Jedna z byłych użytkowniczek potrzebuje pomocy - wypełnienia ankiety w sprawie osób LGBTQ na forkach - jeśli ktoś z was miałby ochotę, to tu jest link - zapewniam, wypełnienie tego zajmuje maksymalnie 5 minut :rendeer:
Neirin Vaughn
Rok Nauki : I studencki
Czystość Krwi : 10%
Wzrost : 196cm/106kg
C. szczególne : Oparzenia: prawa noga, część nogi lewej, część torsu, wnętrze prawej ręki. Blizny po porażeniu prądem: wewnętrzna część lewej dłoni i przedramienia.
The member 'Neirin Vaughn' has done the following action : Rzut kośćmi
#1 'Rdzeń - różdżka' :
--------------------------------
#2 'Drewno - różdżka' :
#3 'Długość - różdżka' :
C. szczególne : Oparzenia: prawa noga, część nogi lewej, część torsu, wnętrze prawej ręki. Blizny po porażeniu prądem: wewnętrzna część lewej dłoni i przedramienia.
The member 'Neirin Vaughn' has done the following action : Rzut kośćmi
#1 'Rdzeń - różdżka' :
#2 'Drewno - różdżka' :
#3 'Długość - różdżka' :
The member 'Liam A. Rivai' has done the following action : Rzut kośćmi
#1 'Rdzeń - różdżka' :
#2 'Drewno - różdżka' :
#3 'Długość - różdżka' :
Czystość Krwi : 25%
Wzrost : 175
C. szczególne : anorektycznie chudy, ma kilka tatuaży i kolczyków, naderwane ucho, blizny na twarzy, rękach i plecach, bardzo widoczne cienie pod oczami
^ Nie wiem, co oni tam wyrabiają, ale już wykorzystam temat i poinformuję, że jak ktoś jest w Poznaniu, albo ma blisko, to jest takie fajne wydarzenie niedługo
Osoby odpowiedzialne za funkcjonowanie forum: tworzą, sprawdzają, poprawiają, doradzają, a przede wszystkim – zmieniają. Chętnie pomogą Ci odnaleźć się na forum i rozwiążą problemy, z którymi się do nich zwrócisz. Ogólne zadania: sprawdzanie kart i podań, aktualizowanie stanu galeonów, upomnienia o zaległe punkty i dyplomy, cele postaci, kontrola nad Mistrzami Gry
MISTRZOWIE GRY
Kreatorzy fabuł, zawsze gotowi do zasypania Was ingerencjami, lokacjami i innymi projektami. Można śmiało nazwać ich działem kreatywnym Czarodziejów. Ogólne zadania: prowadzenie eventów i wątków, tworzenie ingerencji i akcji startowych
Fillin Ó Cealláchain
moderator „W dziewięćdziesięciu przypadkach na sto dobre lanie daje zbawienne skutki!”
Prywatnie utożsamia się z: Gryfonami W skrócie: rozrywkowa | żartobliwa | nocny marek
• Zwierzchnik modów • Kółka zainteresowań • Wsparcie fabularneZajmuję się głównie fabułą oraz eventami. W sprawach życia i śmierci, zapraszam do mnie. Kiedy nie czaruję; siedzę z drinkiem, oglądając seriale albo grając na PS.
moderator „Trzeba być bardzo dzielnym, by stawić czoło wrogom, ale tyle samo męstwa wymaga wierność przyjaciołom.”
Prywatnie utożsamia się z: Gryfonami W skrócie: przyjacielska | entuzjastyczna | żartowniś
• Spis zawodów • Rozliczenia wynagrodzeń • GenetykiLubię odpowiadać nawet na najdziwniejsze pytania, a sama z siebie najczęściej zajmuję się technicznymi obowiązkami. W wolnym czasie merdam ogonkiem i wyję do księżyca!
moderator „Sam nie wiedział, czy pragnie czyjegoś towarzystwa, czy woli być sam. Kiedy był z innymi, miał ochotę być sam, a kiedy był sam, odczuwał chęć znalezienia się między ludźmi.”
Prywatnie utożsamia się z: Gryfonami W skrócie: miła | perfekcjonistka | zgrywus
• Nieobecności i ściąganie rang nieaktywnym postaciom • Toplista postaci • Spisy fabularneZawsze chętnie ze wszystkim pomogę! Zajmuję się głównie stroną mechaniczną forum i w tym czuję się najlepiej. Jeśli sprawiam wrażenie, że gryzę – jest mylne!
moderator „Wyglądasz bardzo zdrowo, Potter, więc wybacz mi, ale nie zwolnię cię z obowiązku odrobienia pracy domowej. Chyba że byś umarł, wtedy możesz śmiało czuć się zwolniony.”
Prywatnie utożsamia się z: Ślizgonami/Puchonami W skrócie: brak poczucia humoru | opiekuńcza | pracoholiczka
• Genetyki • Kieszonkowe i stypendia • Wsparcie fabularneStaram się pomagać ze wszystkim, chociaż największą przyjemność sprawia mi wymyślanie eventów, lokacji i sprawdzanie genetyk. Gdy nie czaruję, spędzam czas przy grach, książkach lub gotując.
moderator "Ja nie szukam żadnych kłopotów – to kłopoty zwykle znajdują mnie."
Prywatnie utożsamia się z: Ślizgonami W skrócie: pechowiec | wygadana | poczucie humoru
• Spis lokacji, mieszkańców i uczniów • Zajęte wizerunki i poszukiwania • Wsparcie fabularneStaram się pomagać w każdej sytuacji, czasem lubię namieszać fabularnie. W wolnych chwilach jestem magnesem na niewyobrażalne przypadki pecha.
moderator „No, każdy wie co to jest quidditch... to się gra w powietrzu, na miotłach, i są cztery piłki... Cholibka, nie jest tak łatwo wyjaśnić zasady.”
Prywatnie utożsamia się z: Gryfonami W skrócie: przewrażliwiony | infantylny | zbieracz
• Quidditch • Wytwarzanie przedmiotów • SzlabanyŚrednio raz w miesiącu wprowadzam na czacik chaos i sportowe przepychanki. W pozostałe dni knuję, jak uczynić te batalie jeszcze bardziej zaciekłymi. Żyję rozpisywaniem mechanik i kostek.
moderator „Nawet mnie samego mój mózg czasem zaskakuje.”
Prywatnie utożsamia się z: Krukonami W skrócie: spokojny | leniwy | szczery
• Prorok Codzienny • Wizzenger • Wsparcie fabularneW chwilach pomiędzy siedzeniem na czacie i nic-nie-robieniem, hobbystycznie prowadzę ingerencje. Jeśli jesteś za bardzo przywiązany do swojej ręki, wiesz gdzie mnie znaleźć.