
Blaithin 'Fire' A. Dear
C. szczególne : chuda, opaska na twarzy, blizny, tatuaż, zapach damasceńskich róż
Nick: No Drama to Drama, jestem tak przyzwyczajona do niego, że po prostu nie da się nie lubić. XD I tak, ja dalej będę to czytać WIN a nie BIN. Avatar: Hmm no inne podobały mi się bardziej, ale ten nie jest zły, więc takie 7,5 Podpis: ś c i ą g a r a A tak serio to podoba mi się cytat o przedawkowaniu, chociaż nie wiem czy on się jakoś odnosi do płonącego domu. Poza tym niezbyt kojarzy mi się z Dramą, więc tu jakieś 7 Posty: Widać wielki progres. Szczerze to lubię je czytać, bo niektóre są naprawdę zabawne i masz taki bardzo oryginalny styl, więc jest też ciekawie. Niektóre są wyjątkowo ładne, jak się starasz, poza tym te postacie wychodzą ci takie swobodne i realistyczne, też to lubię. :3
Shawn E. Reed
Wzrost : 184 cm
C. szczególne : Tatuaże, magiczna metalowa proteza prawej ręki, Gwiazda Południa zawieszona na łańcuszku na szyi.
Nick: O gorszy szukać ze świecą Avatar: No dobry, jak na nią Podpis: Pasujący do postaci na pewno, ładnie wykonany, a że cytat głupi to tym bardziej odnosi się do tego, że pasuje do Blołin. Posty: No lubię twój styl, sąspoko.
Leonardo O. Vin-Eurico
Wzrost : Ok. 222cm
C. szczególne : Wzrost; blizny na udzie i łopatce; umięśniony
Nick: Lubię imię, lubię nazwisko, inicjały mnie na kolana nie rzucają, ale to już taki mój drobiazg Coś w stylu 8/10? Avatar: były lepsze :C Podpis: Bardzo mi ten tekst pasuje, 9/10! A jeśli bardzo chcesz wiedzieć gdzie uciekł ten jeden punkcik, to uwielbiam jak gif i avatar są w podobnej kolorystyce, a avatar masz akurat czarno-biały XD Posty: Przyjemnie się je czyta, choćby były bardzo długie. Czasami trochę chaotyczne, ale i tak mi się raczej podobają
Bridget Hudson
Wzrost : 167cm
C. szczególne : nieodparty urok osobisty, łabędzia szyja
Nick: wole pisac leonardo niz leo, ponadto wiecznie zapominam litere drugiego imienia i musze literowac "love" xD tez czytan vin, nie bin, bo zaden z Ciebie smietnik, ale ogolnie lubie! Avatar: obecnie trovhe mi dziwne, przywyklam do neglizu, a tu sweterek xD Podpis: lubie, dam 8! Posty: kocham styl na kazdej postaci, a Leonardo sam w sobie jest fajny i posty o tym glupku czesto wywoluja u mnie usmiech na twarzy <3
Beatrice L. O. O. Dear
C. szczególne : Czarne oczy, przenikliwe spojrzenie, blizny na dłoniach, ukryte po metamorfomagią, tatuaż na łopatkach (kuferek)
Nick: Prosty, fajny, nie wymyślny nadto, dla mnie spoko :D Avatar: ona wygląda tutaj ślicznie, ah te pokazy VS <3 Podpis: Bardzo fajny, choć jak dla mnie za dużo się rusza, ale tak 7/10 dam Posty: Ogólnie to uwielbiam posty w Twoim wykonaniu. Z radością czytam posty jakie piszesz jako Claude, Bri czy Cold, no po prostu 1000/10 <3
Nick: Co raz więcej tego typu nicków. Jednak Beatka to Beatka, połączenie tworzące BLOOD chwyta mnie za serduszko. Oryginalnie Avatar: No szczerze muszę powiedzieć, że mógł być lepszy. Aktualny mnie nie powala w porównaniu do poprzednich :< Podpis: em.. no nie ma, czemu nie ma?!?! Posty: Przede wszystkim te ostatnie mnie urzekają <3 Im dalej tym lepiej
Caesar T. Fairwyn
Wzrost : 192 cm
C. szczególne : Brak dwóch palców, wysoki wzrost, skupiona twarz, zimne spojrzenie, wyraźna nieśmiałość wobec młodych dam.
Nick: Jest normalny, nie powala jakoś bardzo mnie i ten, no normalny, normalny Avatar: Aaaa, podoba mi się dużo bardziej niż poprzednie, na niektórych poprzednich wyglądała trochę jak kosmita z tymi ślepiami wielkimi takim od góry ujęciem. Podpis: Kojarzy mi się z tobą prywatnie, bo jesteś chlejusem, ale nie z postacią samą w sobie, może przez to, że mało czytam wątków ogólnie i ten, nie śledzę was wszystkich. Posty: Są na typowym czaro poziomie, czyli dobrym. Nie widzę jakiś idiotyzmów, są przecinki i ogólnie, czyli wszystko co jest potrzebne jest, co do treści się nie wypowiem, bo raczej mało czytam wątków
Nick: uwielbiam imię Cezar. Zawsze chciałam którąś z postaci nazwać Cezar. Przepraszam, nie mogę być obiektywna. 11/10 Avatar: ten piękny chłopiec miał lepsze. Dlatego teraz 7.(9), wyższa matematyka Podpis: Nirvana jest bardzo ładny, chociaż te cienie odrobinę burzą mi estetykę. Coś mi nie gra. Do końca nie wiem co. Wobec tego wystawiam 8 Posty: czytałam bodajże jedną z twoich kart i czasem natrafiałam na posty. Masz ładny styl <3 podobają mi się określenia oraz postacie - szkoda, że dezaktywowałaś Amour. :c
Harriette Wykeham
Rok Nauki : II studencki
Wzrost : 168
C. szczególne : za duży, powyciągany wełniany sweter na grzbiecie, łańcuszek z obrączką na szyi
Nick: uwielbiam twoje nazwisko. Nie wiem czemu, szczególnie, że nie lubię wyrazów na "B", ale Bergamann jakoś Ci bardzo pasuje. Daniel proste i fajnie - mam dość imion, które brzmią jak łacińska nazwa rybki akwariowej ;p No i pasuje do Bergamnn <3 Avatar: no Fassbender, no to co ja mogę... Pasuje do postaci, więc cieszy, jedynie moja awersja do fajków zgrzyta zębami. Podpis: Boi... Cash to jest to co tygryski lubią najbardziej :3 Poza tym tekst ładnie wygląda z tymi przerwami po wyjustowaniu i czcionka "i cannot repair" ciekawa. A gif pasuje do avka i jeszcze jest bez papierosa, więc zupełnie nie mam się do czego przyczepić. Posty: słodka Morgano, kocham i ubóstwiam, chociaż... muszę przyznać, że jak czytam na moim mózgowym skrówieniu, ostatnio bardzo częstym, to się przyłapuję na tym, że przeskakuję przez opisy, albo po przeczytaniu akapitu nie czaję co w nim było. Tak czy siak czytając Hemingwaya też tak mam, więc wróżę Ci dobrze xD Ogólnie to jak tylko wygrzebię się z tego gówna, w które się wpakowałam, to chcę wątek na Edgarze bardzo, bardzo, bardzo W ogóle cała postać jest wspaniała i... achhhh, szarpałabym jak komornik meblościankę
Shawn E. Reed
Wzrost : 184 cm
C. szczególne : Tatuaże, magiczna metalowa proteza prawej ręki, Gwiazda Południa zawieszona na łańcuszku na szyi.
Nick: Bardzo przyjemny, bardzo charakterystyczny i nie da się go pomylić z żadnym innym :v Avatar: No lepszy na pewno niż poprzedni, jest okej. Aktorkę nie lubię, ale do tej postaci wyjątkowo pasuje. Podpis: Prostty, a zarazem odpowiedni, nie przekombinowany, po prostu jest i sprawia, że posty wyglądają ładniej Posty: Skoro czytając posty Ettie zdarza mi się denerwować na tą osobę, albo na Edgara, to znaczy, że jest dobrze zagrana. Bo właśnie tak jest i uważam, że bardzo dobrze piszesz i w takich postaciach Ci najlepiej!
Beatrice L. O. O. Dear
C. szczególne : Czarne oczy, przenikliwe spojrzenie, blizny na dłoniach, ukryte po metamorfomagią, tatuaż na łopatkach (kuferek)
Nick: Przez dłuższy czas miałam problem z jego imieniem, po prostu mi nie do końca odpowiadało, ale z czasem bardziej mi się podoba o wiele :D Avatar: Poprzedni lepszy, ale ten też całkiem ok, więc tutaj jakbym miała oceniać to 7,5/10 Podpis: fajny, prosty, nic skomplikowanego, probsuję Posty: Miała okazję czytać ich kilka i przypadły mi bardzo do gustu, masz ciekawy styl pisania i widać, że serio próbujesz się wczuć w swoje postacie.
Nick: Początkowo denerwowało mnie, że jest tak długi przez te inicjały, ale już przestałam zwracać uwagę :D Nie mogę być obiektywna ze względu na nazwisko, ale za to bardzo podoba mi się imię Beatrice i pasuje do wybranej przez Ciebie twarzy! Avatar: Może ja mam jakieś dziwne gusta, ale zdecydowanie najbardziej kochałam avek z lusterkiem - bardzo oryginalny Ten jest w porządku, trochę zwykły i moim zdaniem nie na takim samym poziomie jak dwa/trzy poprzednie, ale w porządku :) Podpis: Nie boję się krwi :D Jest okej! Posty: No co mam tu dużo mówić - gram już któryś wątek i zawsze z radością czytam to, co piszesz, bo nie dość, że piszesz dobrze, to jeszcze często mnie rozbawiasz :D masz ode mnie 9/10 - dyszkę dam, jak spikniemy Becię z Claudem w którejś grze <3
Nick: Claude to jedno z moich ulubionych, męskich imion; z ciekawostek - miałam kiedyś bliźniaków, którzy nazywali się Claudine i Claude, do których posiadam ogromny sentyment, więc za samo imię dostajesz 10, natomiast nazwisko bardzo spolszczam do „w ogóle”, co oczywiście nie ma nic wspólnego z rzeczywistością ale to tak dla fun’u raczej, bo całość gra zacnie. Avek: Uwielbiam tego aktora, a filmy z nim to dla mnie sama przyjemność. Pasuje do mugolskiego Claude’a, aczkolwiek myślę, że jesteś w stanie z potężnej biblioteki wizzu znaleźć coś jeszcze lepszego - 8. Podpis: Piękny tekst, który podbił moje serce. Kojarzy mi się z Alicją w Krainie Czarów, która notabene jest jedną z moich ulubionych bajek. Gify dodają temu uroku, podobnie jak uśmiech, który w przypadku tego mężczyzny jest wspaniała ozdobą. 10 Gra: Mamy za sobą tylko przygodę, która była nad wyraz spontaniczna, a teraz czeka nas wątek, który na pewno będzie należał do moich ulubionych <3 czekam na niego z niecierpliwością, choć tak naprawdę myślę, że Twój styl doskonale podkreśla spontaniczność i urok w jaki prowadzisz swoje wszystkie postaci. Wątek Lysa z Calumem podbił moje serce, podobnie jak nieporadność Dear’a. Thilda również jest uroczą asystentką, które prywatne zawiłości liczę czytać już niebawem na fabule ; ) 10, kochana <3