W przypadku przewidzianej nieobecności na forum, w owym temacie, kopiując poniższy formularz, informujemy o czasie trwania braku obecności w grze. Nieobecność można wziąć na maksymalnie dwa miesiące - istnieje możliwość jej przedłużenia poprzez kontakt z administracją. Po zakończonej dwumiesięcznej nieobecności na powrót do gry przysługują dwa tygodnie, następnie postaci może zostać zdjęta ranga. Uwaga! Tylko konta wpisane pełnym nickiem postaci będą miały zaznaczaną nieobecność!
Kod:
<zg>Kto: </zg>Pełne nicki wszystkich postaci (tylko one będą brane pod uwagę) <zg>Od kiedy, do kiedy: </zg>wpisz <zg>Dodatkowe informacje: </zg>wpisz
Marcella Hudson
Rok Nauki : I studencki
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 1.67 m
C. szczególne : piegi na całej twarzy, gęste brwi, rumiane policzki i pomalowane usta
Kto: Marcella Hudson, Gale O. Dear, Sierra O. Swansea Od kiedy, do kiedy: od dziś do... maksymalnie Dodatkowe informacje: sprawy osobiste, depresja, żyćko, ludki co mają ze mną wątki niech kończą je z czaroduszą. Nie chcę Was blokować.
Kto: Desmond K. Nawthorne Od kiedy, do kiedy: wszystkie weekendy do 15.12. Dodatkowe informacje: mam zjazdy w Waw i dużo innych spraw na weekendy rozłożonych, tak więc po prostu w te dni będzie mnie mniej, ale w tygodniu normalnie obecna!
Kto: Adela Honeycott, Louise Finley-Sherman Od kiedy, do kiedy: od tygodnia do 11 listopada Dodatkowe informacje: mam bardzo oblożone weekendy i dużo do ogarnięcia w moim życiu. Myślę, że jak nadrobię obecne zaległości (postaram sie do jutra odpisac wszystkim), to będę w miarę regularnie odpisywac w wątkach, ale ogolnie moja dostępność bedzie ograniczona.
Wolfgang Aniston
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 189
C. szczególne : zapach czilli-pieprzowy z papierosów, eleganckie garnitury
Kto: Huxley Williams, Issy Rain, Wolfgang Aniston, Fitzroy Baxter, Augustine Od kiedy, do kiedy: nie ma mnie w żadne weekendy i długie weekendy zaczynając od tego, aż do weekendu 27.11 Dodatkowe informacje: ale w tygodniu jestem!!
Kto: Veronica H. Seaver, Valerie Lloyd, Matilda Shercliffe, Persephone Aniston, Benjamin Auster, Antonio Díaz (więcej was nie miałam cnie) Od kiedy, do kiedy: de facto od zeszłego piątku do myślę 4 listopada Dodatkowe informacje: tak po prawdzie to postaram się być cały czas, ale moje tempo mocno zwolniło, bo ambitnie poszłam wszędzie i teraz muszę się z tego wykopać. Lekcje/kółka/wątki do końca października to mój priorititi a mam tylko dwie ręce, także wolę szczerze napisać, że potrzebuję czasu. NIE WYRABIAM. Plus jutro od jutra będę na grobbingu i może być różnie z czasem i tak.
przedłużone na trzy miesiące
Kate Milburn
Rok Nauki : II studencki
Czystość Krwi : 10%
Wzrost : 173
C. szczególne : karminowe usta, nosi pierścień uznania, jej spódnice bywają krótkie i jest to eufemizm, kolczyk w pępku
Kto: Kate Milburn, Danielle Carlton, Bridget Hudson, Lyra Frasier, Noreen Finch Od kiedy, do kiedy: 2-5.11 Dodatkowe informacje: Prawdopodobnie nie będzie mnie na forum "wcale", możliwe, że będę pisała pojedyncze rzeczy, ale raczej malutko. Na dc bez zmian jakby ktoś coś chciał (chyba że jednak nie będę miała internetu to wtedy tam też mnie nie będzie )
Trevor Collins
Wzrost : 178
C. szczególne : czuć od niego zapach akonitu i mięty;
Kto: Trevor Collins, Iris Skylight, Barnaby Bazory Od kiedy, do kiedy: do 3 listopada Dodatkowe informacje: na discordzie jestem normalnie, odpisywać będę z poślizgiem lub wcale :)
Kto: Iris Skylight, Barnaby Bazory, Trevor Collins Od kiedy, do kiedy: 6 listopada do 23 listopada Dodatkowe informacje: będę dostępna na discordzie a posty będą pojawiać się pojedynczo, nieregularnie i tylko w aktualnie trwających wątkach.
Marla O'Donnell
Czystość Krwi : 25%
Wzrost : 168 cm
C. szczególne : szeroki uśmiech, koścista sylwetka, bardzo ekspresyjny sposób bycia, irlandzki akcent, często wplata kolorowe apaszki we włosy
Kto: marla o'donnell, thomas maguire, royce baxter, ada ainsley Od kiedy, do kiedy: 8-12 listopada* Dodatkowe informacje: w sprawach zycia i smierci bede na discordzie
Kto: sid carlton, henry finch, zoe brandon, ricky mcgill, ryan maguire Od kiedy, do kiedy: 5-12.1 do końca miesiąca Dodatkowe informacje: nie będzie mnie ani w postach ani na dc będę pisać tylko w weekendy
Ostatnio zmieniony przez Sid Carlton dnia Wto Lis 12 2024, 22:29, w całości zmieniany 1 raz
Isolde Bloodworth
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 177 cm
C. szczególne : zjawiskowo długie nogi, blizna na prawym boku, arystokratyczny akcent, tytanowy pierścień (pierścień działania)
Kto: Isolde Bloodworth, Wally Shercliffe Od kiedy, do kiedy: 9-11.11. (choć pewnie 11.11. już będę uchwytna) Dodatkowe informacje: towarzyskości. będę raczej nieuchwytna (na dc też)
Wiktor Krawczyk
Rok Nauki : VII
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 160cm
C. szczególne : Mańkut, Rude włosy, centymetrowa blizna na udzie w kształcie smoka. Na policzkach i nosie ma piegi, które według rodzeństwa dodają mu uroku. Amulet Uroborosa zawsze na szyji +1 ONMS
Kto: Malakai O'Malley, Salem Latif, Lennox Rain Od kiedy, do kiedy: jeszcze do końca tego tygodnia Dodatkowe informacje: sorki, że dopiero teraz zgłaszam, za dużo na głowie :c
Kto: @Emily Rowle@Rocco Swansea@Heaven O. O. Dear Od kiedy, do kiedy: Już widać od kilku dni, przepraszam że dopiero zgłaszam, powiedzmy tak na dwa tygodnie przynajmniej od poniedzałku do piątku, w weekendy postaram się trochę ponadganiać!
Terry Anderson
Rok Nauki : VI
Czystość Krwi : 0%
Wzrost : 173 cm
C. szczególne : mocny szkocki akcent, piegi na całym ciele, kilka pryszczy na twarzy, niedawno przeszedł mutacje
Kto: Terry Anderson, Lyssa Heartling Od kiedy, do kiedy: w zasadzie już od początku listopada, do... trudno powiedzieć, mam nadzieję jak najkrócej, ale póki co powiedzmy do końca miesiąca (30.11) Dodatkowe informacje: będę na meczu, inne odpisy mogą się pojawiać nieregularnie w miare tego jak się będę czuła, okropnie przepraszam wszystkich ;_; na dc jestem, ale też odpisuje tak jak siły pozwalają
Gael Camilton
Rok Nauki : VII
Wzrost : 180
C. szczególne : mieszanka irlandzko-hiszpańskiego akcentu
Kto: Gael Camilton, Orion P. O. Shercliffe i Jasper 'Viro' Rowle Od kiedy, do kiedy: no w sumie to od czwartku poprzedniego dooo... 20.11 mam nadzieję najpóźniej. Dodatkowe informacje: masa rzeczy mi się nałożyła na siebie, więc nie mam warunków do pisania. Na disco jestem dostępna cały czas z telefonu, będę próbowała sklecić jakieś odpisy, ale tempo będzie wolne i nic nowego teraz nie zacznę. Mam nadzieję, że to już ostatni maratonik stresu i zaraz do was wrócę mocniej
Camael Whitelight
Czystość Krwi : 90%
Wzrost : 185
C. szczególne : tęczówki w kolorze oceanu; bransoletka z morskiego szkła i syrenia bransoleta; zapach Lordków i drzewa sandałowego; tatuaż z Oazy Cudów na łopatce; pierścień kameleona
Kto: Lilian Eldridge, Tuilelaith Brennan Od kiedy, do kiedy: już od właściwie zeszłego tygodnia, myślę że do przyszłej niedzieli maksymalnie Dodatkowe informacje: będę w zasięgu tak naprawdę przez cały czas, tyle że obowiązki mnie dopadły i muszę nadrobić życie realne, ale będę na bieżąco odpisywać tu na wątki i lekcje, szczególnie wieczorami i w weekendy
Kto: Imogen Skylight, Astrid Vodder Od kiedy, do kiedy: 19-26/11 Dodatkowe informacje: Wyjazd służbowy. Lekcję Astrid zakończę najszybciej jak się da, inne posty w miarę możliwości, 21-23 nie ma mnie całkowicie bo cały dzień konferencje. 22 na meczu postaram się być!
Ostatnio zmieniony przez Imogen Skylight dnia Sro Lis 20 2024, 12:29, w całości zmieniany 1 raz
Danielle Carlton
Czystość Krwi : 25%
Wzrost : 163
C. szczególne : cydrąż wyglądający z rękawa szaty, ciemne jak noc oczy, zapach jabłek
Kto: Danielle Carlton, Kate Milburn, Bridget Hudson, Noreen Finch, Lyra Frasier Od kiedy, do kiedy: od teraz na ok miesiąc, do świąt Dodatkowe informacje: asekuracyjnie informuję, że zagęszcza mi się grafik i o ile życie będzie łaskawe, powinnam być w stanie odpisywać w obecnym tempie, natomiast jako że życie lubi zaskakiwać, może być mnie trochę mniej
Kto: Desmond K. Nawthorn Od kiedy, do kiedy: do 15 grudnia, może ze względu na święta do końca roku. Dodatkowe informacje: nie wyrabiam, mam za dużo na głowie :(