dla Ciebie zawsze znajdę czas! Czy piwo byłoby dobrą motywacja do nauki transmutacji?
chyba raczej wie, nie? Nie sądzę, żeby chciał ode mnie czegoś innego niż przyjaźni :O
mogę? Źle reagujesz na pytania o Gryfonów Fil. Nie martw się, po Thatcherze sama jestem do nich gorzej nastawiona.
Jak go widziałam ostatnio, czuć było od niego zapach mięty. Może lubi miętowe czekoladki? Najlepiej wcale się nie całować, o! Co ja bym zrobiła bez Ciebie i Twoich rad :)
Ty też myślisz teraz o tym piwie z koleżanką?
Fillin Ó Cealláchain
Rok Nauki : III studencki
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 175
C. szczególne : czarne, wąskie ubrania; mocny irlandzki akcent; prawie udany tatuaż na szyi, nad karkiem : all four boyd;
dlaczego? powiedział: chodz na totalnie przyjacielskie piwko, bo wygladasz jak dobry ziomek, a nie dobra dupeczka, ktora moglbym poderwac! jesli tak nie bylo, to nie uwierze;
mam wrazenie, ze uciekla mi jakas historia z tym twoim gryfonem do ktorego znienacka wzdychasz co raz???
no pewnie, ze najlepiej w ogole; sluchaj jesli mieta to podejrzane, pewnie zuje gumy, zamiast myc zeby;
Nie. Mogę umrzeć dziś sama. Przynajmniej będziesz wiedział. Znów piłeś z Boydem na umór? Wątroba wam padnie. Z tego co słyszałam chyba najmocniej niewdzięcznością. Oddałam im ten pierścionek - niedoszłym teściom. Na rodzinnej kolacji bez mojego niedoszłego przyszłego męża.
Fillin Ó Cealláchain
C. szczególne : czarne, wąskie ubrania; mocny irlandzki akcent; prawie udany tatuaż na szyi, nad karkiem : all four boyd;
Myślę jednak nadal, że powinnam umrzeć i potem zdecydować, czy ewentualnie kontynuować wędrówkę po ziemi. Rozmawiałam też z Jerrym, byłam uczciwa i mogę też to zamknąć. Plus taki, że może dzięki mnie będzie mądrzejszy. Picie do śmierci nie wydaje się w sumie takim złym pomysłem, zwłaszcza na czarno. Poradzę sobie, nie martw się. A Ty? Jak się czujesz? Rozmawiałeś z Sol?
Fillin Ó Cealláchain
zmieniłem zdanie, zapomniałem że tobie przecież nie można dawać alkoholu, musimy rozwiać twoje troski czymś innym, ciężko będzie znaleźć jakiś sposób bez alko, ale wymyślę; Ja świetnie, nie musisz pytać o Sol za każdym razem to nie jest moja porzucone narzeczona xd Co powiedziałaś jerryemu takiego?
Wybacz, że się o Ciebie martwię?? I skąd ten niedorzeczny pomysł, że jestem smutna? Butelkę i tak sobie kupiłam. Wypije ją sama za to z "porzuconą narzeczoną" ... Nic. Prawdę. Podziękowałam mu, powiedziałam, że nic od niego nie oczekuję i w sumie tyle. Powinnam jeszcze dodać, że ma tragiczny gust do kobiet. Ah no i dałam mu wreszcie ten prezent. Nawet jak jesteś absolutnie wredną małpą: Twoje zdrowie, Fillin.
Fillin Ó Cealláchain
wybaczam; halo miałaś nie pić sama co to za obiecywanie nadaremne? No, powinnaś mu przekazać, jest ma okropny gust, atrakcyjna, mila, pani prefekt z widzą transmutacji na poziomie nauczycieli; dramat. Nie przyjmuje mojego zdrowia jeśli jesteś samotną wredną małpa. Wobec tego bede przez ciebie chory.
To wyjątkowa okazja. Jutro muszę ogarnąć sobie mieszkanie, bo raczej nie chcą mnie w najbliższym czasie widzieć. Poza tym, hej, nie często zrywa się zaręczyny najpierw z teściami, a potem sową z facetem. Mało elegancko. No wiem, Dramat. On zasługuje na fajniejszą dziewczynę do randkowania i z pewnością ma ich na pęczki, nie będę mu wchodziła w życie z buciorami ani się naprzykrzała. To nie w moim stylu. Bardziej rozrywkową może? Nauczyciele są zwykle dość nudni. Chociaż kurde, uwierzysz? Znalazłam swoje czerwone szpilki w szafi, może czas do nich wrócić. Nie kradnij moich przezwisk i nie używaj ich na mnie, to mało eleganckie - tak, jak mój list z pudełeczkiem. Nie będziesz przeze mnie chory i właściwie zanim odpisałeś, już ten toast wypiłam, więc s ięnie liczy. W sensie Twoje oburzenie :*
Fillin Ó Cealláchain
jeśli nie masz mieszkania zapraszam do mnie póki szukasz, wiesz że świetnie się że mną spi; możesz w tych czerwonych szpilkach do mnie wpaść Jego strata, wiele ciekawszych nie znajdzie. Przeciez jesteś rozrywkowa ja się z Tobą dobrze bawię, kiedy nie próbujemy się zabić. No ty mało elegancko zrywasz ja malo elegancko cie przezywam, co zrobic. Zachoruje przez ciebie z pewnoscia pewnego dnia! Dlatego musisz juz byc grzeczna i rozsądna.
No chyba zwariowałeś! Boyd nie byłby zadowolony ze współlokatorki, która może namieszać w waszym męsko-ghulowym świecie. Jesteś cudowny, ale nie mogę Ci się tak zrzucać na głowę i w sumie na Ciebie, skoro podobno włażę przez sen i robię z Ciebie materac. Mogę jednak zajrzeć w szpilkach, jeśli sprawi Ci to przyjemność. Bo też jesteś trochę dziwny. Nie wiem właściwie, na jakiej zasadzie działamy, bo to sprzeczne z logiką. Chyba dlatego dość wyjątkowe. Głupi. Wcale nie zachorujesz, odpukaj to!
Mam chyba trochę dość bycia rozsądną i grzeczną - NIE WLICZAJMY W TO MOJEGO ROMANSU Z WHISKEY I KAWĄ.