No dobra. Na wstępie... Nie rysowałam od dawna. Serio. Od dawna mam na myśli jakieś cztery-pięć lat. Także ten, proszę o wyrozumiałość! Pierwsza osoba, która poprawnie rozpozna, kto jest na rysunku, otrzyma po 100 punktów na każą dziedzinę do kuferka :/
Cichy jest wielki duchem! a drużyna O'Shea jest piękna, piękna i niech każdy nam zazdrości, hehe. I Cesia bardzo ładnie rysuje - nie dawajcie sobie jej wmówić, że nie umie : ///////
@Elliott Van der Vyver boże, jestem absolutnie pewna, że Zilya to regularnie sobie śpiewa! Jak była młodsza, to się w nim kochała na stówę ;/ w ogole kiedyś jak robiłam audycję radiową z merlinową to ją rozpoczęłyśmy tą piosenką XD Tak że MIŁOŚĆ STO PRO!!!!!
Btw, czemu nie działają mi powiadomienia, że ktoś mnie w poście oznaczył? :/ Przypadkiem tu zajrzałam ;//
+ edyta
jak ją będzie na motorze woził, to jej będzie puszczał takie hiciory
jak sie nauczy spiewac bielyje rozy to zil sie mu rzuci w ramiona ignorując fakt ze ON NIC NIE OGARNIA Dobra, to teraz w watku musze napisac, ze zil to nuci. IDZIEMY NA GORONCE ROMANSE.
Na jej wieś pewnie tatu dopiero co dotarło, więc będzie pod wrażeniem, że takie hity znasz!!
Raphael de Nevers napisał: - Oni w ogóle są strasznie mili, nawet jeśli Arsène naczytał się za dużo dekadenckiej poezji i nie docenia piękna świata i czyta zbyt wiele traktatów filozoficznych - roześmiał się cicho, składając delikatny pocałunek na dekolcie Sereny. - O ile nie doprawi obiadu Schopenhauerem albo innym równie wesołym myślicielem, może nawet dotrwamy do deseru