Szczerze mówiąc, po ostatnim spotkaniu koła miłośników zwierząt mam wrażenie, że żółty śnieg to coś, co chciałoby się do mnie przylepić, albo przynajmniej zmusić żebym w to wdepnął.
w sumie... nie będę Cię lepiej wprowadzał w szczegóły
Właściwie miałem zostać w Rosji aż do nowego roku, ale nie mam tu żadnych konkretnych planów.
Czy to jakaś propozycja?
*kilka godzin później*
Chyba jednak nie...
*dzień później*
Hej, przecież tylko żartowałem. A Ty co robisz w Sylwestra?
*półtora dnia później*
Obraziłeś się? Wszystko ok?
Jeremy Dunbar
Rok Nauki : III studencki
Czystość Krwi : 0%
Wzrost : 179
C. szczególne : Ruchome tatuaże na prawym ramieniu, wyszczerz na gębie, kocia sierść na ubraniu, zapach gumy balonowej.
Sorry ziomuś, nie byłem w stanie odpisać. Pobiłem się z jednym gościem i rozszczepiłem sobie rękę. Boli mimo, że ją wygoiłem i ciężko było pisać.
*15 minut później, był cały czas dostępny*
Przyjedź na Sylwka tutaj, przenocuję Cię. Nie będziesz przecież spać w Hogu, ileż można
Jeszcze nie wiem gdzie idę na Sylwka. Nie mam kiedy o tym pomyśleć, ale w święta coś ogarnę, jeśli będzie mi się chciało myśleć o jakiejkolwiek imprezie
Lazar Grigoryev
Czystość Krwi : 25%
Wzrost : 182cm
C. szczególne : Tatuaże, kolczyk w języku, przekłute uszy, silny rosyjski akcent
Oddam nerkę za whiskey. Albo lewe płuco. Cokolwiek, za jakikolwiek alkohol :blołin:
Nigdy się nie rozszczepiłeś? Mi się to zdarzyło już drugi raz w ciągu sześciu miesięcy. To przy teleportacji. Jeden kawałek ciała zostaje w jednym miejscu, a reszta ciała przenosi się do miejsca docelowego. Zgubiłem w kanale teleportacyjnym kawałek przedramienia. Nie polecam próbować tego w domu
:sasasasa:
Zapraszam, bo jesteś równy gość i co masz kisić się w Rosji, skoro masz do zwiedzania jeszcze tyle Wielkiej Brytanii
Chce sie upic. Do nieprzytomnosci. Co Ty na to?
Lazar Grigoryev
C. szczególne : Tatuaże, kolczyk w języku, przekłute uszy, silny rosyjski akcent
Jeszcze nie wiem kiedy, ale pewnie jeszcze w tym miesiącu
Motocykl, Turnov póki co, bo wiesz, jeśli będzie zbyt widowiskowe cacko to nie wiadomo kto się na to mógłby połasić, a parkować będę musiał niestety przed kamienicą. Poza tym na początek wolę lekki pojazd :D Szybki, nie przegrzeje się, ale za to niestety po stłuczkach będzie cierpieć podwójnie.
Jasne, ziomek! Będzie trzeba go przetestować i wgl :D Jaram się jak dzieciak
Lazar Grigoryev