C. szczególne : jest małomówny, nosi dużo biżuterii, w tym kłódkę z grawerunkiem A zapiętą na szyi, zapach: balsam jodłowy, czarna cykuta, mech, kadzidło, gorzka mirra
Jeśli obiecujesz przynieść coś obiecującego z kuchni, to sądzę, że będę mogła jutro po południu zjawić się w miasteczku.
O jakim zaklęciu mowa? Jeśli zdradzisz mi to już teraz, będę mogła zastanowić się nad tym, jak najlepiej wyjaśnić ci jego problematykę.
Być może znajdę nawet odpowiednie zajęcie, żebyś sam przekonał się, czy jest tak problematyczne, jak ci się zdaje, czy może jednak problem leży w akademickim sposobie jego wyjaśnienia, który, jak dobrze wiesz, często mija się z prawdą.
Rok Nauki : VII
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 187
C. szczególne : jest małomówny, nosi dużo biżuterii, w tym kłódkę z grawerunkiem A zapiętą na szyi, zapach: balsam jodłowy, czarna cykuta, mech, kadzidło, gorzka mirra
Specjalne życzenia zawierają z całą pewnością dynię, mamy na nią zdecydowanie sezon i jest czymś, co odpowiada mi smakiem. Przyda się zapewne również coś ciepłego.
Skoro skutkiem ubocznym zaklęcia są wybuchy, spotkajmy się najlepiej w parku, co ty na to? Będzie już co prawda ciemno, ale to żaden problem. O której kończysz zajęcia, żebyśmy mogli wszystko do siebie dopasować?
Rok Nauki : VII
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 187
Wysoce prawdopodobne, chociaż mnie satysfakcjonuje każde dobre jedzenie. Muszę jednak przyznać, że im jestem starsza, tym bardziej zależy mi na naprawdę wspaniałych daniach.
Może to kwestia wychowania, trudno powiedzieć, ale jednak cenię sobie rzeczy ciekawsze, niż zwykłe płatki z mlekiem.
Jeśli się nie zgodzi, możemy spotkać się w sobotę tuż po południu, wcześniej będę musiała popracować nad zamówioną przez niego miotłą. Nie chciałabym, żeby czekał na nią nazbyt długo.