Nick: Całkiem spoko :D Avatar: Jak na męski jest fajny :D Chociaż ja bym go inaczej przycięła, jakby się dało, zostawiłabym mu więcej miejsca nad głową. Podpis: brak Gra: Na tej postaci nie miałyśmy okazji, a na drugiej ten wątek idzie nieźle :D
Nick: Lockwood mi się kojarzy z TVD, ale ćśśś, bardzo fajny Avatar: Pasuje do Felixowej dramy ^-^ Podpis: Wielbię, chociaż jak paczę na twarz to widzę kogoś innego xd Gra: Super nam się gra, prawda? ^-^
Nick: Oryginalny i kojarzy mi się z Death Note, co z połączeniem z avkiem jeszcze bardziej pasuje. Więc 10! Avek Jak już wspomniałem pasuje mi do nicku więc 10 Podpis Genialny, 1000 Gra: Nie znam za bardzo bo nie pisaliśmy jeszcze ze sobą.
Nick: Fajny, taki prościutki! Avatar: Całkiem mi się podoba, chociaż czegoś brakuje. Podpis: Na mój gust za mało dopieszczony, ale gify są świetne. <3 Gra: Nie było JESZCZE.
Nick: Absolutnie uwielbiam nietypowe imiona, bo przecież czarodzieje słyną z ekstrawagancji, a nie ma bardziej ekstrawaganckiego imienia niż Nifesima. Bonnie, jak już jest zdrobnione do Boo, doskonale wpasowuje się w całość a Meyers wygląda jak taka fajna - choć drobna! - wisienka na torcie. 10/10 Avatar: Wcześniej jakoś nie lubiłam Alby, bo uważałam, że jest strasznie nijaka. Tu wygląda fajowo, w gifach podpisowych jeszcze bardziej, także podziwiam talent do dobierania zdjęć! Problem w monochromie, bo jednak bardziej przemawiają do mnie kolorowe avatary. 8/10 Podpis: O gifach już mówiłam, html-owy rozkład prosty, ale bardzo ładny, tekst z Dragonsów co prawda mocno przywodzi mi na myśl League of Legends, ale wszystko razem - cudowne. 10/10 Gra: Obijasz się z odpisywaniem, nie da się ukryć W jedynym poście, jaki miałam okazję od Ciebie przeczytać, nie pasowało mi "w każdym bądź razie", bo to błąd językowy. W każdym razie (), masz nietuzinkowy styl i dobrze się czyta. No, nie męcz mnie już czekaniem, tylko odpisuj! 9/10
Nick: Zawsze mnie ciekawiło jak wymyślacie takie Nicki :D 10
Avatar: Dziewczyna jest ładna, avek jest ładny więc niby co innego mogę dać jak nie 10?
Podpis: Przyjemny i ładnie kolory dopasowane do domu, nie mam nic do zarzucenia. Zwłaszcza ja dla którego to grafika komputerowa to nadal jedna wielka tajemnica. 10 Więc.
Gra: No i w końcu! Milon za grę z Tobą dam, bo tą sesję jeszcze długo będę przyjemnie wspominać!
Nick: Ostatnio przyzwyczaiłam się do imienia Brendon, przez jeden z ukochanych zespołów, więc daje 9 <3 Bo teraz Brandon brzmi dla mnie tak dziwnie xD A nazwisko kocham O:
Avatar: Słaba jakoś tego gifa ;-; Ale tak ogółem 8 <3
Podpis: Milion xDDDD No co mogę powiedzieć? Wymiata i tyle!
Gra: Mieliśmy grać, ale nie wypaliło DD: Ale i tak Cię gdzieś dorwę, uwierz mi
nick: No to... Chyba 8.5, bo jakoś ani specjalnie ze sobą nie współgra, ani się nie gryzie. No i w sumie bardzo popularne i imię, i nazwisko, takie jak lubię. avatar: Tutaj sama nie wiem. Bywały lepsze, a ten jęzor taki wywalony heheszki XD No 9, bo jakość dobra. podpis: Trochę za szybki gif chyba i nie wiem za bardzo o co chodzi ;_; Jak dla mnie to 7, bo trochę przyduży gra: No ogólnie jest super, bo dość szybko odpisujesz i w ogóle te posty nie są jakieś strasznie długie ani nie przykrótkie. Rażących błędów nie zauważyłam, więc chyba 10:)
nick: Daję 9, ponieważ imię jest bardzo nietypowe oraz oryginalne. Ładnie wygląda przy tym nazwisku, fajnie się to wszystko komponuje :) Niestety drażni mnie ten inicjał czy jak to zwą między imieniem, a nazwiskiem. avatar: Klimatyczny, 10! :sernik: podpis: Pasuje do avatara, za co duży plus, ale nie podobają mi się te czarne paski między ramką, 8 gra: Kocham Rutę!
Nick: Bardzo fajny, pasuje do zdjęcia. 10! :) Avatar: Hmm, co do tego zdjęcia podoba mi się. Jej spojrzenie ma w sobie to coś no i te śliczne oczy. Szkoda tylko, że ten znaczek razi w oczy. 9 :) Podpis: Przyjemny dla oka, nic nie razi. 10 :) Gra: Chyba jeszcze nie było. :D
Nick: Sunny! Słoneczko! Słodycz, 10! <3 Avatar: Troszkę twarz ma za bardzo wyretuszowaną, jakby... płaską. 8 Podpis: Everytime we touch! Moje dzieciństwo! 10! I jest uroczy! :D
Imię i nazwisko: Generalnie spoko choć uważam, że spokojnie Carrie Collins by wystarczyło. Rozumiem jednak, że długie nicki ostatnio w modzie, więc daje + Avatar: Trochę niepodobny do modelki, ale ogólnie ładny. Szału jednak na mnie nie zrobił. Pewnie dlatego, że przycieniony traci na uroku. Jakbym miał kontrast -10000000000. Pewnie inaczej bym obrobiła, ale samo zdjęcie 9/10 <3 Podpis: Kolory trochę nie w moim guście, ale ogólnie estetyczny i prosty. Również takie mocne 9 jakbym miała ocenić : ) Posty: Parę czytałam w kajucie i jeśli na co dzień piszesz dłuższe, to sam styl jest dobry i mam nadzieje, że kiedyś zdarzy nam się coś zagrać <3
Imię i nazwisko: Wszędzie orientalnie, wszędzie realistycznie - lubię to! Avatar: Jest trochę... niewyraźny? Albo mi już wzrok szwankuje. Ale zdjęcie ładne, 9! Podpis: Super! Moja druga postać się pod tym podpisuje! 10! :) Posty: Nie czytałam :<
Imię i nazwisko: Imię Nathaniel samo w sobie mi się nie podoba, ale razem z nazwiskiem ładnie się komponuje Avatar: Jak patrze na niego to wieje jakąś psychiką gimbazy, takim buntem i antysystemowym punkiem. Spodziewałabym się czegoś innego po dorosłej postaci. No, ale... Postaci nie znam na tyle by wypowiadać się czy w jej klimacie. Podpis: Sponio, propsuje! Posty: Dzielenie na akapity takie wyraźnie trochę mnie przeraża, bo przez to zawsze nie mogę sobie uzmysłowić długości postu, ale to jakiś tam wyróżniający cię styl, w końcu czytałam parę na przestrzeni 3 miesięcy, a wiem o kim mowa Trochę czasem brakuje mi opisu emocji, ale przynajmniej grając wiedziałabym klarownie co robi, bo o to zawsze dbasz. Ogólnie to dobrze piszesz, jest to wszystko na swój sposób estetyczne :)
Nick: Imię bardzo oklepane, ale zakochałam się w nazwisku i właśnie sobie je cicho powtarzam. Cudne, cudne, trzy razy tak! Avatar: Dupy nie urywa, takie 7/10! Podpis: Ładny, ładny, chociaż czegoś mi brakuje. No, 8/10
Nick: Lubię wszelkie dziwne imiona, a to wyjątkowo przypadło mi do gustu. Ładnie się łączy z nazwiskiem, więc 10! Avatar: Nie moje klimaty, kiedy avki się zmieniają, ale ta pani ładnie na nich wygląda, dlatego 6. Podpis: Śliczny jest *-* prosty, w ładnych kolorach, ciekawy cytat... 11/10, bo kto mi zabroni?:/ Posty: Nie czytałam, dlatego nie oceniam
Nick: Uwielbiam to imię, a ono pasuje jeszcze do nazwiska i wyglądu, lecz nie podoba mi się, że nazwisko to "Woods" ponieważ mamy też kanonicznego Wooda. 8,5/10
Nick: Ładny. Coś gryzie mnie w nazwisku, ale w gruncie rzeczy całościowo jest super! Avatar: 10/10, intrygujący, ładnie zdrobiony, taki delikatny. Cudowny. Podpis: Ogólnie jest fantastyczny, kocham... Ale nie pasuje mi w pełni do postaci. Mam mieszane uczucia :D Posty: Nie pisałyśmy razem... Jeszcze
Gemma Twisleton
Rok Nauki : I studencki
Czystość Krwi : 0%
Dodatkowo : vel ENEMA - one man band, prefekt fabularny
Nick: ładnie razem brzmi i dobrze wygląda w niebieskim (lol ;p) Avatar: bardzo pasuje do postaci; lubię jak avek odzwierciedla osobowość c: Podpis: ona mi na nim tak jakoś przypomina Taissę Farmigę, czyli moją Etkę xD No więc nie mogę nie lubić ;p Posty: W sumie nie pisałyśmy, ale widziałam wątek z Andy i daję okejkę za połamane dialogi : D Wreszcie obcokrajowiec, który ma jakieś problemy z językiem ;p
Nick: Noc jest ciemna i pełna strachów. A dam plusa Avatar: 8, twarz i mimika okejka ale to błyszczące coś psuje efekt xd Podpis: Ładny Posty: Graliśmy za krótko, więc domagam się o więcej Ale wiem jak piszesz, więc daje dziesiąteczke