Autor | Wiadomość |
---|
C. szczególne : Tatuaże; kolczyki; wilkołacze blizny; bardzo umięśniony; skórzana obroża ze złotym kółkiem; od 14.02.2022 pierścionek zaręczynowy!
Dodatkowo : Wilkołak, Legilimencja
| Re: Mefisto i Emily Wto Mar 24 2020, 14:33; | |
| ... Trochę? Po prostu głupio brzmi Czy ty jakby... randkujesz? Znaczy randkowałaś? Tak w sensie wiesz, takich serio umówionych wyjść i w ogóle |
|
| |
C. szczególne : Czerwone usta, zawsze!
| Re: Mefisto i Emily Wto Mar 24 2020, 14:38; | |
| oh, mogłam jednak przemyśleć te rozmowe xD moja jedyna randka w życiu skończyła się Natem atakującym Jerry'ego, z którym byłam Ale do tego czasu było fajnie ._.' |
|
| |
C. szczególne : Tatuaże; kolczyki; wilkołacze blizny; bardzo umięśniony; skórzana obroża ze złotym kółkiem; od 14.02.2022 pierścionek zaręczynowy!
| Re: Mefisto i Emily Wto Mar 24 2020, 14:40; | |
| ...też mogłem... Nathaniel to sku - ech, pozdrów. Środkowym palcem najlepiej. W KAŻDYM RAZIE. To słabo. Bo postanowiłem super spontanicznie zaprosić Sky'a na randkę. I jakby... no ja nie randkuję, Liam się niezbyt liczy... |
|
| |
| Re: Mefisto i Emily Wto Mar 24 2020, 14:47; | |
| Ale słodko! . Aczkolwiek jak liczysz na rady, to jestem najgorszą możliwą opcją Mnie Jerry kupił mugolskim miejscami. Może coś co Sky lubi? |
|
| |
| Re: Mefisto i Emily Wto Mar 24 2020, 14:50; | |
| Nie wiem czy tak słodko, skoro zaprosiłem przed rozkminieniem jakiegoś sensownego planu Właśnie w tym rzecz, nie znam go jeszcze aż tak dobrze i no... staram się wymyślić względnie bezpieczną opcję... To taka głupota, alee on niedawno skończył jakiś szalony związek i chcę po prostu- nie wiem, żeby się dobrze bawił? Nie chcę go dobić beznadziejną randką, o. Ani siebie. |
|
| |
| Re: Mefisto i Emily Wto Mar 24 2020, 15:35; | |
| Nadal słodko. Coś wymyślisz fajnego Hmm... nie wiem, może po prostu jakaś klasyka, kolacja, teatr? Chociaż pewnie fajnie by było jakby to było bardziej w waszym stylu. Skoro już trochę się spotkacie to na pewno coś wiesz? Jak się poznaliście? I co robiliście na pierwszym spotkaniu? Jakieś szczegóły! |
|
| |
| Re: Mefisto i Emily Wto Mar 24 2020, 15:50; | |
| Oby nie za słodko? Pytał mnie w ogóle czy byłem na randce Z MĘŻCZYZNĄ. I to wyszczególnienie jakoś mnie tknęło Myślałem o teatrze... albo nawet kinie. I kinie samochodowym. Merlinie. A, przyszedł do mnie po tatuaż. I potem znowu. Potem to już w ogóle jakoś przypadkiem na siebie wpadliśmy. Trochę chyba spieprzyliśmy kolejność, booo już ze sobą spaliśmy, a randka dopiero teraz... Ale to chyba dobrze. Chociaż brzmi słabo, nie? |
|
| |
| Re: Mefisto i Emily Wto Mar 24 2020, 15:56; | |
| Hm, a myślisz, że to ma jakieś znaczenie? Kino samochodowe brzmi bosko Cóż, akurat to nie mi oceniać Bywają gorsze początki... Zresztą, nie ma tu przecież żadnych zasad. Fajnie, że checie chodzić też na randki <3 Czyli to już oficjalnie twój chłopak? |
|
| |
| Re: Mefisto i Emily Wto Mar 24 2020, 16:02; | |
| Nie myślałem, teraz myślę XD Znaczy chyba mam wywalone na takie rzeczy, bo... bo trochę whatever, nie? Byle było przyjemnie? Nie... Hm, nie, nie, nie nazywajmy tego tak jeszcze może, to jakoś... dziwnie brzmi. Może zaczekajmy chociaż do tej jednej nieszczęsnej randki Ej dobra, mam pomysł i chyba nie jest zbyt tragiczny! |
|
| |
| Re: Mefisto i Emily Nie Paź 18 2020, 22:37; | |
| Przyjdziesz na spotkanie SLM? Nikogo tu nie znam... poza jakimś dziwnym kologą Nessy który wpadł pokrzyczeć Też powinieneś się zapisać! |
|
| |
| Re: Mefisto i Emily Nie Paź 18 2020, 22:39; | |
| ...polazłaś sama słuchać politycznych krzyków? ._. Gdzie to jest dokładnie? |
|
| |
| Re: Mefisto i Emily Nie Paź 18 2020, 22:41; | |
| Poszłam ich wesprzeć, po tym co ostatnio się dzieje to się przyda ._. Mój ojciec siedzi na spotkaniu KC więc próbuje ratować honor tej rodziny Pub pusta klata |
|
| |
| |
| |
| |
| |
|