Autor | Wiadomość |
---|
C. szczególne : irlandzki akcent | zapach błękitnych gryfów
| Re: Weronika i Ryszard Nie 2 Cze 2024 - 22:57; | |
| Dziękuję, doceniam to... Ja też nie wiem co się stało, ale mogę ci wytłumaczyć to co zrobiłem jak zaczęła się uczta To co widziałaś to była tylko interwencja |
|
| |
| Re: Weronika i Ryszard Nie 2 Cze 2024 - 23:04; | |
| Interwencja Ok. kropeczki co rusz się pojawiają i znikają, aż w końcu Znasz go w ogóle? Nie odpowiadaj Sam mówiłeś, że nie ma co się zastanawiać Nad tym, co będzie Z nami |
|
| |
| Re: Weronika i Ryszard Nie 2 Cze 2024 - 23:09; | |
| Nie Przepraszam pisze pisze pisze pisze przerywa pisze pisze i tak długo Miałem na myśli: nie ma co się zastanawiać, bo to oczywiste znowu kropeczkize kiedyś będzie dobrze |
|
| |
| Re: Weronika i Ryszard Nie 2 Cze 2024 - 23:16; | |
| długa cisza i wreszcie Zrobiłeś, co musiałeś Nie wracajmy do tego ani do tego mojego też, już nigdy Kiedy będzie kiedyś? |
|
| |
| Re: Weronika i Ryszard Nie 2 Cze 2024 - 23:21; | |
| Dobrze Nie wiem, ale mam nadzieję że szybko Kiedy będziesz chciała. Bo ja się już nie gniewam za tamto |
|
| |
| Re: Weronika i Ryszard Nie 2 Cze 2024 - 23:23; | |
| Dzisiaj? Dzisiaj nie. Wróżki wyrwały mi włosy Jestem szpetna Ale nie umiem zasnąć Kingfisher... tam został. Nie mogę przestać o tym myśleć |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Re: Weronika i Ryszard Sro 23 Paź 2024 - 15:15; | |
| 23 dni po zerwaniu, godzina 17 czasu brytyjskiegoŚpisz? Czy tam gdzie jesteś jest noc? Wiem, że mi nie wolno, ale... Chcę tylko wiedzieć, czy wszystko u Ciebie w porzsdku |
|
| |
| Re: Weronika i Ryszard Sro 23 Paź 2024 - 15:30; | |
| cześć? w Meksyku jest 10 kto powiedział, że czegokolwiek ci nie wolno? jasne, w porzsdku a ty? skąd to pytanie, coś się dzieje? |
|
| |
| Re: Weronika i Ryszard Sro 23 Paź 2024 - 15:40; | |
| ach, ok nikt. ja. zdrowy rozsądek ha ha. nie, nic. nic się nie dzje musi się cś dziadź? po 3 minutachwracasz kiedyś? jak ci tam? |
|
| |
| Re: Weronika i Ryszard Sro 23 Paź 2024 - 15:46; | |
| piszesz do mnie niewyraźnie po 23 dniach milczenia w dodatku w porze w której normalnie jesteś w pracy, wygląda jakby coś się działo ale skoro nie - okej pisze... pisze... pisze... pisze i przestaje itp i trwa to sto latnie wiem. a co? |
|
| |
| Re: Weronika i Ryszard Sro 23 Paź 2024 - 15:51; | |
| Bo wzięłam wolme Jestem w domu O 23 dni dxeje się to samo. Jakbyś wrócił to będę. Tak tlko mówię pisze, pisze, pisze, trzy kropeczki ich brak i tak z kilka minutPrzerpaszama za tamto. |
|
| |
| Re: Weronika i Ryszard Sro 23 Paź 2024 - 16:09; | |
| rozumiem to samo czyli co? Werka... nie mów mi tak, bo naprawdę wrócę, a oboje wiemy że to nie ty mówisz tylko tequila niestety |
|
| |
| Re: Weronika i Ryszard Sro 23 Paź 2024 - 16:21; | |
| chujowo, u Ciebe nie? nieprawda. naprawde przepraszam ale powinnam osobiścje pogadajmy Gdzie jesteź dokladnie?? jutro. Jutro moge świstoklik |
|
| |
| Re: Weronika i Ryszard Sro 23 Paź 2024 - 16:34; | |
| u mnie też jasne, pogadajmy [świstopinezka z adresem] tutaj jestem |
|
| |
| |
| |
|