Od dawna jesteś takim magnesem na problemy i kłopoty?
Gorzej, jeśli te demony zrobią nam krzywdę... :/
Nie będę wykorzystywała swojej władzy do jakichkolwiek niecnych aspektów, więc niech Twoja śliczna główka będzie spokojna, bo... Ja wiem jak ważne są tajemnice. Gdybyś nie chciała o czymś powiedzieć, to w porządku
Kate Milburn
Rok Nauki : II studencki
Czystość Krwi : 10%
Wzrost : 173
C. szczególne : karminowe usta, nosi pierścień uznania, jej spódnice bywają krótkie i jest to eufemizm, kolczyk w pępku
To może trzeba go zastąpić nowym chłopcem? Jesteś śliczna, więc jestem pewna, że bez problemu dasz sobie radę z ulokowaniem swoich uczuć w odpowiednim chłopcu, tylko ma być miły
P R Z E S T A Ń opowiadać głupstwa!
No... To musisz ustawić się w kolejce
Kate Milburn
C. szczególne : karminowe usta, nosi pierścień uznania, jej spódnice bywają krótkie i jest to eufemizm, kolczyk w pępku
Tak, mojego brata, którego znam od Podlasia i w sumie... To by było na tyle? A - jest jeszcze jeden, ale on jest stary... Ma 30 lat
Co Ty, Kate, myślę że jestem zbyt nieśmiała dla takiego pewnego siebie chłopaka, a poza tym - jest tyle ślicznych dziewczyn
To nie tak, serio!
Byłam w takiej salce na 5 piętrze, jak Royce tam wpadł i okazało się, że chciał włamać się do łazienki prefektów, no ale nie byłam jeszcze nim, więc skoro i tak musiałam kryć mu tyłek, to zaproponowałam, że... Dlaczego nie zrobić tego razem? To nie ma żadnego podtekstu!
Kate Milburn
I halo, jeszcze jeden chłop na tapecie? 30letni? Clementine, myślałam, że serio jesteś taka grzeczniutka, a tu wychodzi szydło z worka, że to tylko pozory!!!
Spokojnie, nasz wizzenger jest szyfrowany, wszystko zostaje między nami
... girl, Baxtera tam weźmiesz przede mną?
Ty wiesz co się robi w łazience prefektów? XD
Clementine Bardot
Rok Nauki : I studencki
Czystość Krwi : 100%
C. szczególne : Ubrania umorusane farbą olejną; włosy w artystycznym nieładzie i uśmiech - naprawdę zachwycający
Tak, ja też nie wiedziałam... Mój ojciec jest po prostu strasznym bucem
To też zabawna historia, bo w sumie poszłam tylko poczytać, a on się napotoczył, jak obłapiał mnie jakiś kompletnie pijany facet... Mówię Ci, to było okropne!
To nie są pozory
Na pewno jest szyfrowany?
No chciał się tam włamać, teraz ma zdobyć hasło, żeby nie było problemów, ale skoro ja je znam, to nie powiem mu o tym i niech się trochę namęczy? Może się dowie przypadkiem
No nie, a co niby?
Kate Milburn