|
Autor | Wiadomość |
---|
Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : zawsze długi rękaw, nosi bransoletkę z ayahuascą, zapach cytrusowo-drzewny, piżmowy, ziemisty, jest *duży*, mówi z akcentem
| @FOMO & @churro Nie 27 Paź 2024 - 19:03; | |
| - Kod:
<div class="wizchat">tekst</div>
Początek rozmowy: 27.10.2024huh? witamy w świecie komunikacji międzyludzkiej |
|
| |
C. szczególne : mieszanka irlandzko-hiszpańskiego akcentu
| Re: @FOMO & @churro Nie 27 Paź 2024 - 19:17; | |
| abstrakcyjne Czy ty to od razu widzisz? ... nie podoba mi się to co to jest w ogóle za presja, że trzeba być pewnym tego, że chce się, by druga osoba to przeczytała, już tak od razu gdy tylko się to napisze |
|
| |
C. szczególne : zawsze długi rękaw, nosi bransoletkę z ayahuascą, zapach cytrusowo-drzewny, piżmowy, ziemisty, jest *duży*, mówi z akcentem
| Re: @FOMO & @churro Nie 27 Paź 2024 - 19:21; | |
| no widze no sorry, kanapki robiłem jakby na tym polega rozmowa, chopie chciałbyś jakiejś weryfikacji? |
|
| |
| Re: @FOMO & @churro Nie 27 Paź 2024 - 19:32; | |
| No, ale to prawie tak, jakbyśmy rozmawiali normalnie, siedząc koło siebie a jednocześnie jest n a p i s a n e jak się powie coś głupiego to to leci w eter, znika a tu to jest na wieki |
|
| |
| Re: @FOMO & @churro Nie 27 Paź 2024 - 19:38; | |
| dokładnie tak, jakbyśmy rozmawiali koło siebie albo przez telefon z opóźnieniem e tam przeżywasz zostaje na wieki, możesz sobie potem poczytać miłe rzeczy, które ktoś Ci pisał albo ktoś może poczytać, jak się ośmieszałeś |
|
| |
| Re: @FOMO & @churro Nie 27 Paź 2024 - 19:44; | |
| Problem w tym, że ja właśnie bym nie chciał się ośmieszać z tak trwałymi dowodami Z Tobą to pół biedy, bo i tak już wiesz za dużo nie żebym planował rozmawiać z dziką ilością osób |
|
| |
| Re: @FOMO & @churro Nie 27 Paź 2024 - 19:50; | |
| Za dużo na co? Ja nic nie wiem panie prokuratorze, jestem niewinny wiesz, czasem trzeba kogoś zagadać powiedzieć, wyślij mi, a ja wyśle tobie niektóre to lubią zaufaj |
|
| |
| Re: @FOMO & @churro Nie 27 Paź 2024 - 20:09; | |
| no i to jest właśnie taki moment, że tak długo myślę nad tym, co ci odpisać, że zaczynam się blokować bo jakby, doceniam radę, ale wiesz nawet nie znam za bardzo żadnych dziewczyn poza Iris nie jestem pewien czy w ogóle mam ochotę jakoś się zapoznawać z innymi ale w ogóle cały ten koncept zapraszania ludzi do znajomych... absurdalnie niezręczne Chciałbym na przykład zaprosić Malakaia albo Terry'ego, ale jakby, nie znam ich na tyle, żeby tak serio chcieć, rozumiesz? W sensie... czy to nie będzie dla nich jakieś takie randomowe albo że sobie pomyślą po chuj, skoro ze sobą za bardzo nie rozmawiamy nawet |
|
| |
| Re: @FOMO & @churro Nie 27 Paź 2024 - 20:17; | |
| to normalne po prostu ich dodaj i sie nie zastanawiaj będą Ci wyskakiwać powiadomki jak coś wrzucą na wizza będziesz mógł skomentować to rzecz z gatunku tych miłych |
|
| |
| |
| |
| Re: @FOMO & @churro Nie 27 Paź 2024 - 20:25; | |
| Teraz Zrób to teraz masz 20 min, sprawdzam z zegarkiem w ręku jak nie to ja do nich napisze i powiem, żeby Cie dodali bo sie wstydzisz czas: start. |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Re: @FOMO & @churro Nie 27 Paź 2024 - 20:36; | |
| dobra, dobra, dodam, TYLKO NIE ODLICZAJ JUŻ źle pracuję pod presją czasu jeszcze ze stresu ich zablokuję zamiast zaprosić |
|
| |
| Re: @FOMO & @churro Nie 27 Paź 2024 - 20:41; | |
| Gratuluje zmieściłeś się w czasie widzisz, jak chcesz to umiesz |
|
| |
| Re: @FOMO & @churro Nie 27 Paź 2024 - 20:48; | |
| Często stosujesz szantaż jako formę pomocy czy po prostu chcesz żebym cierpiał? Bo wiesz, zazwyczaj to forma p r z e m o c y |
|
| |
| Re: @FOMO & @churro Nie 27 Paź 2024 - 20:52; | |
| Na Ciebie mało co innego działa Gael zaczynam myśleć, że Ty po prostu lubisz pocierpieć |
|
| |
| Re: @FOMO & @churro Nie 27 Paź 2024 - 21:10; | |
| Halo, halo, jeszcze nie wiemy czy to była dobra decyzja ja bardzo dobrze działam i bez szantażu, tylko trochę wolniej... Ale wiesz co? Wysłałem swoje zdjęcie w wiadomości do Iris I ona też mi wysłała więc możesz uznać, że twoje rady się nie marnują |
|
| |
| Re: @FOMO & @churro Nie 27 Paź 2024 - 21:13; | |
| Widzisz? ja wiem, że Ty masz problemy z zaufaniem ale ja Ci daje tylko dobre rady a ładne zdjęcie? pokaż |
|
| |
| Re: @FOMO & @churro Nie 27 Paź 2024 - 21:50; | |
| Nie wątpię w twoje dobre rady, tylko nie jestem pewien czy satysfakcjonuje nas ten sam efekt... słuchaj, teraz to już zdjęciA bardzo ładne. Bardzo bardzo ładne ale znów obawiam się, że mamy inne wizje... i nie wiem czy gorsze będzie zostawienie cię z tą wizją, którą masz w głowie czy jednak gorsze jest rozsyłanie dalej zdjęć bez pytania |
|
| |
| |
| |
| Re: @FOMO & @churro Nie 27 Paź 2024 - 22:02; | |
| to zdjęcia do ramion tylko o twarz chodzi, Lockie, O TWARZ, uśmiech wykorzystuj tę wyobraźnię na kogoś innego... O, na mnie możesz, pozwalam wyobrażaj sobie do woli, artysto |
|
| |
| |
| |
| Re: @FOMO & @churro Nie 27 Paź 2024 - 22:15; | |
| Ygh, wiesz Najgorsza jest świadomość, że rozumiem co piszesz więc jestem zły na nas obu nie mów o niej w ten sposób |
|
| |
| Re: @FOMO & @churro Nie 27 Paź 2024 - 22:18; | |
| A ja nic o niej przecież nie mówie Mówie o wyobraźni O zdjęciach To Twoja głowa podsuwa jakieś zboczone obrazy Ty hultaju świntuchu |
|
| |
| Re: @FOMO & @churro Nie 27 Paź 2024 - 22:22; | |
| czuję, że jestem gotowy na rozszerzone samobójstwo |
|
| |
| |
| |
|