Katherine ~ imię bardzo mi się podoba! No i zacny skrót Kath <33 Jedyne, co mnie w nim denerwuje to to, że po polsku oznacza ono Katarzyna, czyli kretyński wymysł moich rodziców =.= No i ogólnie jest ładne, pasuje do postaci, więc nie mam do czego się przyczepić. Ewentualnie do tego, iż nas często mylą, ale.. :d
Butterline ~ MASŁO Nie no, pierwsze skojarzenie to motyl, co w sumie niezbyt pasuje do Kath, ale to tylko mały szczegół. Zresztą, ja mam zawsze dziwne skojarzenia ;f W miarę komponuje się i uwaga! rymuje z imieniem xd
Av ~ jeden z najlepszych, jakie miałaś. Naprawdę mi się podoba! Modelka ma intrygującą minę, choć wkurza mnie to światło z tyłu :< Ale tak poza tym, to uroda tej dziewczyny jest taka.. indiańska Kurde, nie wiem jak to ująć ;x W każdym bądź razie dziewka jest ładna, hy hy.
Podpis ~ napis fajny, choć miewałaś lepsze cytaty. Odnośniki są, więc okej.
to jest margaryna nie maslo :/ gdyby to byla matura, bylby powazny blad rzeczowy! no ale DO RZECZY
Naleigh - hehe nauczylam sie pisac je sama, jestem hardkor w sumie to jeszcze sie z nim nie spotkalam, zatem plusik za oryginalnosc! brzmi spoko, chociaz skrot "Nal" nie jest zbyt fajny :c ale i tak wszyscy mowia do ciebie NNN, wiec to nie problem Nefretete - UBOSTWIAM HE NAD ZYCIE swieeeetne, ale dobrze, ze nie dalas jej go na pierwsze, bo straciloby cala magie nazwisko, ktorego nie pamietam - WIEM ZE JEST NA N I JEST FAJNE. i kojarzy mi sie z nugatem. lubie nugat avatar - wszystkie avy NNN mi sie podobaja, bo ta modelka jest cudowna. ten tez jest ladny, choc nie jakis powalajacy; miewalas lepsze podpis - cytat jakos nieszczegolnie zapadl mi w pamiec, ale za to wyglada ladnie, wiec jest dobrze hyhy. bardzo gustowne odnosniki!
Colin - Takie swojsko kurcze filmowo niewiemjakie. Jak John czy cosik ;x ale co z tego. Colin lepsze od Johna <3
Fitzgerald - Aż chce mi sie powiedzieć haj hitla... nie nie nie. Nie podobuje mi sie po prostu ;x
Avatar - Szłodki <3 taki jakiś dziwnie przycięty mi się wydaje czy nie wiem co to tam konkretnie jest, ale co tam. jak można marudzić na blond loczka?
podpisik - jaki poetycki i głęboki tekst, ojacie xd nie no, przynajmniej wygląda po ludzku, a nie jak jakiś z dupy wzięty i nei pasujący jak pewien zielony tekst nad własnoręcznie robionym gifem, niepowiemukogo oO pasi mi, tak...zwyczajnie
Gilbert - cóż, nierozerwalnie kojarzy mi się z Gilbertami z pamiętników wampirów i tym z Ani z zielonego wzgórza :p Gilbert w mojej szkole miałby ciężko ;D Slone - nie wiem czemu, ale imię nie pasuje mi tu do nazwiska... które a propos kojarzy mi się z Sloanem z Chirurgów <3 avatar - kurde, gdyby nie podpis to prawie dałabym sobie uciąć wskazującego palca, że to Cole Mohr.... CUTE. podpis - 10000000000 pkt. za tekst na górze. Animka... jakby wywalić to zdjęcie z ręką w majtkach, to byłoby zupełnie fajnie.
Michelle - imię jest ładne, w ogóle uwielbiam imiona z końcówkę -elle czyli zazwyczaj francuskie i w ogóle Miśka i jest fajne. Adams - nazwisko zwykłe i kojarzy mi się raz - z rodzinką Addamsów, dwa z aktorką Amy Adams. W sumie nie jest źle, z imieniem wygląda ładnie. avatar - poprzedni jest lepszy, na tym ma jakaś dziwna minę i jest taki... nie taki. W sumie ja jakoś nie widze Niny Dobrev jako Eleny Gilbert, no ale... podpis - gif nawet w miarę, na pewno lepszy niż ten, gdzie ona płakała. Cytacik łądny. a ten dopisek rozwala
Tamara - Imię wydaje się jakieś pospolite, a jednak takie... niezwykłe. Trudno mi to określić ;o Jest fajne i pasuje do postaci. Poza tym jest takie... rosyjskie? Tamiś to Rosjanka, więc jest pro elo
Markowa - MARUŚ, hyhyhy Nie lubię tego imienia -.- ' Chociaż... nazwisko fajnie pasuje do imienia. A to plus!
Avatar - Nie podoba mi się :( prawie nie widać na nim twarzy modelki, a przecież ona jest taka ładniutka :( Podpis - Bardzo, bardzo fajny. No i cytat idealnie pasuje do opisu postaci
Imię- Strasznie mi sie podoba Kojarzy mi się z Paryżem i taką arystokratką :oO: Nazwisko-Bardzo zacne. ładnie wygląda do imienia a to duży plus a po za tym brzmi bardzo autentycznie. Avatar-Jedne z moich ulubionych na forum! czasem siadam i się w niego po prostu wgapiam. Boskie Podpis: Również jeden z moich ulubionych.,Świetny efekt na tym czymś co masz a cytat och!
Imię - wiadomo, Helena Bonham Carter w HP <3 W ogóle ładne imię, ale kojarzy mi się jeszcze z tą angielską księżniczką, której nie za bardzo lubię xD ... tak, odezwała się jej BFF xD Nazwisko - aaaaaaaah, pierwsze skojarzenie: JOHN LENNON. Swoją drogą dziwnie wygląda imię i nazwisko zakończone na 'x', może mniej by gryzło, gdyby w środku było jedno 'n'. Avatar - oooo nie, tunele!!!!!!! Fuj, fuj, fuj, fuj, fuj, jak można zrobić sobie taką dziurę w uchu, nie rozumiem.... : / Dziewczyna chyba ładna, nie wiem, nie widzę ;D Podpis - ale minimalizm, wolałabym tam widzieć jakieś zdjęcie/gifa/cytat.
Michelle - Podoba mi się, ale niestety już takie jest na forum :<. I kiedy piszę Michelle, automatycznie myślę o Miszy naszej, a nie o Tobie ; C. Tak samo jakby najpierw obejrzeć film, a dopiero potem książkę przeczytać. Już mam Michelle wyraźnie narysowaną i podkreśloną grubym markerem w wyobraźni swej. Adams - OJA! RODZINKA ADAMSÓW FOREVER! Kocham tę mhrroczną bajkę, która leciała kiedyś na jetixie. Nie mogłam się powstrzymać, aby się nie uśmiechnąć, jak je pierwszy raz na forum zobaczyłam : D. W dodatku idealnie pasuje do Twojej postaci. Avek Miszęl zacnej - Za słodki totalnie :<. Ładny jest, ale mi do Michelle nie pasuje. W dodatku ta aktorka, ona nie jest Miszęlowska prawie w ogóle :<. Chociaż jest wyraźny, wymiarowy, ładny i wgl. Podpis - Jest w nim wszystko co potrzebne, a mnie się nie chciało linkować, hehe. Ogólnie animacja ładna... DOBRY podpis, DOBRY : D.
Wilkie Twycross - chamsko i bezczelnie zerzniete z ksiazki, to bulwersujace :/ ale brzmi taaaak fajnie, ze ci wybacze! i mega pasuje do postaci, szczegolnie kozacki skrot WILK no i razem tez komponuje sie ladnie, wszystko jak najbardziej zacne. av - o jezusie swiebodzinski, ten model jest taki sliczny a to zdjecie takie paskudne :( naprawde, kiedys Wilku nalezal do najgoretszych cicach na forum, teraz jakos kompletnie do mnie nie przemawia. podpis - he he wszystko spoczko, foteczka i cytacik, ale szkoda, ze jednak nie pocisnelas linkow. w dzisiejszych czasach to podstawa!
Colin ~ ach, pierwsze skojarzenie to Colin Farrell i Bachleda-Curuś Nie no, imię nie jest jakieś nie wiadomo jak wymyślne czy też oryginalne, wręcz przeciwnie, ale.. W sumie to właśnie tylko takie znane pasuje do Colinka. Jest bardzo trafne ;d Fitzgerald ~ zawsze muszę patrzeć jak to się pisze ;d Ogółem to kojarzy mi się z ulubioną książką, gdzie jest podobne nazwisko, dla mnie niezwykle trudne do napisania :< Czyli na plus. Ach, co tam jeszcze? O, drugie skojarzenie to.. GĘŚ. Wiem, wiem, mam pusty mózg ;3 Fajnie komponuje się z imieniem, pasuje do Kolinosława, więc gites malines :d
Av ~ ładny, ładny, ale.. Jakoś mi tak nie pasuje do Colina :< Może to dlatego, że przyzwyczaiłam się do tego starego i nie wyobrażam sobie jakiegokolwiek innego? Całkiem możliwe.
Podpis ~ cytacik spoko, odnośniki są, ale.. kurczę, czegoś mi brakuje. Jakiś mały obrazek? Więcej kolorów? Ach, no i zakochałam się w Wubie <33333333
AAAA <3 Irek - zdradzę na samym początku, ale ja tu się zachwycam wszystkim w tym profilu.Irek Ci pasujeee :D Av - tylko jedno słowo: cute Podpis - zawsze padam przy 'BUNKE!' xDDDDD
Michelle Adams - niby ładnie, bo mało skomplikowanie, no ale właśnie. Jakoś brak mi oryginalności :< avek - bardzo zacny, ładna dziewczyna! podpis - odnośniki fajne, animacja średnio. Dziewczyna ma dziwną minę XDDD spoko, to tylko ja. Cytat bardzo mi się podoba <3 ale to mk Willa psuje efekt :< całościowo nie jest źle!
Boris - Awww Straasznie mi się podoba. Kojarzy mi się z Borysem Szycem, a tego ostatnio polubiłam i właściwie też ze mną, bo miałam mieć tak na imię, jakbym była mężczyzną Lavrov - Prawdziwie rosyjskie nazwisko. Ma świetny wydźwięk i kojarzy mi się z galaretką, choć nie wiem, dlaczego Avek - IDEALNIE pasuje do Borisa, aczkolwiek za mało na nim jego samego. Wolałabym jakieś zdjęcie z bliska, bo model jest boski, ale ogólnie to fajuśny. Podpis - Uwielbiam tą animację. Potrafię siedzieć i gapić się na nią godzinami <33333 Odnośniki są, Fenoloftaleina przepiękna, a cytat też niczego sobie.
Courtney - uwielbiam to imię! w sumie to jest takie swojskie, kojarzy mi się z COUNTRY i generalnie jak o nim myślę to wyobraza mi się jakieś rodeo i wypasanie krów w rytmach "Cotton Eyed Joe" ahahhahh Anderson - nic w special w sumie, ale łatwo je zapamiętać i pasuje do imienia, zatem jest na plusik! avatar - ommm nommmm ommmmmm oja, jezusieimaryjo, on jest boski i idealny, cudowny ta modelka absolutnie miażdży! kocham go a ta koszula w kratę sprawia, że jest jeszcze bardziej swojsko podpis - świetna animacja, mogę się na nią gapić i gapić, bardzo mi się podoba <3 cytacik też niczego sobie, chociaż dałabym go inną czcionką i fokle.
Manuel dorwałam cię wreszcie uwielbiam to imię, super fajne jest i kurde no nie wiem co tu dodać. Pasuje mi do jego postaci no
Rosado bardzo uroczo, równie piękne i epickie co imię :kefir:
Avatar najlepszy, najlepszy jaki był noo ta poza, włosy i ach <3 dodatkowo widziałam kolaż na którym był i ten model i josh, więc go kocham
Podpis taki nijaki :( ten róż razi i trochę mnie myli bo mi się kojarzy z tym, że Manuel jest homo, a nie jest ;< mogłabyś dać jakąś zacną fotkę albo coś
Hanna - imię kocham, ze względu na dobrą znajomą. Zacny skrócik Hania jest <3 I o dziwo, nie kojarzy mi się z eM jak miłość : D Pasuje do postaci i dobrze, że krótkie. Szybko można zapamiętać.
Glau - tak, tak, jestem nawiedzona i od razu widzę Taylor Warren, przez to gLAU xd Ładnie się komponuje z imieniem. Fajnie, krótko i ach :3
Avatar - dobra, tu już moja wyobraźnia szwankuje. Jedyne co przychodzi mi na myśl to.. UWAGA! Natasza z M jak miłość ;dd Ale ogółem to taki spoko, haniowaty i co chwila patrzę czy modelka nie trzyma w ręce królika Podpis - kocham gooo <333333 Pierwsze skojarzenie - Titanic, więc najsik. Lily wygląda tutaj mega No i cały czas liczę, że w końcu zobaczę za kim ona się tak ogląda, a tu dupa. Znów od nowa xd Odnośniki są - plus. No i kefir :kefir:
Kathleen - szczerze mówiąc, nie przepadam za tymi imionami na K, ale gorsze są w sumie na C, choć trzeba przyznać, że samo Kathleen brzmi tak.. uroczo i delikatnie, zwłaszcza przez to leen na końcu. No i skrót Kath jest ładny. Gardner - nikogo nie zdziwi, jak powiem, że kojarzy mi się z ogrodem. No i aż mi się przypomniał ten Twój podpis, jak dziewczyna leżała w wannie(?) na tle jakiejś łąki, czy co to tam było... Ale śliczny miałaś wtedy profil! Av - cudowny, piękny, uroczy, śliczny. Nie mogę się na niego napatrzeć! Jest taki delikatny i subtelny, a jej usta są cudowne. Podpis - gdzieś wcześniej już widziałam to zdjęcie i jest całkiem fajne, ale nie do końca zgrywa się z resztą, chodź jakie to ma znaczenie? Odnośniki są ładne i mają odpowiednie kolory.
Lauren - imię ładne, jakoś mi się kojarzyło zawsze z książką od angielskiego (tam często występuje to imię, nawet), a od niedawna również z aktorką Lauren Socha, wiec nie jest źle. Po prostu mi się imię podoba. Mallory - z innym imieniem lepiej by wyglądało, tu mi jakoś średnio pasuje. Ale aż tak źle nie jest. Avatar - no nie pasuje mi na Lau WYBITNIE. W ogóle ta modelka mi na nią nie pasuje, jakoś gryzie mi się z jej charakterem. Ani charakteryzacja nie podoba mi się, ani miejsce. Ty samo tyczy się sygny w podpisie. Po prostu jakoś robię się zła, im dłużej to oglądam. A odnośniki są w porządku.
Gabrielle - jak ta z "Gotowych na wszystko" Papillon - kojarzy mi się trochę z papilotem, pilotem i ping-pongiem xD Nie wiem czemu, ale nie pasuje mi to nazwisko w zestawieniu z Gabrielle. Avatar - <3 Podpis - Boże, ona wygląda jak Zooey Deschanel... <333
Michelle - strasznie lubię to imię, przez jedną z postaci ze Skinsów, no i na forum mamy jeszcze jedną Michelle, która ma takie fajne skróty od imienia jak Miśka, Misz i w ogóle, więc jak najbardziej mi się podoba Adams - uuch, i osobno i w połączeniu z imieniem to nazwisko brzmi tak strasznie prosto, ale i tak LUBIE TO xd Avatar - no i tu mamy problem, bo ja strasznie tej Niny nie lubię :C w ogóle mi się nie podoba, jest taka nijaka. Bez urazy, ale chyba żadne jej zdjęcie nie wyda mi się odpowiednio ładniutkie Podpis - bardzo podoba mi się ten cytat (bo piosenka też fajniutka, hle, hłe), no i miło, że są odnośniki, tyle ^^
Brooklyn - nigdy się nie spotkałam z takim imieniem i całe szczęście. A w ogóle to mam jakieś dobre skojarzenia z tym miejscem (nie żebym tam była, ale jakoś tak z filmów ^^) Toxic - ach, zawsze mi się podobało to nazwisko! I w dodatku idealnie pasuje do Ślizgonki. Avatar - taki jakiś średni. Co prawda jest kapelusz, więc w sumie git, ale w moich oczach i tak nie ratuje obrazka. Podpis - przejaśnienia, odnośniki, wszystko co być powinno.
Arachne - dziwnie kojarzy mi się z pająkiem, ale ogólnie mi się nie podoba mimo tego, że jest oryginalne :< Kjelling - tak samo inne jak imię, ale też niebyt fajne, chociaż na pewno ciekawe i przykuwające uwagę przynajmniej wyróżnia się wśród innych ;> Avatar - bardzo, bardzo fajny, chociaż przyuważyłam, że jednak ta modelka ma dużo innych lepszych zdjęć. świetne są te włosy opadające na twarz <3 no i koszula <3 Podpis - bez szału, ale gdy bardziej zawiesisz oko możesz zobaczyć fajny cytat
Charlotte - lubię, Szarlotka! to imię zawsze mi się jakoś dobrze kojarzyło, jest w porządku : D de la Brun - bawi mnie strasznie, zwłaszcza, że tak miał na nazwisko mój instruktor od jazdy. Oprócz "de la". Wydaje się na początku trochę przekombinowane, ale całość, wraz z imieniem, ślicznie się scala. Avatar - ZOSTAW GO, jest super. Magiczny. Drapieżny i piękny. Kocham tę modelkę przez Ciebie total Sygna - to już w ogóle kosmos, najpiękniejsza sygna na forum, musiałam zapisać sobie na dysk aż. Oniryczne, deliryczne, narkotyczne. Cudowne. Miłośćmiłośćmiłość. Ale jedyne co mi nie pasuje to fakt, że czcionka z podpisu nie ma polskich liter i wszystkie "ą", "ć" i takie tam idiotycznie odstają od reszty
Lunarie S. Deceiver - absolutnie kocham i imię, i nazwisko. Świetnie brzmi i jest oryginalnie. No i nazwisko ma swoje drugie dno. Wszystko idealnie pasuje do charakterku LSD! avatar - taki sobie, aczkolwiek lepszy od poprzedniego. Widziałabym tutaj jakieś zdjęcie w kolorze. Aczkolwiek niekoniecznie, ten nie jest zły! sygna - nie mogę się przestać gapić na tą animację. Zawsze jak czytam Twoje posty to najpierw zastygam nad Twoją sygną i do tego te kolorowe napisy, cudeńko. Ogółem bardzo mi się podoba!
Boris - ach, Borysek Tygrysek! barrrdzo pasuje, brzmi slicznie i w ogole lubie je; dobrze ze nie pocisnelas jednak Kostka, czy kogo tam mialas brac Lavrov - rowniesz sponio, szykownie komponuje sie z imieniem! serio, bedac rosyjskim obywatelem plci meskiej moglbym sie tak nazywac XD zaluje tylko ze nie mozna tego zacnie przetlumaczyc na polski :c avatar - mrrrrr! pomijajac oczywisty fakt, ze jestem zakochana po uszy a aaronie, to w dodatku to scena z nowhere boy CUDO podpis - zawsze sie na niego gapie, jest taki mega mega mega, sam seks po prostu! kocham, jeden z moich ulubionych na forum :manu: