Autor Wiadomość C. szczególne : mocny szkocki akcent, piegi na całym ciele, kilka pryszczy na twarzy, niedawno przeszedł mutacje
@irys & @terryble Nie 27 Paź - 22:15; Kod: <div class="wizchat">tekst</div>
ptaszki śpiewają, że zostałaś borsuczą prefektą!
G R A T U L A C J E!!!
daj znać, gdybyś chciała wybrać się na wspólny dyżur... albo cokolwiek ;p
C. szczególne : filigranowa postura, pieprzyki rozsiane po ciele, kilka piegów na twarzy, skromna biżuteria; zapach fiołków;
Re: @irys & @terryble Nie 27 Paź - 22:20; Sprawdzałam dwa razy - to nie jest pomyłka
Dziękuję! Czemu jestem jednocześnie zachwycona i przerażona?
Już jutro wieczorem po ciszy nocnej mam pierwszy dyżur. Czy dałbyś radę mi się tam przepisać i zamienić z kimś? Abyśmy ten pierwszy najpierwszy przeszli razem?
C. szczególne : mocny szkocki akcent, piegi na całym ciele, kilka pryszczy na twarzy, niedawno przeszedł mutacje
Re: @irys & @terryble Nie 27 Paź - 22:26; haha słuchaj, ja byłem pewny, że Wang się rypnęła i wysłała mi odznakę przypadkiem
ale okazuje że nie, a skoro nawet ja mogłem ją dostać, to Ty tym bardziej na nią zasługujesz!
nie ma co się bać, w końcu poza dyżurami to nie ma zbyt wiele do roboty, a na dyżurach zazwyczaj nic sie nie dzieje
NO JASNE ŻE TAK
widzimy się jutro po kolacji w pokoju wspólnym?
C. szczególne : filigranowa postura, pieprzyki rozsiane po ciele, kilka piegów na twarzy, skromna biżuteria; zapach fiołków;
Re: @irys & @terryble Nie 27 Paź - 22:38; teraz się cieszę, że umiem obchodzić się z osobami znacznie od siebie wyższymi i szerszymi - dzięki Ike wiem jak z takowymi rozmawia
wiesz, gdyby mi przyszło komuś coś tłumaczyć a ten ktoś miałby mnie w nosie
jeśli pomożesz mi przy pierwszym dyżurze to w Hogsmeade stawiam Ci grzańca!!
oczywiście! Dzięki, Terry, jesteś kochany
C. szczególne : mocny szkocki akcent, piegi na całym ciele, kilka pryszczy na twarzy, niedawno przeszedł mutacje
Re: @irys & @terryble Nie 27 Paź - 22:49; no powiem Ci, że ja bym się do niego bał podejść XD
i spędzanie czasu z Lockiem, który ma 2m wzorstu nie pomaga
Re: @irys & @terryble Pon 28 Paź - 8:06; Na brode Merlina, bałbyś się podejść do Issaca? On ma tylko taką groźną minę.
och tak, Lockie jest ogromny. Kilka razy miałam możliwość z nim porozmawiać. Wydaje się sympatyczny
też jest prefektem więc jako tako chyba powinien działać po naszej stronie
Re: @irys & @terryble Pon 28 Paź - 23:02; to nie tak, że się boję
ale jakbym go spotkał na korytarzy po ciszy nocnej to pewnie bym zawrócił na pięcie
chociaż prawdę mówiąc zazwyczaj przymykam oko, jeśli ktoś się szlaja po zamku po nocy, chyba że to jakieś dzieciaczki
tylko nie mów Wang