obecnie tajna korespondencja nie działa, przed najbliższą edycją odbędą się zapisy Bierzesz udział w zabawie i chcesz zapoznać się z kilkoma zasadami, które nią kierują? Świetnie, znalazłeś do tego idealne miejsce. Przede wszystkim pamiętaj, że listów nie wysyłasz sam, a dostarczasz je na moje pw. Oczywiście używasz do tego następującego kodu:
Kod:
<zg>Numer skrzynki:</zg> opcjonalnie można podać link <zg>Kod, w którym należy umieścić list:</zg> [code]<center><div class="list"><br><br> <div style="width:420px;height:380px; padding-left:70px; padding-right:60px; overflow:auto;font-size:13px; color:#000000;font-style:italic;"> [left]ADRESAT[/left]
Czcigodna młodzieży niech jeszcze pamięta, że obowiązują mnie dni wolne od pracy i urlopy macierzyńskie, więc czasem listy mogą dochodzić z opóźnieniem. W każdym razie dołożę wszelkich starań, by was nie zawieść.
Możecie na mnie liczyć, a w razie jakiś wątpliwości serdecznie zapraszam do moich reprezentantów w postaci prefektów, którzy na chb są odznaczeni @, na wypadek gdyby próbowali ukryć swoją ważną funkcję.