Oke, taktownie nie będę wypytywać, będę trzymać kciuki i daj znać jak będziesz mógł o kim mowa, czy znam, czy on/ona zna mnie etc etc etc.
Siostra ci wyrasta na seksowną dziewuchę. Weź Ty uważaj na nią, oke? Tak mówię, bo skoro nawet JA to zauważyłem to wiesz, inni pewnie będą wywalać na nią jęzor.
Matthew C. Gallagher
Rok Nauki : III studencki
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 178
C. szczególne : zawadiacki uśmiech, podczas którego jego prawa brew zawsze unosi się nieco wyżej niż lewa; dołeczki w policzkach
Znasz. Chłopak. Ze szkoły. Na razie nie mogę więcej powiedzieć :X
A co do Carmel... naprawdę musisz mi o tym przypominać? Cały czas wodzę wzrokiem po chłoptasiach, którzy się kręcą wokół niej. Mam nadzieję, że jeśli już któregoś sprowadzi do domu, to chociaż będzie porządny. Inna sprawa, że nie wiem czy jakiegokolwiek będę w stanie zaakceptować ;/ Czemu siostry tak szybko dorastają...?
Jeremy Dunbar
Czystość Krwi : 0%
Wzrost : 179
C. szczególne : Ruchome tatuaże na prawym ramieniu, wyszczerz na gębie, kocia sierść na ubraniu, zapach gumy balonowej.
Nie wiem czemu siostry tak szybko dorastają, bo nie mam siostry :D Ale zobacz, przynajmniej ma powodzenie. Choć fakt, miejmy na nią oko, by nie wpadła w łapska jakiegoś kiepskiego ziomka.
Taka kolej rzeczy. Jakiegoś będziesz musiał zaakceptować. Może wybadaj czy myśli o jakimś na poważnie czy coś ? Będziesz mieć wtedy rękę na pulsie.
Matthew C. Gallagher
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 178
C. szczególne : zawadiacki uśmiech, podczas którego jego prawa brew zawsze unosi się nieco wyżej niż lewa; dołeczki w policzkach
Czy to normalne, że jak myślę o jej przyszłych chłopakach, to patrzę na swoich kumpli i myślę, że wielu z nich zdecydowanie nie chciałbym widzieć w tej roli?
Eh, tylko jak ją o to zapytać? Jak spytam wprost, to się pewnie tylko naburmuszy i niczego się nie dowiem ;/ Ty, Jerry! A może Ty byś jakoś wybadał sytuację? Tobie prędzej coś chlapnie niż mi?
Chociaż... zapomnij. Głupi pomysł.
Jeremy Dunbar
Czystość Krwi : 0%
Wzrost : 179
C. szczególne : Ruchome tatuaże na prawym ramieniu, wyszczerz na gębie, kocia sierść na ubraniu, zapach gumy balonowej.