Autor Wiadomość Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : zawsze długi rękaw, nosi bransoletkę z ayahuascą, zapach cytrusowo-drzewny, piżmowy, ziemisty, jest *duży*, mówi z akcentem
@Danny_boiiii! & @FOMO Pią 20 Wrz 2024 - 18:04; Kod: <div class="wizchat">tekst</div>
Początek konwersacji:
Siemka
Tu Swansea
Czy ta propozycja podpowiedzi przy treningach dalej jest aktualna?
Wprawdzie to nie trening drużyny...
...ale sam bym chętnie skorzystał
C. szczególne : Australijski akcent, banan na mordzie, czapki z daszkiem, tatuaże
Dodatkowo : najbrzydszy z Baxterów
Re: @Danny_boiiii! & @FOMO Pią 20 Wrz 2024 - 19:00; Oi!
Jak najbardziej
Chcesz popracować nad czymś konkretnym, czy zdajesz się na mnie?
Bo widziałem wasz bludgerowy pojedynek z Krukonkami i powiem ci, mate, że brakuje ci szybkości!
Masz ciężką łapę, co jest super, ale też ciężką dupę :)
Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : zawsze długi rękaw, nosi bransoletkę z ayahuascą, zapach cytrusowo-drzewny, piżmowy, ziemisty, jest *duży*, mówi z akcentem
Re: @Danny_boiiii! & @FOMO Pią 20 Wrz 2024 - 20:07; @Danny Baxter To pewnie od tych karmelków
Mam duże braki w zwrotności
Chce wierzyć, że jak się dorobie lepszej miotły to i mój gabaryt nie będzie taką wadą
Niemniej, jakbyś miał czas i chęci na jakiś trening
Albo chociaż popatrzeć i dać mi jakieś tipy...
C. szczególne : Australijski akcent, banan na mordzie, czapki z daszkiem, tatuaże
Re: @Danny_boiiii! & @FOMO Pią 20 Wrz 2024 - 20:40; Dobra, karmelku, do brzegu! Gdzie i o której. Nie mam czasu na bullshit, bo Vicario czeka :P
Re: @Danny_boiiii! & @FOMO Pią 20 Wrz 2024 - 20:52; W czwartek względnie wcześnie kończę zajęcia
Może koło hangaru na łodzie?
Tam się mało kto zapuszcza
Re: @Danny_boiiii! & @FOMO Pią 27 Wrz 2024 - 20:00; Oi!
Twoja sympatyczna, choć nieco koślawa sówka ma więcej rozumu od was, chłopaki, bo to do mnie przyniosła wasz list do wang
Odstawcie to, co pijecie i zróbcie sobie kawy z cytryną. Mam do was wpaść i sprawdzić, jak się trzymacie? Czy też sami grzecznie odprowadzicie się do spania?
Re: @Danny_boiiii! & @FOMO Wto 1 Paź 2024 - 15:12; profesorze
panie
drogi
baxton
drogi baxtroll
nie mozna spać
trzeba
---_____cwre
tu chodzi o co
__--po o mundurki wazna rzecz przeciez
Re: @Danny_boiiii! & @FOMO Wto 1 Paź 2024 - 15:15; jestem perfe
prfffffffr
perfeerjtem
mundurki mnie abrdz obchodza
dobra wudak ziolowa
tylko kolowow za duzo