Autor Wiadomość C. szczególne : wolisz nie wiedzieć
@bazory & @klementyna Sob 24 Sie - 20:19; 2 sierpnia, wieczorem
Hej, masz teraz chwilę? Trochę o naszym spotkaniu myślałem Dobrze byłoby się lepiej poznać, skoro jesteśmy rodziną Możemy o tym popisać? Spoiler: Kod: [color=#808080]xxx[/color]
C. szczególne : Ubrania umorusane farbą olejną; włosy w artystycznym nieładzie i uśmiech - naprawdę zachwycający
Dodatkowo : metamorfomagia, prefektka
Re: @bazory & @klementyna Sob 24 Sie - 20:23; Hej, nie sądziłam, że napiszesz… Jak mnie znalazłeś?
Ja naprawdę nie wiedziałam…
Uhm, chcesz mnie poznać? Serio? Myślałam, że będziesz zły
C. szczególne : wolisz nie wiedzieć
Re: @bazory & @klementyna Sob 24 Sie - 20:27; Wierzę ci, ON nie jest za bardzo rozmowny dwa pociągnięcia fajki później Zły na ciebie, bo twój ojciec zaliczył moją matkę 20 lat temu? Żartujesz?
C. szczególne : Ubrania umorusane farbą olejną; włosy w artystycznym nieładzie i uśmiech - naprawdę zachwycający
Re: @bazory & @klementyna Sob 24 Sie - 20:32; Fakt… Raczej tylko podejmuje decyzje, a potem je egzekwuje i raczej nie znosi sprzeciwu
Nie wiem czy Twoja mama kogoś ma… Może… Może myślisz, że ją skrzywdził… Ja przynajmniej wiem, że nigdy nie był wierny mojej
Swoją drogą to zabawne… On mi kazał pójść do Hogwartu. Nie wiedział, że możemy się spotkać?
Re: @bazory & @klementyna Sob 24 Sie - 20:37; Mam jego przebłyski jak byłem mały, potem już niespecjalnie go interesowałem Nie znam go tak jak ty Beverly? Nie rozmawiamy o nim. Ma swoje życie, leczy w św. Mungu Miałem przerwę w nauce, może wiedział i sądził, że już nie wrócę na studia?
Re: @bazory & @klementyna Sob 24 Sie - 20:42; Jak byłam mała to często wyjeżdżał i zostawiał mnie z mamą… Teraz mieszkam z duchem babci w Dolinie Godryka
Ja też nieszczególnie go znam
Ooo, jaka specjalizacja?
Nie planowałam iść na studia. Przeniosłam się do Londynu po ponad roku w Salem i chciałam znaleźć odpowiedź na pewne pytania, ale ojciec zdecydował za mnie, więc o to jestem
Re: @bazory & @klementyna Sob 24 Sie - 20:51; Ojciec roku Dupek kolejne dwa pociągnięcia fajki później Diagnostyka, chyba Bierze tyle nadgodzin, że ciężko się w tym połapać Ty chcesz studiować? Zawsze możesz cofnąć papiery
Re: @bazory & @klementyna Sob 24 Sie - 20:53; A Ty kim chcesz zostać?
Nie mogę… Nie zostanę wtedy w Anglii i nie będę z babcią. Jak skończę studia to wtedy pomyślę o zmianach
Re: @bazory & @klementyna Sob 24 Sie - 20:57; Sam nie wiem, klaunem? Nie no, poważnie po prostu chce wrócić na stare tory a potem zobaczę co dalej Nikt cię stąd nie wygoni Czy on... no wiesz Robi ci krzywdę?
Re: @bazory & @klementyna Sob 24 Sie - 20:59; Nie pasujesz do klauna
A czym są stare tory?
Nie... Po prostu - decyduje za mnie w większości tematów, ale to dlatego, że w rodzinie mamy mówiło się o klątwie, która na nas ciąży i on nie chce, żeby coś mi się stało. Jestem metamorfomagiem, ale po etapie regresji... Legendy mówią, że moja prababka zaprzedała dusze w Salem, by kobiety mogły ten gen dziedziczyć, choć za karę miało je piętnować widmo Oblivitry
Re: @bazory & @klementyna Sob 24 Sie - 21:06; Dzięki, a zawsze chciałem Eksperymentowaniem Ok, nie jesteś pełnoletnia, ja też nie Ale nie ciąży na tobie obowiązek nauki Jako małoletnia możesz mieć to w nosie Tak sprawa wygląda w UK Nie znam się na chorobach, ale brzmi kiepsko
Re: @bazory & @klementyna Sob 24 Sie - 21:16; Czym eksperymentujesz?
Tylko, że wtedy ojciec mnie stąd zabierze… Zwiedziłam już chyba każdy kontynent, a chciałabym wreszcie mieć znajomych
Ja też - nigdy mnie to nie interesowało, bo nie wierzę w plotki
Re: @bazory & @klementyna Sob 24 Sie - 21:22; Jak do tego wrócę to pewnie się dowiem Rozumiem. Marny los. Studia to podobno dobre miejsce na poznawanie ludzi Jesteś na wakachach Już kogoś poznałaś?
Re: @bazory & @klementyna Nie 25 Sie - 13:23; Naprawdę nie masz nic, co chciałbyś robić?
Tak, o ile Twój stary w to nie ingeruje. Myślisz, że w Hogwarcie mnie zaakceptują?
Dwie Gryffonki, są bardzo miłe, ale reszty niestety nie znam. Przyznaję, że odrobinę boję się poznawać innych ludzi...
Re: @bazory & @klementyna Nie 25 Sie - 13:32; Pytasz jakbyś sama była pewna czym chcesz się zajmować W Hogwarcie akceptują każdego nie wiem na ile to dla ciebie pocieszające Pójdziesz na pierwsze zajęcia to ludzie sami cię znajdą
Re: @bazory & @klementyna Nie 25 Sie - 13:36; No bo... Ja jestem.
Całkiem miło... Wiesz, np. w Salem - na początku - było to problematyczne. A wcześniej miałam to poczucie w Stavefjord.
A jacy są nauczyciele?
Re: @bazory & @klementyna Nie 25 Sie - 13:40; Nauczyciele? Sam nie wiem, nie było mnie w szkole dwa lata mogli się już zmienić kończę, spiszemy się jeszcze do zobaczenia na zajęciach
Re: @bazory & @klementyna Pon 30 Wrz - 18:21; Mieszkam w Dolinie Godryka, ostatni dom po prawej, numerek 24.
Cudownie, wino brzmi wspaniale. O 19?
Re: @bazory & @klementyna Wto 1 Paź - 17:27; godzina 19:00 tego samego dnia... Clementine czekam pod drzwiami godzina 19:30 tego samego dnia... Still Gdzie jesteś? godzina 19:40 tego samego dnia... Wracam do siebie. Udanego wieczoru.
Re: @bazory & @klementyna Wto 1 Paź - 17:44; Merlinie, Ben, przepraszam... Poszłam tamtego popołudnia do sklepu, żeby kupić cokolwiek na wieczór, ale właściwie zabłądziłam i trafiłam do jakiegoś starego antykwariatu i potem... Wylądowałam w szpitalu.
Naprawdę strasznie mi głupio, ale przez tydzień nie miałam kontaktu ze światem. To nie było celowe. Nie wystawiłabym Cię.
Re: @bazory & @klementyna Wto 1 Paź - 18:04; Przygniótł cię ciężar wiedzy? Nie zapraszałabyś mnie do domu gdybyś chciała wystawić Potrzebujesz czegoś? Odwiedzić cię?