C. szczególne : wygląda zdecydowanie młodziej niż pokazuje metryka, ma wyraziste oczy, ufarbowane na szaro włosy do linii bioder i bardzo jasną karnację
Ostatnio zmieniony przez Xanthea Grey dnia Sob 11 Maj 2019 - 19:31, w całości zmieniany 1 raz
Autor
Wiadomość
Casey O'Malley
Czystość Krwi : 90%
Wzrost : 183
C. szczególne : gardłowy głos, zbielałe prawe oko, blizna po oparzeniu na prawej części twarzy, tatuaże na przedramionach, mniej widoczne - uwydatnione żyły i papierowa skóra - wszystko mniej rzucające się w oczy przez wili urok
Nie wiem na czym stoisz z tymi eliksirami pozalekcyjnymi, ale odkryłem dwa nowe talenty. A wiesz, że nie mówię tego z przyjemnością, bo nic nie wkurza mnie bardziej niż młodzież, która w przyszłości ma szansę prześcignąć mnie czy Ciebie.
@Aiyana Mitchelson – ta pierwszoroczna od Helgi, mugolaczka z pochodzenia, pierwszy raz miała styczność z eliksirami na zajęciach, a poradziła sobie z materiałem dla starszych klas. Śledź ją na zajęciach, jeśli będziecie mieć wspólne, żeby zweryfikować czy miała szczęście początkującego czy to naturalny talent.
@Clementine Bardot – chyba nowa w szkole, nie pamiętam jej z poprzednich lat. Albo po prostu jej nie pamiętam. Jest z Gryffindoru, więc może nie miała ze mną zajęć. Możliwy też naturalny talent. Miej ją na oku.
C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
Powiedziałem wszystko, co miałem w temacie. Nie uważam, by było konieczne rozmawianie o tym, czy to w czyimś gabinecie, czy poza nim. Jeśli Twój niepokój wychodzi z mojego zachowania, to raczej nie pomogę. Jeśli z innej sprawy, to chyba kwestia, jaką musisz obgadać z O'Malleyem.
Max
C. szczególne : gardłowy głos, zbielałe prawe oko, blizna po oparzeniu na prawej części twarzy, tatuaże na przedramionach, mniej widoczne - uwydatnione żyły i papierowa skóra - wszystko mniej rzucające się w oczy przez wili urok
C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
To się dobrze składa, bo jakoś nie kojarzę, bym prosił o rozwiązanie tego problemu. To sprawa między mną a O'Malleyem i obydwoje wiemy, jak to wyglądało. Co do oparów wiggenu, to mogły być równie bezpieczne co nie. Nie wiesz, co Shercliffe wrzucił o kociołka i jaką reakcję to wywołało. A w kwestii uczniów i bezpieczeństwa, to zapewniam Cię, że mało kto czuje się w tej szkole dobrze, a o bezpieczeństwie nawet nie ma co wspominać, bo to jakiś jebany żart. Jeśli będę wiedział, że ktoś potrzebuje pomocy, skieruję go do kogoś, kto faktycznie może mu jej udzielić, nie martw się o to. Tak samo nie martw się o Laboratorium Medyczne, wszystkie moje zajęcia są odpowiednio zabezpieczone, a do tego mam do pomocy całe naręcze naszych kochanych prefektów, którzy w razie czego pokazują, że te odznaki to jednak nie tylko jakieś świecidełka do rozbicia o kant dupy.
Max
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 1.71 m
C. szczególne : długie kręcone włosy, pieprzyki po lewej stronie twarzy
Chciałam zgłosić się na wycieczkę organizowaną przez Panią i profesora Swansea.
Fern A. Young
Casey O'Malley
Da się załatwić. A może będę miał nawet dla Ciebie kolejne zlecenie, ale to dopiero po tym szaleństwie. U Ciebie czy u mnie?
C.
Casey O'Malley